Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
3 milliót keres egy Vasas játékos havonta, minimum. Mi a szarnak szakadjon meg?
11 hónapja
YoungZeeZee
9 530
ez az bvsc gol az utolso percben 😀 a kapus miert forditotta ki a tenyeret h fole paskolja. nem volt eros labda, kez ujj kinyujt es kitenyereli vagy csak leuti
11 hónapja
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:Nem érdemes mellébeszélni, ilyen teljesítménnyel nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén játszottunk, ha nem ezt mondanánk, saját magunkat és a szurkolóinkat is becsapnánk. Mindennek ellenére megszereztük a vezetést, érthetetlen a számomra, hogy ezután mégis pont nélkül maradtunk. Harmadszor adott az élet olyan lehetőséget, hogy feljutó helyre kerüljünk, egyszer sem tudtunk élni vele. Ezt ki kell értékelni, vagy velem, vagy nélkülem, mert ha úgy ítélik meg, hogy én vagyok az oka, nagyon szívesen átadom másnak a helyem. Mindenkinek megvan a felelőssége, az enyém is, de úgy érzem, Nagy Miklós mindent megtesz a klubért és a játékosokért, ha valaki, akkor ő megérdemelné, hogy a Vasas NB I-es legyen, ahogyan azt is, hogy ne így futballozzon a csapat. De nem akarom bántani a játékosokat sem, lehet, hogy a nagy nyomás görcsössé teszi őket, ezért kell kielemezni a történteket. Nagyon sajnálom a drukkereket, akik ismét remek hangulatot teremtettek és rengetegen eljöttek buzdítani minket, elnézést kérek tőlük, a BVSC-nek pedig gratulálok a győzelemhez.
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?3-4 meccsbe néztem bele
KeyG
igen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434Az év potyája, de ettől még szép volt. Grat! Ennyit jelent ha kint vagy. 😀
Löfli
11 hónapja
Ha valamit leszarok, akkor nem adom hozzá az arcomat. Gyanúm szerint Csányinak ezer + 1 jobb dolga lenne annál, hogy a Vasas szenvedését nézze.Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?
Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Kampman
11 hónapja
Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?
Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
11 hónapja
Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
11 hónapja
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok

11 hónapja
ha ott x, vagy nyer a loki akkor sem esik ki az ÚjpestKöszönhetően a múlt heti Lokinak.Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…pedig csak az egyik fog
JC6 (Mr. Miele)
Stoki
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.
zacknorb
11 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Köszönhetően a múlt heti Lokinak.Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…pedig csak az egyik fog
JC6 (Mr. Miele)
Stoki
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…pedig csak az egyik fog
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…
11 hónapja
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
11 hónapja
“Hallod nézem a meccset, Norbi kirúgta szögletre a labdát, hozzá sem ért Otigbához, ez a hülye Kovács meg befújt egy kamu tizit.Tegnap ezt kezezésnek látta a bíró (a partjelző megadta volna, a Szentlőrinc játékosai nem reklamáltak kezezést, csak a bíró szerint volt szabálytalan...) a Szentlőrinc - Honvédon és nem adták meg Kántor Kevin szabályos gólját, ami 3 pontot ért volna. ... Ne csodálkozz ilyeneken!
És nincs Var, beszarás.”
JC6 (Mr. Miele)
csak.taccs.hu/static/csak/video/20250420_25_szentlorinc-honved_0-0_KANTOR-NEM-GOLJA.mp4
2 perccel ezelőtt be akartam írni hogy ez a Kelemen egy megye 1-es játékos maxPedig mentél volna a padawan watchlistre, ha beírod. 😀
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
Lehet, hogy Szivacski már nincs itt, de a szelleme továbbra is kísért a klubnál. 😀Ki a faszom a Vasas kapusaMókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
ThundersNFL a Paraszt
Jah, bravúrosan szar.
warr_b
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Ki a faszom a Vasas kapusaMókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
ThundersNFL a Paraszt
Jah, bravúrosan szar.

11 hónapja
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.
nagylaza, főpohárnok
Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
nagylaza, főpohárnok

11 hónapja
Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.
nagylaza, főpohárnok
Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
11 hónapja
Na, ha a tíz perc múlva kezdődő meccsen a Burnley legyőzi a Bladest, akkor ők is és mi is feljutottunk 😀

11 hónapja
Ki a faszom a Vasas kapusa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?Megmondtam, hogy feltámasztjuk a BVSC-t is, nem? Szívesdn, Löfli cimbora.
nagylaza, főpohárnok
És természetesen váratlanul MEGINT kikaptunk, amikor feljutó helyre ugorhattunk volna.
Remélem mindenki megrakta a hazai W-t.