NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
eddig mukodott a bunkerfoci.

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Az Anderlecht - Fenerbahce meg már véget is ért.

10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Komoly lehet az a baloldali védő akit a Saldanya lesprintelt, lehet többet arra járni
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Ott jött Zakariás basszus. Szardannya…
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Civic helyett tényleg nincs más?
10 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 898
Bodo - Twente meccs rendes játékidő vége elég izgalmas lehetett 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
van egy magyar a kezdőben, csak nehogy az is sok legyen
10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Elég védekezőre sikerült ez a kezdő…
Amíg előnyben, addig OK.

Én azt hittem a kontrák miatt bekerül legalább 1 villám szélső - mondjuk egyik sincs formában.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma a saját fegyverükkel harcolok a csehek ellen!
| Vettem négy Plsner Urqellt.. |
Dzsokijuing
Nekem is van egy Krusovice a hűtőmben

Poloska vagyok.
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 558 — Saturday Night Lights
Ma a saját fegyverükkel harcolok a csehek ellen!
| Vettem négy Plsner Urqellt.. |

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 064
Ez se volt semmivel se kevésbé ütőmozdulat mint az azt kiváltó teljesen felesleges könyökös.
Olasz csapatban argentín, digók everywhere.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
 www.euronews.com/2025/02/20/former-spanish-football-boss-luis-rubiales-found-guilty-of-sexual-assault

10k és 1 év távoltartás ....
Negritis, a vajda
Ez Spanyolország...
Yamal19
Ha viszont Mapi León is odanyúlt ahova az ellenfele mondta, akkor remélem azért mert ő egy játékos nem lesz elsöpörve.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
vfdbfdsn 175
 www.euronews.com/2025/02/20/former-spanish-football-boss-luis-rubiales-found-guilty-of-sexual-assault

Negritis, a vajda
Ez Spanyolország...
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 040
The RFEF’s Compliance Department has concluded that there is no conflict of interest in referee José Luis Munuera Montero’s business activities.

He was never involved with Atlético Madrid in any business dealings.

@isaacfouto
zacknorb
A 80 evas apjat halalosan megfenyegettek, de nem baj majd tanul belole… a patkany 😀
Blevi
El van csalva!!!! Szerencsetlen fogyatekosok...mintha az eletuk mulna egy foci meccsen.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
The RFEF’s Compliance Department has concluded that there is no conflict of interest in referee José Luis Munuera Montero’s business activities.

@isaacfouto
zacknorb
A 80 evas apjat halalosan megfenyegettek, de nem baj majd tanul belole… a patkany 😀
10 hónapja
Every time a CL final has been played in Munich, the winner had never won the tournament before.

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?
zacknorb
nézzük ki jöhet szóba?
Arsenal, Lille, Atletico, Brugge, Leverkusen
innen akkor legyen Brugge - Lille döntő 😀

10 hónapja
vfdbfdsn 175
Every time a CL final has been played in Munich, the winner had never won the tournament before.

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?
zacknorb
PéEzsGé
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?

Poloska vagyok.
10 hónapja

@isaacfouto
zacknorb
akkor mégse csalt csak szar a munkájában?
Negritis, a vajda
Minő meglepő, egy kommunikációs cégnek, főleg annak egy sideproject Linnedin profiljának, ami álláshirdetéseket tesz közzé, semmi hatása nincs a pályán mutatott bírói tevékenységre. WOW

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
10 hónapja

@isaacfouto
zacknorb
akkor mégse csalt csak szar a munkájában?

10 hónapja

@isaacfouto

Poloska vagyok.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Minek kellene lennie a szabálynak?
Mikey
Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Most is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.

Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Ha a csatár maga tolja meg a labdát, akkor nemhogy esélye volt megjátszani, hanem meg is játszotta maga. Tehát ha kirántja a lábát - feleslegesen a kapus - akkor tizi.
Én olyan helyzetre írtam, hogy ha a szélső pl 7 méter magasan felrúgja a beadást a lelátóra, de a csatárt az ötösön meglökik hátulról, akkor legyen szabadrúgás, mert nem volt gólhelyzet, hiszen nem tudta volna befejelni a beadást, de legyen szankció, mert volt szabálytalanság. A szankció pedig a szabad - ne az ingyen tizi - legyen, hiszen érdemi kontaktot kapott. A védők/kapusok elég gyorsan leszoknának a felesleges odalépésekről, rúgdosódásról.
A közvetlen szabadrúgások jó megoldások lennének a védők kvázi vétlen/véletlen kezezéseire is, amikor közelről kézre bombázzák, vagy blokkoláskor felpattan. A támadó általi kézérintés meg mindig vegye el a gólt.

A másik halálom a PL-ben a trend, amikor szögletnél v oldalszabadnál blokkolják a kapust, amiben a saját csapatom, az Arsenal jár élen. Szóval ezt az elzárást megbüntetném, mert ellehetetleníti a kapus kijövetelét és a labda általa történő megjátszását.

A következő amit nagyon büntetnék, azok a beakasztós tizenegyes kiharcolások a támadók által (a Jota-féle lábkulcsolós mozzanatok) ...több sárgát kell adni, nemhogy 11-est.
Willie Parker
az Diaz volt, Zsóti nem lógatott semmit, csak dobta magát 😛
azelőtt meg tavaly a mu ellen Elliott. bár talán a Fulham ellen tavaly Zsóti is megcsinálta

meg amin még javítani kellene (tavaly is kellett volna), hogy a so-called sztárok is megkapják pofázásért meg partjelzőre ordításért a lapot, olyanra gondolok itt, amit pl Odegaard tavaly meccsenként meghúzott
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Minek kellene lennie a szabálynak?
Mikey
Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Most is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.

Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Ha a csatár maga tolja meg a labdát, akkor nemhogy esélye volt megjátszani, hanem meg is játszotta maga. Tehát ha kirántja a lábát - feleslegesen a kapus - akkor tizi.
Én olyan helyzetre írtam, hogy ha a szélső pl 7 méter magasan felrúgja a beadást a lelátóra, de a csatárt az ötösön meglökik hátulról, akkor legyen szabadrúgás, mert nem volt gólhelyzet, hiszen nem tudta volna befejelni a beadást, de legyen szankció, mert volt szabálytalanság. A szankció pedig a szabad - ne az ingyen tizi - legyen, hiszen érdemi kontaktot kapott. A védők/kapusok elég gyorsan leszoknának a felesleges odalépésekről, rúgdosódásról.
A közvetlen szabadrúgások jó megoldások lennének a védők kvázi vétlen/véletlen kezezéseire is, amikor közelről kézre bombázzák, vagy blokkoláskor felpattan. A támadó általi kézérintés meg mindig vegye el a gólt.

A másik halálom a PL-ben a trend, amikor szögletnél v oldalszabadnál blokkolják a kapust, amiben a saját csapatom, az Arsenal jár élen. Szóval ezt az elzárást megbüntetném, mert ellehetetleníti a kapus kijövetelét és a labda általa történő megjátszását.

A következő amit nagyon büntetnék, azok a beakasztós tizenegyes kiharcolások a támadók által (a Jota-féle lábkulcsolós mozzanatok) ...több sárgát kell adni, nemhogy 11-est.
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még 12 meccse van a Poolnak a bajnokságban. 7 otthon 5 idegenben, ebből az első hétvégén az Etihadban. Szóval hétfőn úgy fog kinézni, hogy a maradék 12 meccsből majd kétszer annyi lesz az Anfielden. Tudom az Arsenal ezer sebből vérző támadósora stb de azért csak nyerik most a meccseket Saka meg Havertz nélkül is a Pool meg épp a szezon 'mélypontján' van. Én kezdek izgulni sajnos. 😕
alatriste
Mint mi 34-6-nal a SB-on 😉 😛