Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Ez mitől nem 11es kedves bíró úr? Ennél tisztább rúgást a vádlira ritkán láttam.11-es, a VAR pont erre van
Sixo
11 hónapja
Ez mitől nem 11es kedves bíró úr? Ennél tisztább rúgást a vádlira ritkán láttam.
11 hónapja
Gyurgarden megye2-es védekezés a 3. gólnálTe már csak tudod, ott gyakran szoktál bíráskodni.
Löfli
11 hónapja
Gyurgarden megye2-es védekezés a 3. gólnál
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Annyira brutális a meccs, hogy már a 4. játékvezető is megsérül.
11 hónapja
Közben zajlik a PL is9 - Mark Flekken's assist for Yoane Wissa was the ninth time a goalkeeper has assisted a Premier League goal in 2024-25, the most ever in a single season in the competition, overtaking eight in 1992-93 and 2007-08. Route.
— OptaJoe (@OptaJoe) May 1, 2025
Poloska vagyok.
11 hónapja
Most láttam a piros plusz büntit.....Hojlund elmehetne kaszkadőrnek is....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
AZTAKURVA M4.Elmondják rendesen a szabályt erre Petrovics Mérei olyan fejjel néz, mint én Növénytermesztés tanárra vizsgán, aki kijelenti hogy nem az elején keztem, mert az előző tétel felétől kellett volna.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hojlund volt ott, nala nincs olyan, hogy golhelyzet. 😀😀😀DDDOGSOba benne volt, szándékosan akadályozta, és elég egyértelmű gólhelyzet lett volna.elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
De gondolom azért még lehet.
Kampman
Stez
zacknorb
11 hónapja
Paintsilre gondolszel is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen toljaŐ volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Löfli
Kampman
11 hónapja
Második fele biztos nem igaz. Miután megkapta a nagy extensiont amit mindenki ellenzett, szar lett, majd elment a svédekhez.el is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen toljaŐ volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Löfli
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
csóri Nottingham most bukja a BL-t és a dobogót?
11 hónapja
Lol, angoloknak így 6 BL csapatok lesz, és 9 csapat az európai kupákbanEz volt a cél a bővítésekkel, a svéd meg a norvég elődöntősök csak rendszerhiba.
zacknorb
11 hónapja
el is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen toljaŐ volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Löfli
11 hónapja
Lol, angoloknak így 6 BL csapatok lesz, és 9 csapat az európai kupákban
Poloska vagyok.
11 hónapja
el is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen tolja

Don't blink!
11 hónapja
If the DOGSO offense inside the penalty area involves actions like holding, pulling, pushing, or if there was no possibility to play the ball, the player is still sent off (red card) in addition to the penalty being awarded.Denying a goal or DOGSO via handball inside the penalty area also results in a red card and a penalty
Poloska vagyok.
11 hónapja
mindhárom angol csapat 2-0-ra megy perpill

Don't blink!
11 hónapja
Mintha utána még magyarázott volna neki, lehet az is rátett .Tiszta gólhelyzetet akadályozott meg. Az piros.elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
Kampman
Stez
Tizenhatoson belül történt, az pedig büntető.
Szerintem is elég komoly büntetés ha csak szubjektívan nézem, de azt hiszem szabálykönyv szerint megfelelő.
Kampman
11 hónapja
Az CONCACAF BL-ben a Vancouver Whitecaps döntőbe jutott, az MLS-es elődöntőből és várja melyik mehikói csapat ellen kell majd játszaniuk. A Barcelonát győzték le, ahol bár Luis Suarez adott egy gólpasszt Jordi Albának, Messi végig pályán volt ,de ez is kevésnek bizonyult.
11 hónapja
DOGSOba benne volt, szándékosan akadályozta, és elég egyértelmű gólhelyzet lett volna.elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
Kampman
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Tiszta gólhelyzetet akadályozott meg. Az piros.elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
Kampman
Stez
Tizenhatoson belül történt, az pedig büntető.
Szerintem is elég komoly büntetés ha csak szubjektívan nézem, de azt hiszem szabálykönyv szerint megfelelő.