Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Oliver egyszer fújja már be hogy Gabrielt is így támadják minden szögletnél
Heisman nádor
Ott nem szólnak rá a fülére.
Kane be is vágta, már nem is tudom
H sorozatban hanyadik értékesített tizije

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művel
ozibozi
De nem csinált semmit.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Oliver egyszer fújja már be hogy Gabrielt is így támadják minden szögletnél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művel
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kapura lövési kísérletek: PSG 23, Liverpool 1.

Ouch...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 680
Na tessék!!! Azért idén rossz szó nem nagyon érheti. Szerintem ilyen amikor a semmiből jön a gól! Szép volt Raphi!!
9 hónapja
vfdbfdsn 175
Hülye brazil

Tudtam hogy elszólom magam😀
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
kellett itt szidni Rafit 😊
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya
Aztarohadt Rafi

Poloska vagyok.
9 hónapja
Rafinált gól
9 hónapja
Mukiele piros. Jó hülye volt. Elsőt kakaskodasert kapta most meg teljesen feleslegesen rá nyújtott Comanra.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 046
Jön Darwin - mondanám, hogy a támadójáték ennél szarabb nem nagyon lehet, de lehet sikerül neki rámcáfolni.
9 hónapja
Sőt jobban megnézve Urbig nem játszott bajnoki meccset október vége óta amikor a Kölnben kispadra szorult. Azóta két u21 válogatott meccsen védett mindösszesen

9 hónapja
Yamal élete leggyengébb meccsét hozta szerintem
9 hónapja
Urbig élete első Bayern meccse egy BL egyenes kieseses meccs. Ugye ő még ősszel bundás kettőben védett.
Ulreich elvileg be lett nevezve a meccsre de inkább a lelátóról nézte nem a kispadról. Igaza van, jobban lehet látni onnan

9 hónapja
Na baszki Manu le sérült

9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.

Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
shagi0206
Ezt kellene a Realtól vhogy megtanulni, ahogy az évek alatt folyamatosan tudtak olyan meccseket X-re vagy győzelemre hozni, amikor sima vereség volt a játék képe.
9 hónapja
Bambi is bekotor egyet kapushiba után

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szemben
KeyG
Erre szerintem utoljára Araujo kapott pirosat, még szintén a PSG meg Barcola ellen, bár ott a kis francia erősen rá is homorított

Félreértés ne essék, szabálykönyv szerint piros, viszont a nem befújás meg konzisztens

Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰
Klaci79
Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
Yamal19
Ez egy félidőn belül is előfordul vele. De idén azért nem rossz így se.
Ez rossz megoldás volt tőle, de többiek is elég kevéssé pörögnek. Kivétel Pedri, ő jó mint mindig, meg talán de Jong
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
PSG mehetne 1-2 kört, hátha Luis Enrique papa leül megint a twitchre streamelni!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 897
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szemben
KeyG
Szerintem nem védik, de valamiért a VAR helybenhagyta a döntést. De én is azt gondolom, hogyha ezt a bíró befújta volna, akkor nem vonják vissza és vica versa is érvényes.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 033

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
vfdbfdsn 175
És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰
Klaci79
Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 046
Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.
Stez
Egyszer megérdemelnék ők is, hogy így menjenek tovább.
Mikey
Eszembe is jutott 1-1 Real elleni meccs a közelmúltból. Úgy is lehet sikert szerezni, hogy végig kb lófaszt nem csinálsz, csak rúgsz a semmiből 1-2 gólt.