Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Most nézem a klub vb mezőnyét, hát mi az isten ez. Nincs az angol 1-2 Pool és Arsenal de van Chelsea meg City, nincs spanyol 1 Barca de van Athletico, nincs olasz 1 Napoli de van Juve. Nincs portugál 1 Sporting, de van Benfica meg Porto.A mezőny már asszem 1, másfél éve ismert. Hogy mi alapján van fingom sincs ne is kérdezd de nagyon örülök, hogy idén nem kötelezték még rá a Poolt. 😀
Sixo

Liverpool Fc
11 hónapja
Most nézem a klub vb mezőnyét, hát mi az isten ez. Nincs az angol 1-2 Pool és Arsenal de van Chelsea meg City, nincs spanyol 1 Barca de van Athletico, nincs olasz 1 Napoli de van Juve. Nincs portugál 1 Sporting, de van Benfica meg Porto.
11 hónapja
100+16 millió font lett a vége. 117+19 millió euróSzép guba. Remélhetőleg a következő 10 évre megvettük a következő De Bruyne-t mind minőségben mind mindenhogy.
Én azt mondom örülünk Vincent. A City vesz 5-7 30-50 milliós játékos nekünk azok már megvoltak itt a középpályán 2 évvel ezelőttről. Most Salah utáni szupersztárt kereste a csapat és vett is egyet - ezuttal nem a majd nálunk azzá válik hanem a már most az kategóriából.
Igazából 2024/25 átig időszakban 0 költés volt össze lehetett kapargatni a zsét erre az átig időszakra és tud költeni a klubb 200 millió fölött is.
Baromi kíváncsi leszek hogy alakul majd át ez a csapat felfutó szélsővédőkkel és ilyen extrán kreatív szélsőtámadokkal/10-esekkel mint Mo és Florian.

Liverpool Fc
11 hónapja
m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2025/06/13/a-kozmedia-tobb-csatornaja-is-kozvetiti-a-fifa-klubvilagbajnoksagot
Poloska vagyok.
11 hónapja
Megvan a HERE WE GO, Wirtz to Liverpool. Hosszú szülés volt.3-4 napja volt a hwg, az a kitűzött tweetje
Mikey
11 hónapja
Megvan a HERE WE GO, Wirtz to Liverpool. Hosszú szülés volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
en azert nem ertem meg ennyire rosszul a szezonjat mint masok. nyilvan az Inter ellen hibazott, de legalabb palyan volt. azert nem vagyunk tele kozephatvedekkel.Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.Nagyon helyes. O a Serie A-ba nem akar visszaterni, mert a PL-be akar menni. Ezekszerint elfelejtettek tajekoztatni, hogy rossz PL-be megy, mert az a Szaudi Pro League.
Toto21
Penzehes retek.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.Nyugodtan menjen, gyenge védő, nem Bayern szint.
Toto21
11 hónapja
De Bruyne meg közben Napoli játékos lett.Már 5-6 játékos vett a Napoli, pedig csak pár hete megy az offseason. A Kvaradona pénzt még elköltötték, most jön az Osimhen pénz.
Matthew99
11 hónapja
De Bruyne meg közben Napoli játékos lett.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.Nagyon helyes. O a Serie A-ba nem akar visszaterni, mert a PL-be akar menni. Ezekszerint elfelejtettek tajekoztatni, hogy rossz PL-be megy, mert az a Szaudi Pro League.
Toto21
Penzehes retek.
Szerkesztette: Stez
11 hónapja
Azzal vigyázni kell, mert a végén Todd Boehly ad neki egy 8 éves szerződést.🤪vagy inkább egyenesen Löfli feliratosatInkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
A Chelsea mez külön nagy story:
zacknorb
Löfli
Sixo
zacknorb
11 hónapja
Kim Min-Jae szóban megegyezett az Al-Nassr-el. Most jöhet a két klub közötti tárgyalás.
11 hónapja
Kétlem, hogy nyíltan felvállalnának egy bírót a mezükön.vagy inkább egyenesen Löfli feliratosatInkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
zacknorb
Löfli
Sixo
zacknorb
11 hónapja
vagy inkább egyenesen Löfli feliratosatInkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
zacknorb
Löfli
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
Inkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
zacknorb
Löfli
11 hónapja
Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Leverkusen lehet vinné Quansah-t 40milláértElliott távozóban, ha megy Q is akkor angolok a keretben:
én annyiért sztem eladnám, 22 éves és még mindig túl sok a kérdőjel
Negritis, a vajda
- Jones
- Gomez
Persze akadémistáknál van ismét pár fiatal de ez már nekem nagyon druván kevés. Tudom Angliában főleg már globális liga van, de azért mégiscsak jó amikor van pár hazai embered 😕
Chelsea fél kezdő Angol pedig ők is nyakra főre vesznek mindenkit. Nem ez az elsődleges szempont de valahogy én nem szeretem amikor ennyire le van szarva a hazai nemzetiség egy csapatban.
Ki volt az utolsó használható Angol vétele a csapatnak? Henderson, Milner, Sturridge? Mikori nevek már ezek? :/

