Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
"Köszönjük az egész éves szurkolást!" 🤣🤣🤣Hát most mit mondjanak, "NB2-es bérletek már kaphatók"?
davemayer
12 hónapja
Csak "Vedd le a mezt!" van.Kevés unszimpatikusabb focista van mint ez a majom Dzsudzsák.ha lesz berohanas tuti ramennek.
Bazzani
nagyon ulnek mar a keritesen.
nem is ertem miert nincs meg rendorsorfal ott.
Kenny
12 hónapja
Kevés unszimpatikusabb focista van mint ez a majom Dzsudzsák.ő csak egy diplomata már
Bazzani
12 hónapja
"Köszönjük az egész éves szurkolást!" 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
12 hónapja
Kevés unszimpatikusabb focista van mint ez a majom Dzsudzsák.
12 hónapja
Lesz itt is pályára berohanós majd rendőrök elől elrohanós performansz az RBD-től, mint amit a Loki ultrák csináltak 2020-ban?Nem tudom, de fixen levetetik itt a mezt a vidisekrol, meg amugy valami balhet varok.
Kampman
12 hónapja
Lesz itt is pályára berohanós majd rendőrök elől elrohanós performansz az RBD-től, mint amit a Loki ultrák csináltak 2020-ban?szerintem akkora a nihil mar, hogy nem.
Kampman
12 hónapja
Lesz itt is pályára berohanós majd rendőrök elől elrohanós performansz az RBD-től, mint amit a Loki ultrák csináltak 2020-ban?
12 hónapja
Tenyleg Timar masterclass ez, a Vidinel nem ismerik a tamadas fogalmat, elotte is elvetve ismertek, de miota edzovaltas volt, ezek azt sem tudjak, merre az elore. A DVSC meg amugy semmilyen jatekkal talalt ket golt.nem is akarnak tamadast se epiteni. en nagyon ketlem, hogy ezek ennyit tudnanak.
Stez
Timar meg csak azt kapja amit erdemel.
12 hónapja
Tenyleg Timar masterclass ez, a Vidinel nem ismerik a tamadas fogalmat, elotte is elvetve ismertek, de miota edzovaltas volt, ezek azt sem tudjak, merre az elore. A DVSC meg amugy semmilyen jatekkal talalt ket golt.
12 hónapja
Látom Kastrati nyerő csere volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.Várj a 90. perc környékéig. Ott volt a dráma 2 éve mikor Honvéd ellen voltak hasonló helyzetben (és nem adtak meg nekünk egy jogos tizenegyest).
Kampman
12 hónapja
Ez ennyi volt a Vidinek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.
12 hónapja
Kösz b+, gondolom nem bírtad ki 😭szívesenközben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetSzép munka😊
Löfli
ozibozi
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 hónapja
Ja sztem is elfértek volna egymás mellett bőven mint ahogy Szobo mellett is el fog férni.Szerintem nem lett volna, Wirtz es Musiala a valogatottban is egymas mellett jatszanak, a Bayernnak es a valogatottnak ez alom deal lett volna. Csak Wirtznek nem az. 😀Ő amúgy is luxus pick lett volna. Nektek 2 jól cselező, gyors szélső kell.Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Stez
Így viszont nem tudom h kit-kiket hozunk hiába lenne pénz.
csebi
Sixo
Stez
De amúgy megértem h nem akar jönni, egy PL nagyobb kihívás.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
De te ha onnan is meg indulsz akkor nincs megállás 😀Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
Bálesz
csebi
petey
12 hónapja
Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
Bálesz
csebi