NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Annyira csak nem sérült meg az a láb 😀Kiscsapatok ellen, eldőlt parharcon én is villognék.
kapitnono
Végre egyszer jól focizunk guardiola csapata ellen és nem csak bemákoljuk😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
A remény feléledt egy jó szezonra, milyen jó, hogy itt nem spanyol bírók fújnak nekünk.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Pool újabb pontvesztés?1.5-2 hét alatt leadjuk a teljes előnyt
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mbappé lerendezte a Cityt
10 hónapja
Pool újabb pontvesztés?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Diaz johetne is Nunez helyett😀
10 hónapja
dominik meg nunez kezet foghatnak
10 hónapja
nunez, egy csel vagy valami kreativitás, istenem...
10 hónapja
Nunez...
10 hónapja
Sokmindenért lehet fikázni az rtl+-t, de legalább értelmes emberek ülnek a stúdióban.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
sztem lövés csak annyira fosDominik b+ ez megint mi volt?Bepassz a hosszúra, ott állt valaki
Negritis, a vajda
slowmotion
10 hónapja
Dominik b+ ez megint mi volt?Bepassz a hosszúra, ott állt valaki
Negritis, a vajda
10 hónapja
Dominik b+ ez megint mi volt?
10 hónapja
Salah újabb ast
10 hónapja
Jólvan, ez eddig nagyon sima, csak egy csapat van a pályán. Mbappe is csúcsformában most mar.
10 hónapja
Alisson sincs a helyzet magaslatán
10 hónapja
Pláne, hogy hárman is mennek arra, és gyakran késik a közeppályás besegítésArnold oldalán bárki, bármikor el tud menni. Középen meg nem tudom hány villa játékos volt (talán 2), simán tudott fejelni. Kiábrándító.McGinn szépen elvette karral a labdát.illett volna lefújni
Mikey
de ettől még mi a faszt csináltunk hátul??
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
Jó hát a fene se nézte hogy melyik csatornán is megy a meccs. 🥲Este fél 10-kor meccs szünetében Tények... miért kell ilyenkor is a képembe tolni a propagandát?! 😤nertévé, erre számíthatsz
Mikey
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Micsoda gól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
én eleve böngészőben nézem szal csak mute + tab váltás 😀nekem is ilyenkor első dolgom, hogy mute, és nézek valamit laptopon. most pl a toy story 2-nél tartok 😊Este fél 10-kor meccs szünetében Tények... miért kell ilyenkor is a képembe tolni a propagandát?! 😤de jó hogy egyből némítottam és váltottam vmi youtubera
Mikey
| www.youtube.com/watch?v=NnhU2ZvHb10 |
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
nekem is ilyenkor első dolgom, hogy mute, és nézek valamit laptopon. most pl a toy story 2-nél tartok 😊Este fél 10-kor meccs szünetében Tények... miért kell ilyenkor is a képembe tolni a propagandát?! 😤de jó hogy egyből némítottam és váltottam vmi youtubera
Mikey
Negritis, a vajda
10 hónapja
Este fél 10-kor meccs szünetében Tények... miért kell ilyenkor is a képembe tolni a propagandát?! 😤de jó hogy egyből némítottam és váltottam vmi youtubera
Mikey
10 hónapja
Este fél 10-kor meccs szünetében Tények... miért kell ilyenkor is a képembe tolni a propagandát?! 😤nertévé, erre számíthatsz
Mikey