Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
A Celticét már el is vették.Eleve nem is értem miért adta meg ha a partjelző emelte a zászlóját
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ahogy arra várni lehetett a mai napon a Brugge az Everton és a Celtic szerezte meg a vezetést.
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalótHagyjad, még a csapatokat is össze-vissza keveri. Lehet nem józan.
slowmotion
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalót
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Úgy írod, mint aki meg van lepődve. A PL bírók ez a szint, sajnos. Mind1 lenne az utcáról behívnának valakit, lehet nem lenne jobb, de legalább olcsóbb.
Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
slowmotion
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Hát látod anélkül is megsérülnek, óvni kell őket.
Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
10 hónapja
Ó Maccaaaaa!!Salah 14. asszisztja.
10 hónapja
Atya ég Konaté, így benézni.
10 hónapja
mekkora kamutizit kap a Brugge

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Eh, nem 9,kor kezdődik a pool meccs igy sajna kb a 2. Félidőre esek haza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A De Ketelaere rangadón egyértelműen a Brugge a jobb fekete-kék csapat. Az Atalanta fogja elbaszni az olaszok 5. BL helyét ...Arra a Roma is pályázik.
Sixo
Mármint az 5. BL hely elbaszására
Poloska vagyok.
10 hónapja
A De Ketelaere rangadón egyértelműen a Brugge a jobb fekete-kék csapat. Az Atalanta fogja elbaszni az olaszok 5. BL helyét ...
10 hónapja
micsoda óvodás gólpasszt adtunk a Brugge-nek te jó ég

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Itt jöttem rá, hogy ki volt a spori. 😀és hogy a világ legjobb bírója fújt.És ez amúgy egy személy 😀😀
Arsenalról meg pl. ne is beszéljünk ahol Nwaneri, Sterling, meg Trossard maradt előre.
eaglesmcnabb
zacknorb
10 hónapja
az MLSZ egész éves költségvetése fedezve lenne ebből a büntiből 😊twitter.com/i/status/1889492295013032402
10 hónapja
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?Kölcsön szerződéstől függ, de blbe sztem nem nevezhető
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tehát a bevethető támadók jelenleg: Trossard, Sterling, Nwaneri. LEghamarabb Martinelli térhet vissza március közepén, Saka március vége, Havertz és Jesus out for season.Szerintem már nem lehet visszahívni senkit, az ifiből jöhet valami középcsatár. Ezzel kb off a szezonnak, talán a BL spot meglesz, a többi ajándék.
Kiváncsi vagyok mi lesz erre a megoldás. Zinchenkot megnézzük támadó szélsőnek, esetleg Timbert? Odeegardot feltoljuk hamis 9-esbe? Valami ifista?
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?
Sebii
10 hónapja
Tehát a bevethető támadók jelenleg: Trossard, Sterling, Nwaneri. LEghamarabb Martinelli térhet vissza március közepén, Saka március vége, Havertz és Jesus out for season.Kiváncsi vagyok mi lesz erre a megoldás. Zinchenkot megnézzük támadó szélsőnek, esetleg Timbert? Odeegardot feltoljuk hamis 9-esbe? Valami ifista?
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?
10 hónapja
Barca, Sociedad, Atletico, Real sorrendben jöttek a golyók, mint kiderült keresztbe lesz, 1-3 és 2-4.Akkor mit sorsoltak ki most? Próba vagy mi? 😅Sociedad-Atlético MadridLOL, literally nem ez lesz, de mehet a szánalmas mindenre.
Real-Barca
Szánalmas
KeyG
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Miután kiderült hogy az elődöntőn a sorsolást is meg kell kavarni, a végeredményBarca-Atletico és Sociedad-Real Madrid.
Poloska vagyok.