Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Így kellett volna az Atleti ellen is 4-2-es előnynèl 😏
9 hónapja
Na akkor a Bayern 3 gólos előnnyel várja a visszavágót. Ma halovanyabb volt a Leverkusen főleg az utóbbi idők meccseihez képest de túlzott ez a három gol inkább volt ez egy 2-0 v 2-1 (ha megint kiadja a gép a legjobbat Xabinak).
Kompany jól felépítette a mai meccset, mutatja ezt a 3 próbálkozás a leverkuseni oldalról, egy jelentős helyzetük volt de azt meg Neuer hárította bravúrral. Urbig helyett meg akar egy bábu is állhatott volna, semmi dolga nem akadt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
5-ös lottó nyerőszámai?Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Kimpembe is saját nevelés még bár ő már nem nagyon játszik3 éve, 65 millióért.Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.Hakimi?
slowmotion
csebi
Egyébjént Zaire-Emery jött most be, aki saját nevelés. Az négy.
slowmotion

9 hónapja
21 július. Az már több mint 3 éve volt.3 éve, 65 millióért.Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.Hakimi?
slowmotion
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Football Managerben ilyenkor szoktam alt+f4et tolni.Amúgy rohadt jó csapat ez a PSG.
9 hónapja
Ez szerintem nem les és tiziSzerintem tizi se lett volna. A labdát ütötte el a kapus.
zacknorb
De így már mindegy
9 hónapja
Amugy Luis Enrique alapbol eg, szimpatikus ember, es ez a Messi, Mbappe nelkuli PSG akar meg erdemelne is valamit... De hogy ez a csapat klubszinten nem kepes attorni a gatat es megtanulni nyerni, az is fix. Pedig ha valamikor, most erdemeltek volna valamit, lefociztak a Poolt.
9 hónapja
3 éve, 65 millióért.Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.Hakimi?
slowmotion
csebi
9 hónapja
Második lövés. Tipikus Luis Enrique meccs.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Valahogy sejtettem hogy ekkora fölénynél a végén a Pool szerez gólt kb 0 kapuralövéssel eddig...

9 hónapja
Ellioooooooottttt!!! Mekkora csere! 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Valahogy így 😂🍺Ezt kellene a Realtól vhogy megtanulni, ahogy az évek alatt folyamatosan tudtak olyan meccseket X-re vagy győzelemre hozni, amikor sima vereség volt a játék képe.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
ozibozi
9 hónapja
Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.Hakimi?
slowmotion
9 hónapja
Elliott first touch 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.
9 hónapja
Xabi Alonso lehozta a kulcs embereket közben: Wirtz Xhaka Frimpong offNa megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.Ez is tanári volt. Fura hogy a VB-n olyan csúnyán kihagyta. Nagyon nehéz helyzetben a 04, megúszta ma a Bayern az Upa hibát, Bambi meg belőtte szépen.
csebi
Heisman nádor
9 hónapja
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.Ez is tanári volt. Fura hogy a VB-n olyan csúnyán kihagyta. Nagyon nehéz helyzetben a 04, megúszta ma a Bayern az Upa hibát, Bambi meg belőtte szépen.
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Legyen úgyNa megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.
csebiNa megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.A következő meg majd a BL döntőben 😂
csebi
ozibozi
9 hónapja
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.
csebi
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.A következő meg majd a BL döntőben 😂
csebi
9 hónapja
Az mindegy, ha már a földön fekvő kapusra mennek akkor már megy a lökdösődő májerkedés’ hogy többet aztán soha 😊Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művelDe nem csinált semmit.
ozibozi
Mikey
9 hónapja
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.
9 hónapja
Oliver egyszer fújja már be hogy Gabrielt is így támadják minden szögletnélOtt nem szólnak rá a fülére.
Heisman nádor
Kane be is vágta, már nem is tudom
H sorozatban hanyadik értékesített tizije
9 hónapja
Párizsi védők nem nagyon szeretik a Donnarumbát, mert ilyen szitukban meg szokták támadni a csatárt ha ilyet művelDe nem csinált semmit.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May