Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ederson ezt benézte, de mekkora labda volt Gibbs-White-tólNa ő se lesz sokáig a Notthingham játékosa szvsz.
Löfli
9 hónapja
BeszarokMegye1, olyan szar a háló hogy a gól kiment a kapuból a túloldalon, félidőbe meg a Danza Kuduro szól.
Poloska vagyok.
9 hónapja
nekem tetszett a podcastbenwww.libri.hu/konyv/mezo_gabor.aranycsapat-a-terror-idejen.htmlHú, én hallgattam a csávó videóit a Hamis gulyáson.
music.youtube.com/podcast/GYyG9-nhICw
Negritis, a vajda
A focisok nekem nagyon tetszettek, de minden egyébből annyira lehet érezni, hogy az ellenzék full komcsi, a kormány nem, hogy elképesztő.
zacknorb
és a könyv is érdekel valahol ezek után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ederson ezt benézte, de mekkora labda volt Gibbs-White-tól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
www.libri.hu/konyv/mezo_gabor.aranycsapat-a-terror-idejen.htmlHú, én hallgattam a csávó videóit a Hamis gulyáson.
music.youtube.com/podcast/GYyG9-nhICw
Negritis, a vajda
A focisok nekem nagyon tetszettek, de minden egyébből annyira lehet érezni, hogy az ellenzék full komcsi, a kormány nem, hogy elképesztő.
Poloska vagyok.
9 hónapja
www.libri.hu/konyv/mezo_gabor.aranycsapat-a-terror-idejen.htmlmusic.youtube.com/podcast/GYyG9-nhICw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Hat persze, de az MU-nal most meg Klopp is befurodne, mert ott annyira rothad minden, hogy mar nem jatekos-, edzo- vagy klubfuggo. Tehat ott lenyegtelen, ki milyen szinten volt korabban. Rashford is pontosan ebbe a posvanyba fasult el, hiaba jo jatekos alapvetoen. Es itt most dolgozhatsz hozott anyagbol vagy hozhatod a sajat embereid, egyikkel sem leszel kint a vizbol, mert itt a fo problema nem a kerettel es a jatekosok minosegevel van. Mint ahogy Kompany esetebe eleg extrem, mert a Burnley egy mas vilag, mint a vilag egyik legjobb csapata, de azert ritka, hogy top csapatokhoz ennyire a semmibol visznek oda majdhogynem ujonc edzot. Tehat az edzo elozo csapata es az uj klubja kozott azert olyan oriasi minosegbeli differencia kevesbe van.en amugy hiszek abban a teoriban, hogy attol, mert vki ugyanazt, ugyanugy es ugyanaz-hasonlo jatekosokkal probalja megvalositani a top szinten, ami 1-2 szinttel alatta mukodott, az nem fog menni. nezd meg Kompanyt: egyetlen volt Burnley jatekost nem hoztak hirbe velunk. sztem fel sem merult komolyan, mert mas szint.Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.
rob3r7o
Szoval lehet, hogy adnek eselyt neki es szurkolokent amugy meg nem is irnam le.
En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.
Stez
oke, Amorim jelenleg hozott anyagbol foz, de meg lehet nezni pl Rashfordot. altalam keves kedvelt angol jatekosok egyike, ehhez kepest ott nem fer a keretbe, egy angol kieso jelolt csapatnal, de a BL 16 kozott meg kezdo mashol.
csebi
Az MU eseteben az Amorim altal iranyitott Sportingbol siman odafernenek a jobb jatekosok minosegben is, Inacio, Hjulmand, Goncalves, Quenda semmivel sem rosszabb, csak ok nem kapjak meg a hype-ot, Gyokeresrol meg ne is beszeljunk, mert o a vilag barmely klubjaban minoseg lenne. Es A Ten Hag-fele Ajaxban is nagyon jo kis jatekosok voltak, akik most mas csapatoknal jol jatszanak. Csak hat mashol nem ez a kornyezet van, eleg csak Gravenberchre gondolni.
9 hónapja
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?Szerintem a Kecsó menthetetlen. Annyira színtelen-szagtalan lett a csapat, hogy hihetetlen. Egyszer egy pénteki napon még a Paks ellen le is autókáztam, annyira jó focit nyomtak, de ez a mostani, vicc. Ki fognak esni.
petey
9 hónapja
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?Ma éppen kettő pontot buktak a fradistájuk miatt.
petey
9 hónapja
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?
9 hónapja
en amugy hiszek abban a teoriban, hogy attol, mert vki ugyanazt, ugyanugy es ugyanaz-hasonlo jatekosokkal probalja megvalositani a top szinten, ami 1-2 szinttel alatta mukodott, az nem fog menni. nezd meg Kompanyt: egyetlen volt Burnley jatekost nem hoztak hirbe velunk. sztem fel sem merult komolyan, mert mas szint.Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.
rob3r7o
En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.
Stez
oke, Amorim jelenleg hozott anyagbol foz, de meg lehet nezni pl Rashfordot. altalam keves kedvelt angol jatekosok egyike, ehhez kepest ott nem fer a keretbe, egy angol kieso jelolt csapatnal, de a BL 16 kozott meg kezdo mashol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.
rob3r7o
9 hónapja
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Átlagos meccs az FM mentésedbenFootball can be 𝑩𝑹𝑼𝑻𝑨𝑳 😬 pic.twitter.com/Dkv7q5Ya3J
— 433 (@433) March 6, 2025
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
Football can be 𝑩𝑹𝑼𝑻𝑨𝑳 😬 pic.twitter.com/Dkv7q5Ya3J
— 433 (@433) March 6, 2025
9 hónapja
Fantasztikus ez a római zászlóerdő!
9 hónapja
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnakna a fordulás után meg 5 perc alatt több minden történt, mint az egész első félidőben 😀
Löfli

Don't blink!
9 hónapja
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnak

Don't blink!
9 hónapja
egeszen fantasztikus lesz megint nezni, hogy a meccsek ketharmada kb. NB I-es szintu leszInkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszámFIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnakA magyar lobbi erős.
Stez
Dzsokijuing
csebi
9 hónapja
Inkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszámFIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnakA magyar lobbi erős.
Stez
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnakA magyar lobbi erős.
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Kar. Pedig ra kiváncsi lettem vna.serult.na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?Amúgy mi van Peretz-el? Ő már teljesen kiesett a képből?
csebi
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
serult.na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?Amúgy mi van Peretz-el? Ő már teljesen kiesett a képből?
csebi
rob3r7o
9 hónapja
na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?Meg kell venni Gulácsit.
csebi