Soccer

41 feliratkozó

12 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.

12 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 184
"Köszönjük az egész éves szurkolást!" 🤣🤣🤣
davemayer
Hát most mit mondjanak, "NB2-es bérletek már kaphatók"?

12 hónapja
Kevés unszimpatikusabb focista van mint ez a majom Dzsudzsák.
Bazzani
ha lesz berohanas tuti ramennek.
nagyon ulnek mar a keritesen.
nem is ertem miert nincs meg rendorsorfal ott.
Kenny
Csak "Vedd le a mezt!" van.

12 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
Bazzani
ő csak egy diplomata már
12 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 560 — "Grammar maci"
"Köszönjük az egész éves szurkolást!" 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
12 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
Bazzani
ha lesz berohanas tuti ramennek.
nagyon ulnek mar a keritesen.
nem is ertem miert nincs meg rendorsorfal ott.

Szerkesztette: Kenny

12 hónapja
epic öngól lett volna a végére

12 hónapja

12 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Lesz itt is pályára berohanós majd rendőrök elől elrohanós performansz az RBD-től, mint amit a Loki ultrák csináltak 2020-ban?
Kampman
Nem tudom, de fixen levetetik itt a mezt a vidisekrol, meg amugy valami balhet varok.

12 hónapja
Mit csinált a két védő jóisten.

12 hónapja
Lesz itt is pályára berohanós majd rendőrök elől elrohanós performansz az RBD-től, mint amit a Loki ultrák csináltak 2020-ban?
Kampman
szerintem akkora a nihil mar, hogy nem.

12 hónapja

12 hónapja
Tenyleg Timar masterclass ez, a Vidinel nem ismerik a tamadas fogalmat, elotte is elvetve ismertek, de miota edzovaltas volt, ezek azt sem tudjak, merre az elore. A DVSC meg amugy semmilyen jatekkal talalt ket golt.
Stez
nem is akarnak tamadast se epiteni. en nagyon ketlem, hogy ezek ennyit tudnanak.

Timar meg csak azt kapja amit erdemel.

12 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Tenyleg Timar masterclass ez, a Vidinel nem ismerik a tamadas fogalmat, elotte is elvetve ismertek, de miota edzovaltas volt, ezek azt sem tudjak, merre az elore. A DVSC meg amugy semmilyen jatekkal talalt ket golt.

12 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 688 — Lucas Scott
Látom Kastrati nyerő csere volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Garancsi elerte ot eves celjat.

12 hónapja
Mennyei bunyó!

12 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.
Kampman
Várj a 90. perc környékéig. Ott volt a dráma 2 éve mikor Honvéd ellen voltak hasonló helyzetben (és nem adtak meg nekünk egy jogos tizenegyest).
12 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 146 — Illegális gyakorló
Hát akkor Fehérváron roló le.

12 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 877 — "Montoya por favor!"
Ez ennyi volt a Vidinek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.

12 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 980 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
közben a Sheffield gyorsan elintézi a Sunderlandet
Löfli
Szép munka😊
ozibozi
szívesen
Löfli
Kösz b+, gondolom nem bírtad ki 😭

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 hónapja
Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.
Stez
Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Így viszont nem tudom h kit-kiket hozunk hiába lenne pénz.
csebi
Ő amúgy is luxus pick lett volna. Nektek 2 jól cselező, gyors szélső kell.
Sixo
Szerintem nem lett volna, Wirtz es Musiala a valogatottban is egymas mellett jatszanak, a Bayernnak es a valogatottnak ez alom deal lett volna. Csak Wirtznek nem az. 😀
Stez
Ja sztem is elfértek volna egymás mellett bőven mint ahogy Szobo mellett is el fog férni.
De amúgy megértem h nem akar jönni, egy PL nagyobb kihívás.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?
Bálesz
Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
csebi
Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.
petey
De te ha onnan is meg indulsz akkor nincs megállás 😀

12 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?
Bálesz
Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
csebi
Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.