Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Elcseszett egy szezon ez, de legalább van egy nagy győzelem.??? Supa Coppa már megvan, pont az Inter ellen, ez még csak egy elődöntő.
Kampman
11 hónapja
Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.mesélj
Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.
11 hónapja
Takarodj Carlo, Güler megmutatta neked!remélem dominik már posztol instára 😊
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Takarodj Carlo, Güler megmutatta neked!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Amúgy ma volt a bérletárusítás a válogatott idei meccseire, nekem holnap rémlett de úgy se lett volna sok esélyem 😀portugál meccsen gondolkoztam hogy unokaöcsémet el kéne vinni, de meh
zacknorb
11 hónapja
Amúgy ma volt a bérletárusítás a válogatott idei meccseire, nekem holnap rémlett de úgy se lett volna sok esélyem 😀
Poloska vagyok.
11 hónapja
Azèrt annak örülök hogy a Parma bentmaradását segíti a csapat 😏 ha már magával kiszúrt idènre 🥴
11 hónapja
Na vajon ma bajnok lesz a Liverpool?nem bánom ha igen, de remélem inkább a hétvégén hazai pályán
Mikey
11 hónapja
M4sport.hun RTL+ reklám geci nagy fless.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
en is elhoztam mindig, mint Csokat a Wimbledonbol😃Barni de okos.Varju meg milyen hülye …
Kenny
Pedig emlékszem vmeik régi fm mentésben oktatott
csebi
11 hónapja
Barni de okos.Varju meg milyen hülye …
Kenny
Pedig emlékszem vmeik régi fm mentésben oktatott
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Még most is megy a szájbakúrt kormánypropaganda. Társadalmi célú reklámként.
11 hónapja
Ezt a bombát! Mi lett volna ha Ramirez nem csúszik el loves pillanatában
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
van bent erte egy ajanlat, kicsit helyre kell tenni az agyat.szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.Varga Barni hogyan küzdötte ki magát a kezdobol?
Kenny
csebi
11 hónapja
1-1, eddig tartott
11 hónapja
szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.Varga Barni hogyan küzdötte ki magát a kezdobol?
Kenny
11 hónapja
szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.
11 hónapja
Bazzz gólvonalról