Soccer
42 feliratkozó
11 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Na, a ci...... már a szögletzászlót lopják
11 hónapja
LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
11 hónapja
Nem tudni, miért jött, mit csinált, de megszünteti rejtélyes magyarországi cégét a nagy kínai futballbefektető share.google/Rpv5hVSseCBaf7QYd
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Wow, Lőrincz Ábel segédedző lesz a Monaconál❤️
11 hónapja
Ez sakk-matt volt.ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
Kenny
11 hónapja
ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
11 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
11 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerniIdeje lenne. Az NB I-ben a helyünk!
zacknorb
11 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerni
11 hónapja
A MU-nak kicsit nagyobb a történelme, mint 1 évtized.60-70es években ott volt a csapatHát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo
aztán eltűnt, lehet lesz majd 1 éra mikor visszatér, de vajon tényleg lesz?
Negritis, a vajda
11 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀
11 hónapja
60-70es években ott volt a csapatHát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo
aztán eltűnt, lehet lesz majd 1 éra mikor visszatér, de vajon tényleg lesz?
11 hónapja
jaja, szerintem kell egy 6-8 meccs, amíg összeérünk, iszonyat nagy a keret. de olyanok jöttek akik akartak is.Egy kurva Videoton címert nem bír kirakni az emnéty a stúdióbanVégleg elengedték a kezeteket. De szerintem sok meglepetést fog ez a csapat idén így is. A megtisztulás megkezdődött.
petey
Most hallom Tóth Milán Vidi playa lett- WTF?! (Az egy hatalmas igazolás lehet.)
Ugyanitt egész tetszetősen rohamozunk eddig.
iktriad
Csontost nem tudom miért nem hoztuk haza, jó lett volna.
azért látszik, hogy a Honvéd magja egyben maradt.
11 hónapja
Medgyes Kántor Kevinre itta magát a meccsre, csak Tesco-s sörrel. 😀
11 hónapja
Egy kurva Videoton címert nem bír kirakni az emnéty a stúdióbanVégleg elengedték a kezeteket. De szerintem sok meglepetést fog ez a csapat idén így is. A megtisztulás megkezdődött.
petey
Most hallom Tóth Milán Vidi playa lett- WTF?! (Az egy hatalmas igazolás lehet.)
Ugyanitt egész tetszetősen rohamozunk eddig.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Egy kurva Videoton címert nem bír kirakni az emnéty a stúdióban
11 hónapja
Idővel, mondjuk pont az 4 évem megy rá ahol a jövőmet megalapozhatom. Kevés rosszabb helyet tudnék elképzelni a következő 2-3 évre a PL-ben mint az MU.Idővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
11 hónapja
Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
11 hónapja
vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds