NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kék-fehér színekre, ennyi az egész.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
Kampman
gabokocka
9 hónapja
Bajnokság szia.Isco hogy ünnepel…
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Kellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
9 hónapja
Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.
9 hónapja
Azért ha a Plymouth a Pool után a Cityt is kiejti... 😀
Poloska vagyok.
9 hónapja
bundásligában egész forduló vendég győzelem, milyet lehetett volna ezzel kaszálni tipszmikszen
9 hónapja
Nem a kapus hanem akit fejberúgot annak kívánták a halálát....Mit tehetett volna a kapus?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Plusz azt skandálták szurkolók ,hogy haljon meg....
ThundersNFL a Paraszt
Szabálytalan volt, de nem sérülésokozási szándékkal.
Jogos a piros, de ez nehéz helyzet kapusként, akinek végülis az a dolga, hogy ne kapjon gólt.
Ez nem a Schumacher Battiston féle szitu.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Mit tehetett volna a kapus?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Szabálytalan volt, de nem sérülésokozási szándékkal.
Jogos a piros, de ez nehéz helyzet kapusként, akinek végülis az a dolga, hogy ne kapjon gólt.
Ez nem a Schumacher Battiston féle szitu.
9 hónapja
jó mondjuk asszem 20 éve volt egy fradi milwallanno a fradistak egy galameccsen egy 13 eves sracnak akinek eltort a keze becsuszas kozben azt orditottak h foldet ra.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
a nagy fradi taborrol beszelek most
YoungZeeZee
ott egymásra talált a 2 kupac szemét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
anno a fradistak egy galameccsen egy 13 eves sracnak akinek eltort a keze becsuszas kozben azt orditottak h foldet ra.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
a nagy fradi taborrol beszelek most
9 hónapja
Hopp, a Diósgyőr hozza az új manager pattanástrég lezárhatták volna a meccset, magyar szinten szerintem extrát játszottak, szerencsénk van hogy csak most jött az edző, így az előző bajnokit még hoztuk ellenük
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Draft

9 hónapja
Hopp, a Diósgyőr hozza az új manager pattanást
Poloska vagyok.
9 hónapja
Kerkez kiállítatta Cunhát 😀

Don't blink!
9 hónapja
volt már pár bünti, de még mindig nem elégIgen, amíg nem lesz bünti érte h más játékos ott hadonászik CSK-n kívül, addig ez a szabály semmit nem ér.- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
Kampman
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Cunha bebaszta

Don't blink!
9 hónapja
Igen, amíg nem lesz bünti érte h más játékos ott hadonászik CSK-n kívül, addig ez a szabály semmit nem ér.- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
Kampman
9 hónapja
Millwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
9 hónapja
Millwall szurkerek....legalja....
Draft