NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még 12 meccse van a Poolnak a bajnokságban. 7 otthon 5 idegenben, ebből az első hétvégén az Etihadban. Szóval hétfőn úgy fog kinézni, hogy a maradék 12 meccsből majd kétszer annyi lesz az Anfielden. Tudom az Arsenal ezer sebből vérző támadósora stb de azért csak nyerik most a meccseket Saka meg Havertz nélkül is a Pool meg épp a szezon 'mélypontján' van. Én kezdek izgulni sajnos. 😕

Liverpool Fc
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Pool újabb pontvesztés?
ThundersNFL a Paraszt
1.5-2 hét alatt leadjuk a teljes előnyt
Negritis, a vajda
azért tudható volt hogy ez a bajnokság ledurvább menete most, főleg, hogy a ligakupa döntő miatt ugye mozgott a villa elleni meccs is

@Everton
Wolvs
@Villa
@City
Newcastle

Mindezt 14napon belül...

Lesz még a bajnokság végén majd egy Spurs, Chelsea, Arsenal sor de csak a középső idegenbeli. Az is erős lesz persze de az a 3 meccs 15 nap alatt megy le majd... (Nyilván ha addig van még bl és van forduló akkor ugyna úgy sűrű lesz de az más tészta).

Liverpool Fc
10 hónapja

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya

A Real Madrid leginkább underrated játékosa Rodrygo

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician
Nem követem a soccert, de akkor most Eredivisie > Serie A?
r.baggio
mindig is 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Nem követem a soccert, de akkor most Eredivisie > Serie A?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Végre egyszer jól focizunk guardiola csapata ellen és nem csak bemákoljuk😀
eaglesmcnabb
Te meg két hete még aggódtál egy ilyen sima és egyértelmű párosításnál is...
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, mert a bajnokságban mutatott játék nyomokban sem tartalmazta a mait.
Jobb hogy a cityt kaptuk, ha a celtic lett volna az ellenfél csak azt hallanám hogy bemákoltuk ezt a fordulót.

Következő fordulóban nem mondom hogy a Bayert szeretném, de az Atletico mostanában mindig jól focizik ellenünk.
eaglesmcnabb
Ancelotti. O szinte mindig akkor szedi ossze a fejeket, amikor kell. Clutch a pali. Lehet ot nem szeretni, de szerintem semmivel sem kisebb zseni, mint a mindenki altal rajongott Guardiola. Ancelotti leszarja a tiki-takat, o csak nyer. Neha szepen, neha csunyan, de valahogy mindig kepes hatni a jatekosaira, meg ennyi ev utan is.
Stez
en imadtam, imadom (meg a mostani birozasa ellenere is). mai napig nem ertem mi nem mukodott nalunk vele. a jatekosokat sem ertettem meg, hogy miert lazadtak fel ellene.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
a dios hirrel huye voltam.felreolvastam.kirugtak az edzot azutan h mondtak h nem
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
Jobb hogy a cityt kaptuk, ha a celtic lett volna az ellenfél csak azt hallanám hogy bemákoltuk ezt a fordulót.

Következő fordulóban nem mondom hogy a Bayert szeretném, de az Atletico mostanában mindig jól focizik ellenünk.
eaglesmcnabb
Ancelotti. O szinte mindig akkor szedi ossze a fejeket, amikor kell. Clutch a pali. Lehet ot nem szeretni, de szerintem semmivel sem kisebb zseni, mint a mindenki altal rajongott Guardiola. Ancelotti leszarja a tiki-takat, o csak nyer. Neha szepen, neha csunyan, de valahogy mindig kepes hatni a jatekosaira, meg ennyi ev utan is.
Stez
Pont ezért nem tartom olyan sokra guardiolát, mert ő meg semennyire sem az.

Az ő focija a csúcson is arra volt kihegyezve, hogy a sokkal erősebb és mélyebb keretével a papíron gyengébb csapatokat üzembiztosan csapkodták oda-vissza, ezzel szemben mikor ki-ki párharc volt akkor sokszor felülmúlták őket. Ezért nyert ilyen sok bajnokságot, és ilyen kevés BL-t.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Kíváncsiságból ránéztem a tabellára. Eszembe nem jutott a 20+ év alatt, hogy olyan lesz, hogy a Liverpoolnak több pontja lesz a bajnokság ezen szakaszában, mint a Man Utdnak és az Evertonnak összesen. Akár bajnok lesz a csapat, akár nem, ez vicces. 😊
Mikey
És a hétvégén talán pont egymás ellen játszanak
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kíváncsiságból ránéztem a tabellára. Eszembe nem jutott a 20+ év alatt, hogy olyan lesz, hogy a Liverpoolnak több pontja lesz a bajnokság ezen szakaszában, mint a Man Utdnak és az Evertonnak összesen. Akár bajnok lesz a csapat, akár nem, ez vicces. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Ancelotti Az utódja ellen meccselhet ha a foci istenek pénteken úgy akarják. Szép kis hollywoodi sztori lenne ha még elverné mielőtt elmegy ✌️
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska

eaglesmcnabb

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Ezekben az olasz csapatokban teljesen hülyék vannak? Mit akarnak eljátszani? Nem tudják, hogy van VAR?
zinedine5
évtizedes berögződéseket nehéz magunk mögött hagyni. nem lehetetlen, de nehéz.
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Ezekben az olasz csapatokban teljesen hülyék vannak? Mit akarnak eljátszani? Nem tudják, hogy van VAR?
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska

eaglesmcnabb
De ez a BL. Azt meg úgyis a Real nyeri.

Talán Kun Aguero nyilatkozta (?), hogy ha ez a Real kiejti a City-t, akkor levágja a tökét?
😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
City-Real előtt nyilatkozta, hogy nem nyerhet a Real azon a meccsen, már ezelőtt ki kellett volna herélni magát a digónak.
KeyG
Argentín.

10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
a psv nagyot megy
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 064
Talán Kun Aguero nyilatkozta (?), hogy ha ez a Real kiejti a City-t, akkor levágja a tökét?
😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
City-Real előtt nyilatkozta, hogy nem nyerhet a Real azon a meccsen, már ezelőtt ki kellett volna herélni magát a digónak.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
😆😆😆
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Mert az Arsenal pont olyan idén/is/aki nem fog már pontot veszteni.😂😂😂

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Pool újabb pontvesztés?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Nem igaz, vesztett pontokba még mindig 5 az. És ugyanúgy a támadóknál a 3 kezdőből az egyik 17 és első profi szezonja, a másik középpályás, a kispadra pedig az első sorból sorsolnak. Bőven a Pool kezébe van ez. És ugye az Everton meccsen láthattuk hogy a vesztett pontokon amit bele lehet számolni azt se lehet csak úgy beváltani mint egy kupont.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
eaglesmcnabb

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 064
Pool újabb pontvesztés?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Most néztem Nunezt mit hagyott ki......azaz ember él van átkozva
ThundersNFL a Paraszt
Ő maga az átok

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pool újabb pontvesztés?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Most néztem Nunezt mit hagyott ki......azaz ember él van átkozva

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018