Liverpool Fc
11 hónapja
Leverkusen lehet vinné Quansah-t 40milláértén annyiért sztem eladnám, 22 éves és még mindig túl sok a kérdőjel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
És kijött az új szabálykönyv iswww.theifab.com/law-changes/latest/?fbclid=IwY2xjawK3sQlleHRuA2FlbQIxMQABHj-f_O3uufzRoIsFStiN3LGPavYmCqc0v9uMKrRhbcTG9wKeLZdTSlZfDYjo_aem_jI-cjD2L18QAeznXlOEPuw
Poloska vagyok.
11 hónapja
Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.
Poloska vagyok.
11 hónapja
60 milla a kivasarlasi. ugye amig ugy volt h Sane marad akkor fizetesben nem fert volna be.Nico Williams mondjuk az elmult egy evben mar nagyjabol az otodik klubnak mondja azt, hogy el tudja kepzelni a palyafutasat naluk, aztan valahogy, valamiert csak nem akarjak elvinni Bilbaobol. 😀🔴 Nico Williams elmondta a Bayernnek, hogy nagyon is el tudja képzelni a müncheni átigazolást. A fizetési igénye évi 20 millió euró körül mozog. A Bayern aktívan dolgozik az üzleten.Sane kapott meg egy ingyen kiruccanast az USA-ba. Vagy igy mar otthon hagyjak?meg nem dolt el, nevezte a klub amugy, de ezek utan biztosan nem vinnem el. ha jol ertelmezem a Bayern vegul megajanlotta neki a 15 M bruttot, o meg inkabb a 15 M nettot valasztotta Isztambulban. lelke rajta. most mar tenyleg nagyon remelem, hogy elhozzuk Nicot a helyere.
Toto21
csebi
Még nincs megállapodás, korai stádiumban vannak a dolgok.
Florian Plettenberg
#fcbayernmünchen #FCBayernMunich #FCBayern #Transfer
ozibozi
Lehet, hogy o is Sane-szinten nyomja, hogy kurva jo jatekos, csak a mentalitassal akadnak problemak, mert valami 65 millio koruli kivasarlasi ara van, ami abszolut nem sok, aztan megis sorra veszegeti a topklubok a szelsoket mashonnan.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Nico Williams mondjuk az elmult egy evben mar nagyjabol az otodik klubnak mondja azt, hogy el tudja kepzelni a palyafutasat naluk, aztan valahogy, valamiert csak nem akarjak elvinni Bilbaobol. 😀🔴 Nico Williams elmondta a Bayernnek, hogy nagyon is el tudja képzelni a müncheni átigazolást. A fizetési igénye évi 20 millió euró körül mozog. A Bayern aktívan dolgozik az üzleten.Sane kapott meg egy ingyen kiruccanast az USA-ba. Vagy igy mar otthon hagyjak?meg nem dolt el, nevezte a klub amugy, de ezek utan biztosan nem vinnem el. ha jol ertelmezem a Bayern vegul megajanlotta neki a 15 M bruttot, o meg inkabb a 15 M nettot valasztotta Isztambulban. lelke rajta. most mar tenyleg nagyon remelem, hogy elhozzuk Nicot a helyere.
Toto21
csebi
Még nincs megállapodás, korai stádiumban vannak a dolgok.
Florian Plettenberg
#fcbayernmünchen #FCBayernMunich #FCBayern #Transfer
ozibozi
Lehet, hogy o is Sane-szinten nyomja, hogy kurva jo jatekos, csak a mentalitassal akadnak problemak, mert valami 65 millio koruli kivasarlasi ara van, ami abszolut nem sok, aztan megis sorra veszegeti a topklubok a szelsoket mashonnan.