Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Na, ha a tíz perc múlva kezdődő meccsen a Burnley legyőzi a Bladest, akkor ők is és mi is feljutottunk 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Ki a faszom a Vasas kapusa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?Megmondtam, hogy feltámasztjuk a BVSC-t is, nem? Szívesdn, Löfli cimbora.
nagylaza, főpohárnok
És természetesen váratlanul MEGINT kikaptunk, amikor feljutó helyre ugorhattunk volna.
Remélem mindenki megrakta a hazai W-t.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.
nagylaza, főpohárnok
Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
11 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?
11 hónapja
2 perccel ezelőtt be akartam írni hogy ez a Kelemen egy megye 1-es játékos maxEhhez képest most övé lesz a Zuglói Ronaldinho vándortrófea jövő ilyenkorig.
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
milyen gól, gecc 😊))
11 hónapja
Nem sikerült kihúzni döntetlennel a rettegett BVSC oroszlánbarlangjában.
11 hónapja
2 perccel ezelőtt be akartam írni hogy ez a Kelemen egy megye 1-es játékos maxNesze jinx
11 hónapja
lol... Vasas ezt hogy? 😀
11 hónapja
Áááá beszarok
11 hónapja
beszarsz 😀😀😀DDD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
ez a Tóth Milán is nagy gyökér

Don't blink!
11 hónapja
Siralmas ez a Vasas
11 hónapja
Amúgy a BVSC pályán egyáltalán van telepítve a VAR system?erősen kétlem
Tudom hogy NB2-ben nincsen, csak érdekelne, mert én elképzelhetőnek tartom, hogy a rendszer sincs meg itt.
zacknorb

Don't blink!
11 hónapja
Amúgy a BVSC pályán egyáltalán van telepítve a VAR system?Tudom hogy NB2-ben nincsen, csak érdekelne, mert én elképzelhetőnek tartom, hogy a rendszer sincs meg itt.
Poloska vagyok.
11 hónapja
na majd valaki mondja el, hogy mi volt a tizi, én távol vagyok attól a kaputól 😀Totál kamu volt. Megérdemeltük volna, hogy kimaradjon.
Löfli
11 hónapja
“Hallod nézem a meccset, Norbi kirúgta szögletre a labdát, hozzá sem ért Otigbához, ez a hülye Kovács meg befújt egy kamu tizit. És nincs Var, beszarás.”
11 hónapja
na majd valaki mondja el, hogy mi volt a tizi, én távol vagyok attól a kaputól 😀Szerintem semmi, hiába játszották vissza. Otigba eljátszotta a nagyhalált.
Löfli

11 hónapja
na majd valaki mondja el, hogy mi volt a tizi, én távol vagyok attól a kaputól 😀Olyan mintha letalpalták volna Otigbát, sok feltételes móddal, de ügyesen esett.
Löfli
Poloska vagyok.
11 hónapja
Lol gec