NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Hál istennek, azt hittem megint felkötöm magam. Ismét, mint az Empoli ellen letoljuk az ellent pályáról, de 48 lövésből egy sem megy be, majd a félidő vége előtt egy félpályáról lőtt labdával betalálnak. Suslovtól az év gólját vették el, mert egy 5el korábbi passznál les volt.
9 hónapja
Egész spanyolban jó szar idő van, az esti meccs el is marad
Poloska vagyok.
9 hónapja
Homlok elvált Lölő lányától és Lölő bankja visszatartott "technikai okokból" 2 milliárdot. Utána ráküldték a NAV-ot, abból lett egy 800 milliós pénzbünti.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/03/segit-a-miniszterelnok-rendezodik-a-haladas-helyzeteAztán hogy jutottak idáig?
Lol
Szívesen.
Üdv: az adófizetők
JC6 (Mr. Miele)
Matthew99
Aztán nem tudta már fizetni a dolgozókat, mert megbukott egy osztrák tenderen, hiszen szóltak az osziknak, h itthon "becsődölt". Az egy 700000 eurós bukó volt Homloknak.
A dolgozók vh-t indítottak a klub ellen, abból lett az 55 milliós tartozás, amit Schäferék kipengettek, h ne legyen csőd.
Illés és Király persze vitte a TAO pènzeket, amiből egy fillért nem kapott az anyaklub, úgy 7 év alatt 3-4 milliàrd között, de ezt pontosan nem tudom.
Szóval ez nem felelőtlen gazdálkodás, csak felelőtlen nősülés/válás, de hát a szerelem vak volt, mint egy komondor.
Btw az államkassza elbírja a Fradi, Csút, Vidi, Újpest féle krematóriumnyi pénzégetés mellett.
Valszeg amúgy Tiborczon keresztül lesz lóvé.
Szerkesztette: Willie Parker
9 hónapja
Grzelak out...elvileg ő mondott fel, még nem jogerősÉn mondtam már a meccs után hogy meg is jött a kilövési engedély
Stoki
9 hónapja
Pontosan. Horváthnak elég mondjuk kettő telefon, és az UVB meg Angol Brigád tag olyan emberekkel áll majd szemben akiknek valószinűleg előre köszön.Mert szerinted a mai magyar valogatott focistak mogott milyen ugynoksegek allnak, amiknek jo reszet atszovi a politikai vezetes, vagy csak kapcsolodnak ilyen-olyan szallal ehhez meg ahhoz az emberhez? Vorosbaranyi sem epp egy ismeretlen csoka a szakmaban, ennek megfeleloen minden bizonnyal megvannak azok a kapcsolatai is, hogy ha valamit nagyon el akarna intezni, megteheti. En nem elsosorban Horvathra, hanem a mogotte allo emberekre celoztam, mint kapcsolati rendszer.Mármint Horváthnak? Mert azt szívesen megnézném, hogy egy Horváth féle focikurva , hogy szopat meg egy UVB vagy Angol Brigád tagot 😀Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
www.csakfoci.hu/magyar-foci/durva-szamonkeres-a-stadionnal-tragar-fenyegeteseket-kaptak-az-ujpesti-jatekosok-az-1-5-utan-video
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
gordon
Stez
Ennek akkor lett volna valódi ereje, ha mondjuk a városban mennek be hozzájuk miközben vacsoráznak.
9 hónapja
Grof forditott nekik
index forumról, látszik milyen feszült a helyzet 😀 remélem azért fordított valaki.
petey
9 hónapja
Grzelak out...elvileg ő mondott fel, még nem jogerős
9 hónapja
COMUNICADO OFICIAL: KIAT LIM, NUEVO PRESIDENTE DEL VALENCIA CF
— Valencia CF (@valenciacf) March 3, 2025
Igen, a tulaj fia
Poloska vagyok.
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/03/segit-a-miniszterelnok-rendezodik-a-haladas-helyzeteAztán hogy jutottak idáig?
Lol
Szívesen.
JC6 (Mr. Miele)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Elvileg a Lipcse továbbra is Rose-val szeretne befejezni a szezont, de egy hétvégi döntetlen/vereseg valószínűleg már az állásába fog kerülni. Amúgy nyáron mindenképpen váltás lesz, és a fő jelölt Hoeneß, de opció lehet Roger Schmidt és Oliver Glasner is.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/03/segit-a-miniszterelnok-rendezodik-a-haladas-helyzeteLol
Szívesen.
