Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Oliver egyszer fújja már be hogy Gabrielt is így támadják minden szögletnélOtt nem szólnak rá a fülére.
Heisman nádor
Kane be is vágta, már nem is tudom
H sorozatban hanyadik értékesített tizije
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művelDe nem csinált semmit.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Oliver egyszer fújja már be hogy Gabrielt is így támadják minden szögletnél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művel
9 hónapja
Kapura lövési kísérletek: PSG 23, Liverpool 1.Ouch...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Na tessék!!! Azért idén rossz szó nem nagyon érheti. Szerintem ilyen amikor a semmiből jön a gól! Szép volt Raphi!!
9 hónapja
kellett itt szidni Rafit 😊
9 hónapja
Rafinált gól
9 hónapja
Mukiele piros. Jó hülye volt. Elsőt kakaskodasert kapta most meg teljesen feleslegesen rá nyújtott Comanra.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Jön Darwin - mondanám, hogy a támadójáték ennél szarabb nem nagyon lehet, de lehet sikerül neki rámcáfolni.
9 hónapja
Sőt jobban megnézve Urbig nem játszott bajnoki meccset október vége óta amikor a Kölnben kispadra szorult. Azóta két u21 válogatott meccsen védett mindösszesen
9 hónapja
Yamal élete leggyengébb meccsét hozta szerintem
9 hónapja
Urbig élete első Bayern meccse egy BL egyenes kieseses meccs. Ugye ő még ősszel bundás kettőben védett.Ulreich elvileg be lett nevezve a meccsre de inkább a lelátóról nézte nem a kispadról. Igaza van, jobban lehet látni onnan
9 hónapja
Na baszki Manu le sérült
9 hónapja
Ezt kellene a Realtól vhogy megtanulni, ahogy az évek alatt folyamatosan tudtak olyan meccseket X-re vagy győzelemre hozni, amikor sima vereség volt a játék képe.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
9 hónapja
Bambi is bekotor egyet kapushiba után
9 hónapja
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szembenErre szerintem utoljára Araujo kapott pirosat, még szintén a PSG meg Barcola ellen, bár ott a kis francia erősen rá is homorított
KeyG
Félreértés ne essék, szabálykönyv szerint piros, viszont a nem befújás meg konzisztens
Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
Ez egy félidőn belül is előfordul vele. De idén azért nem rossz így se.És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
Klaci79
Yamal19
Ez rossz megoldás volt tőle, de többiek is elég kevéssé pörögnek. Kivétel Pedri, ő jó mint mindig, meg talán de Jong
9 hónapja
PSG mehetne 1-2 kört, hátha Luis Enrique papa leül megint a twitchre streamelni!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szembenSzerintem nem védik, de valamiért a VAR helybenhagyta a döntést. De én is azt gondolom, hogyha ezt a bíró befújta volna, akkor nem vonják vissza és vica versa is érvényes.
KeyG
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
vfdbfdsn
175
És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
Klaci79
9 hónapja
Eszembe is jutott 1-1 Real elleni meccs a közelmúltból. Úgy is lehet sikert szerezni, hogy végig kb lófaszt nem csinálsz, csak rúgsz a semmiből 1-2 gólt.Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.Egyszer megérdemelnék ők is, hogy így menjenek tovább.
Stez
Mikey