Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 680
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jön
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Párizsik ha már 2-3 góllal vezetnek sem szólhatna senki
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
hú, ezt megúsztuk, volt egy paraszthajszál kb.
igazából a psg-pool ki-ki meccs, jó most a psg nagyon, simán lehet, hogy ők mennek tovább, nagy párharc
9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
PSG azért nem gyengén jobb mint a Pool eddig

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábával
csebi
Én örültem volna ha a Liverpoolba keveredik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya
Kvara gól (les), Cubarsi piros, alakulunk

Poloska vagyok.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábával

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ott is van

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
Van linkünk az esti Pool meccsre?
Szokol
Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App
KeyG
 www.streameast.gd/fixture/149204286

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Na Kim leserul egyből. Melegit is Eric fucking Dier meg Ito.

9 hónapja
Most esik le h a Michael Oliver a bíró? Én azt hittem h annyi meccset elfujt már a premier ligában h biztosan nem lehet a BLben …

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 033
Szokol
Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Lol a zInterben az első 4 opció baloldali szárnyvédőbe sérült, így Bastonit tették be oda.

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.
KeyG
Ha ez komoly az nagyon kemeny. Az emberiseg sopredeke...
Hendrix
előfordulnak ilyenek elég sok helyen. menkeszterben is viccelődni szoktak Hillsborough-n, és Liverpoolban is előfordult a münchenezés. a kolcsonérók meg a madridisták sem éppen egymás tenyeréből esznek. boca-river, szeltik-rangers, estébé estébé.

ha most ehhez hozzáveszed, hogy a fodball azért is olyan népszerű sportág, mert nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsd a szabályokat - szóval a szurkolók között gyakran lesz egy fél negyedbitesek.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.
KeyG
Ha ez komoly az nagyon kemeny. Az emberiseg sopredeke...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért eléggé megírható már így a szezon 2/3-án a prime kezdő.
Becker, TAA, Konaté, VvD, Robertson, Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai, Salah, Gakpo/Diaz/Jota trióból 2 de főleg előbbiek mert a portugál sokat sérült...
Ha nincs rotálás, nagyobb meccs van főleg ez a sor. Aztán volt 1-2 meglepőbb dolog, amikor a City ellen 4kkp-s volt Jones-al de a prime kezdő a fenti.

Liverpool Fc
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Már korán reggel posztolt, szóval ma is fog kezdeni.
Sixo
mintha egyáltalán kérdéses lett volna
9 hónapja
KeyG
mondjuk a gyászemlékezéseket nem saját stadionban szokták?
Negritis, a vajda
A Real stadionjában volt a meccs

Poloska vagyok.
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
KeyG
Negritis, a vajda
Realban voltunk
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 548 — Saturday Night Lights
KeyG
Torrente likes this

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
KeyG

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 033

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
Ezert nem lesz sajnos sosem igazan top szint Grealish. Viszont a masik oldalrol megjegyzem, pontosan amiatt imadom ezt a csavot, hogy o mindig minden helyzetben ember tudott maradni. Mindenki az alkoholistat latja benne, en azt a faszit, aki mindig minden helyzetben azt az emberi oldalat, amit megvillant. Ha rajongoval, ha beteggel talalkozik, ha adomanyozni es jot cselekedni kell. Azt peldaul sosem felejtem el, amikor a City-Sevilla szuperkupa erematadojan o volt az egyeduli, aki vette a faradtsagt, hogy ne nezzen at a Ceferin mellett allo vak (vagy csak gyengenlato, azt nem tudom) kislanyon.

Grealish mindig is a kedvencem lesz az ilyen apro gesztusok miatt.