Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.Egyszer megérdemelnék ők is, hogy így menjenek tovább.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Kisebb csoda lesz ha ezt a félidőt megússza a Liverpool kapott gól nélkül.csoda megtörtént, de nemtom hogy hozzuk ki akár -2re
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.
9 hónapja
VAR?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
A 3. Talpalása után csak megkapta a lapot ez a szerencsecsomagKülönösen bosszantó, hogy ilyen ziccert nem rúgunk be ezen a meccsen, pedig mennyire más lenne…
Yamal19
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Arról nem beszélve repült már piros ilyenért.. Fermin..
9 hónapja
vfdbfdsn
175
A 3. Talpalása után csak megkapta a lapot ez a szerencsecsomag
9 hónapja
Minden párharcot elveszítünk, Salah pedig másodpercek alatt veszít el minden labdát.
9 hónapja
Ez sárga de a piros lapot elhagyta. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Ilyen kapusparádé után szokott egy potya megpattanó érkezni.
9 hónapja
Annyira erősen rázzuk a pofonfát, hogy valami előbb-utóbb biztos leesik.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
9 hónapja
Eddig prime Messi x Ronaldót hozna, ha berúgja azt az indítást.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Ha csak 2025-öt nézzük, Dembele a világ legjobb játékosa.
slowmotion
zacknorb
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
slowmotion
9 hónapja
Kisebb csoda lesz ha ezt a félidőt megússza a Liverpool kapott gól nélkül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Ha csak 2025-öt nézzük, Dembele a világ legjobb játékosa.
slowmotion
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
9 hónapja
ők még ezt az 1-0-t isa barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
csebi
9 hónapja
Mik maradnak ki a PSG nél, 3-4 gólt minimum rúghattak volna már 😀

9 hónapja
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊
9 hónapja
Iszonyat domináns ma (is) ez a PSG.
Poloska vagyok.
9 hónapja
vfdbfdsn
175
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jönMondtam én hogy mindegy milyen ág van a védők keresztbe tesznek
Klaci79
9 hónapja
Borzalmasan játszunk eddig.
9 hónapja
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jön