Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ederson ezt benézte, de mekkora labda volt Gibbs-White-tól
Löfli
Na ő se lesz sokáig a Notthingham játékosa szvsz.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 833 — Kinek mit intézett a kormánya
Beszarok
Megye1, olyan szar a háló hogy a gól kiment a kapuból a túloldalon, félidőbe meg a Danza Kuduro szól.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
 www.libri.hu/konyv/mezo_gabor.aranycsapat-a-terror-idejen.html

music.youtube.com/podcast/GYyG9-nhICw
Negritis, a vajda
Hú, én hallgattam a csávó videóit a Hamis gulyáson.
A focisok nekem nagyon tetszettek, de minden egyébből annyira lehet érezni, hogy az ellenzék full komcsi, a kormány nem, hogy elképesztő.
zacknorb
nekem tetszett a podcastben
és a könyv is érdekel valahol ezek után

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ederson ezt benézte, de mekkora labda volt Gibbs-White-tól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 833 — Kinek mit intézett a kormánya

Negritis, a vajda
Hú, én hallgattam a csávó videóit a Hamis gulyáson.
A focisok nekem nagyon tetszettek, de minden egyébből annyira lehet érezni, hogy az ellenzék full komcsi, a kormány nem, hogy elképesztő.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.
rob3r7o
Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.

Szoval lehet, hogy adnek eselyt neki es szurkolokent amugy meg nem is irnam le.

En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.
Stez
en amugy hiszek abban a teoriban, hogy attol, mert vki ugyanazt, ugyanugy es ugyanaz-hasonlo jatekosokkal probalja megvalositani a top szinten, ami 1-2 szinttel alatta mukodott, az nem fog menni. nezd meg Kompanyt: egyetlen volt Burnley jatekost nem hoztak hirbe velunk. sztem fel sem merult komolyan, mert mas szint.

oke, Amorim jelenleg hozott anyagbol foz, de meg lehet nezni pl Rashfordot. altalam keves kedvelt angol jatekosok egyike, ehhez kepest ott nem fer a keretbe, egy angol kieso jelolt csapatnal, de a BL 16 kozott meg kezdo mashol.
csebi
Hat persze, de az MU-nal most meg Klopp is befurodne, mert ott annyira rothad minden, hogy mar nem jatekos-, edzo- vagy klubfuggo. Tehat ott lenyegtelen, ki milyen szinten volt korabban. Rashford is pontosan ebbe a posvanyba fasult el, hiaba jo jatekos alapvetoen. Es itt most dolgozhatsz hozott anyagbol vagy hozhatod a sajat embereid, egyikkel sem leszel kint a vizbol, mert itt a fo problema nem a kerettel es a jatekosok minosegevel van. Mint ahogy Kompany esetebe eleg extrem, mert a Burnley egy mas vilag, mint a vilag egyik legjobb csapata, de azert ritka, hogy top csapatokhoz ennyire a semmibol visznek oda majdhogynem ujonc edzot. Tehat az edzo elozo csapata es az uj klubja kozott azert olyan oriasi minosegbeli differencia kevesbe van.

Az MU eseteben az Amorim altal iranyitott Sportingbol siman odafernenek a jobb jatekosok minosegben is, Inacio, Hjulmand, Goncalves, Quenda semmivel sem rosszabb, csak ok nem kapjak meg a hype-ot, Gyokeresrol meg ne is beszeljunk, mert o a vilag barmely klubjaban minoseg lenne. Es A Ten Hag-fele Ajaxban is nagyon jo kis jatekosok voltak, akik most mas csapatoknal jol jatszanak. Csak hat mashol nem ez a kornyezet van, eleg csak Gravenberchre gondolni.

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?
petey
Szerintem a Kecsó menthetetlen. Annyira színtelen-szagtalan lett a csapat, hogy hihetetlen. Egyszer egy pénteki napon még a Paks ellen le is autókáztam, annyira jó focit nyomtak, de ez a mostani, vicc. Ki fognak esni.
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 896
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?
petey
Ma éppen kettő pontot buktak a fradistájuk miatt.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 667 — Csodabogár

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.
rob3r7o
Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.

En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.
Stez
en amugy hiszek abban a teoriban, hogy attol, mert vki ugyanazt, ugyanugy es ugyanaz-hasonlo jatekosokkal probalja megvalositani a top szinten, ami 1-2 szinttel alatta mukodott, az nem fog menni. nezd meg Kompanyt: egyetlen volt Burnley jatekost nem hoztak hirbe velunk. sztem fel sem merult komolyan, mert mas szint.

oke, Amorim jelenleg hozott anyagbol foz, de meg lehet nezni pl Rashfordot. altalam keves kedvelt angol jatekosok egyike, ehhez kepest ott nem fer a keretbe, egy angol kieso jelolt csapatnal, de a BL 16 kozott meg kezdo mashol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
rob3r7o

9 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749

„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

YoungZeeZee
Átlagos meccs az FM mentésedben

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
9 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Fantasztikus ez a római zászlóerdő!
9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnak
Löfli
na a fordulás után meg 5 perc alatt több minden történt, mint az egész első félidőben 😀

Don't blink!
9 hónapja
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnak

Don't blink!
9 hónapja
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnak
Stez
A magyar lobbi erős.
Dzsokijuing
Inkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszám
csebi
egeszen fantasztikus lesz megint nezni, hogy a meccsek ketharmada kb. NB I-es szintu lesz

9 hónapja
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnak
Stez
A magyar lobbi erős.
Dzsokijuing
Inkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszám

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 545 — Saturday Night Lights
Stez
A magyar lobbi erős.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-ban 64 csapatos vb-t akarnak

Szerkesztette: Stez

9 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749
na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?
csebi
Amúgy mi van Peretz-el? Ő már teljesen kiesett a képből?
rob3r7o
serult.
csebi
Kar. Pedig ra kiváncsi lettem vna.

„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?
csebi
Amúgy mi van Peretz-el? Ő már teljesen kiesett a képből?
rob3r7o
serult.

9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
csebi
Meg kell venni Gulácsit.