9 hónapja
Azaz ov bemegy az öltözőbe, mondjuk annak lehet nagyobb súlya van, mint a hypós wannabe-k színjátékának

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
de ha innen bukják a bajnokságot, olyan felkérdezések lesznek, hogy ihajwww.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokWao, látszik hogy a Felcsút vezet, onnan nincsenek ilyen felvételek 😀😀
www.csakfoci.hu/magyar-foci/durva-szamonkeres-a-stadionnal-tragar-fenyegeteseket-kaptak-az-ujpesti-jatekosok-az-1-5-utan-video
NB2
zacknorb
sőt lehet kivonul a B-közép és nem lesz szurkolás, rögtön észre fogod venni 😊
9 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokWao, látszik hogy a Felcsút vezet, onnan nincsenek ilyen felvételek 😀😀
NB2
Poloska vagyok.
9 hónapja
neztem, hogy Saldanha ugyan mit keres az elso sorban. lehet o forditotta Barni angoljat a tobbieknek?www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokkurva feszült hangulatú volt a Fradi felkérdezés te 😀 Hamburger megkapta az sms-t Qbitól, hogy, te Ádi, csináljatok már úgy mintha zavarna titeket ez, utalás a szokásos számlaszámra. 😀 kb megkérdezték tőlük, hogy fiúk, van valami baj, túl hangosan éneklünk? vicc.
NB2
Fiola meg csak pislogott. Fváron amikor meg megkérdezték hogy mi a picsa volt ez, meg kapott kis sört, egyből át akart menni a kerítésen a buzi. hát akkor lehet élvezni a pénzt, Fityó.
petey
csavobol sul a magasrol leszaras akkor majd pont egy ilyen helyzetben menne oda legelore.
Adi meg igen. egyik kedvencem vele az volt mikor itt Maltan nem akart szervezett szurkolast majd azt mondta, hogy lehet nala penzert dalt kerni. mondom jo fej vagy, minek jottel ki akkor ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja

index forumról, látszik milyen feszült a helyzet 😀 remélem azért fordított valaki.
9 hónapja
Mert szerinted a mai magyar valogatott focistak mogott milyen ugynoksegek allnak, amiknek jo reszet atszovi a politikai vezetes, vagy csak kapcsolodnak ilyen-olyan szallal ehhez meg ahhoz az emberhez? Vorosbaranyi sem epp egy ismeretlen csoka a szakmaban, ennek megfeleloen minden bizonnyal megvannak azok a kapcsolatai is, hogy ha valamit nagyon el akarna intezni, megteheti. En nem elsosorban Horvathra, hanem a mogotte allo emberekre celoztam, mint kapcsolati rendszer.Mármint Horváthnak? Mert azt szívesen megnézném, hogy egy Horváth féle focikurva , hogy szopat meg egy UVB vagy Angol Brigád tagot 😀Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
gordon
9 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokkurva feszült hangulatú volt a Fradi felkérdezés te 😀 Hamburger megkapta az sms-t Qbitól, hogy, te Ádi, csináljatok már úgy mintha zavarna titeket ez, utalás a szokásos számlaszámra. 😀 kb megkérdezték tőlük, hogy fiúk, van valami baj, túl hangosan éneklünk? vicc.
NB2
Fiola meg csak pislogott. Fváron amikor meg megkérdezték hogy mi a picsa volt ez, meg kapott kis sört, egyből át akart menni a kerítésen a buzi. hát akkor lehet élvezni a pénzt, Fityó.
9 hónapja
Mármint Horváthnak? Mert azt szívesen megnézném, hogy egy Horváth féle focikurva , hogy szopat meg egy UVB vagy Angol Brigád tagot 😀Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 hónapja
Azoknak pont hogy lehet.*az agysejteknekaz erzelmeknek nem lehet parancsolni.Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
csebi
(pontositottam)
Stez
Csak itt a hiányról beszélünk.
Poloska vagyok.
9 hónapja
ami nincs annak nehéz 😊*az agysejteknekaz erzelmeknek nem lehet parancsolni.Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
csebi
(pontositottam)
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
*az agysejteknekaz erzelmeknek nem lehet parancsolni.Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
csebi
(pontositottam)
9 hónapja
az erzelmeknek nem lehet parancsolni.Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.