Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jön
9 hónapja
Párizsik ha már 2-3 góllal vezetnek sem szólhatna senki
9 hónapja
hú, ezt megúsztuk, volt egy paraszthajszál kb.igazából a psg-pool ki-ki meccs, jó most a psg nagyon, simán lehet, hogy ők mennek tovább, nagy párharc
9 hónapja
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábávalÉn örültem volna ha a Liverpoolba keveredik.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Kvara gól (les), Cubarsi piros, alakulunk
Poloska vagyok.
9 hónapja
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábával
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ott is van
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
www.streameast.gd/fixture/149204286Van linkünk az esti Pool meccsre?Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App
Szokol
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Na Kim leserul egyből. Melegit is Eric fucking Dier meg Ito.
9 hónapja
Most esik le h a Michael Oliver a bíró? Én azt hittem h annyi meccset elfujt már a premier ligában h biztosan nem lehet a BLben …
9 hónapja
The next Puskas award winner without a shadow of doubt
— Josh (@joshpearson180) March 4, 2025
WHAT A GOAL 😭😭😭
pic.twitter.com/CFDWCOzCyn
Poloska vagyok.
9 hónapja
Van linkünk az esti Pool meccsre?Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Van linkünk az esti Pool meccsre?
9 hónapja
Lol a zInterben az első 4 opció baloldali szárnyvédőbe sérült, így Bastonit tették be oda.
9 hónapja
előfordulnak ilyenek elég sok helyen. menkeszterben is viccelődni szoktak Hillsborough-n, és Liverpoolban is előfordult a münchenezés. a kolcsonérók meg a madridisták sem éppen egymás tenyeréből esznek. boca-river, szeltik-rangers, estébé estébé.Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.Ha ez komoly az nagyon kemeny. Az emberiseg sopredeke...
KeyG
Hendrix
ha most ehhez hozzáveszed, hogy a fodball azért is olyan népszerű sportág, mert nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsd a szabályokat - szóval a szurkolók között gyakran lesz
9 hónapja
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.Ha ez komoly az nagyon kemeny. Az emberiseg sopredeke...
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Azért eléggé megírható már így a szezon 2/3-án a prime kezdő.Becker, TAA, Konaté, VvD, Robertson, Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai, Salah, Gakpo/Diaz/Jota trióból 2 de főleg előbbiek mert a portugál sokat sérült...
Ha nincs rotálás, nagyobb meccs van főleg ez a sor. Aztán volt 1-2 meglepőbb dolog, amikor a City ellen 4kkp-s volt Jones-al de a prime kezdő a fenti.

Liverpool Fc
9 hónapja
Már korán reggel posztolt, szóval ma is fog kezdeni.mintha egyáltalán kérdéses lett volna
Sixo
9 hónapja
A Real stadionjában volt a meccsAz Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.mondjuk a gyászemlékezéseket nem saját stadionban szokták?
KeyG
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
Realban voltunkAz Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.mondjuk a gyászemlékezéseket nem saját stadionban szokták?
KeyG
Negritis, a vajda
9 hónapja
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.Torrente likes this
KeyG
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.mondjuk a gyászemlékezéseket nem saját stadionban szokták?
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Az Atlético fanok tegnap se lettek szimpatikusabbak, egy gyászmegemlékezést akartak végigfütyülni egy volt Real játékos Dorado emlékére, a Real szurkolók, hogy ez ne hallatszódjon tapsolásba kezdtek.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Ezert nem lesz sajnos sosem igazan top szint Grealish. Viszont a masik oldalrol megjegyzem, pontosan amiatt imadom ezt a csavot, hogy o mindig minden helyzetben ember tudott maradni. Mindenki az alkoholistat latja benne, en azt a faszit, aki mindig minden helyzetben azt az emberi oldalat, amit megvillant. Ha rajongoval, ha beteggel talalkozik, ha adomanyozni es jot cselekedni kell. Azt peldaul sosem felejtem el, amikor a City-Sevilla szuperkupa erematadojan o volt az egyeduli, aki vette a faradtsagt, hogy ne nezzen at a Ceferin mellett allo vak (vagy csak gyengenlato, azt nem tudom) kislanyon.100m player in a working man's club, if anything he should be fucking praised for staying normal. https://t.co/vjzocfekH3
— Barry Garlow (@bazzagarlow2) March 3, 2025
zacknorb
Grealish mindig is a kedvencem lesz az ilyen apro gesztusok miatt.