Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
5Akkor a hipotézisem cáfolva. És 4-et szereztek már? Mert már 4-0 😊Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
zacknorb
shagi0206
11 hónapja
Ha ez nem piros Encisónak, akkor semmi.Ő is hova esett vissza. 1 éve még a kövi nagy Brighton eladásként vizionálták, oszt tolt egy Buendiát.
Sárga... aha jó.
Mikey
11 hónapja
Akkor a hipotézisem cáfolva. És 4-et szereztek már? Mert már 4-0 😊Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
zacknorb
11 hónapja
Erre mehetne piros..
11 hónapja
PL twitter oldala azt írta hogy violent conduct. Szóval ez így 3, hacsak ugye appeal nincs.Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.nem, maximum két meccs lesz, de inkább egy
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.nem, maximum két meccs lesz, de inkább egy
Heisman nádor
11 hónapja
Na még egy Elliott gólt a végére, légyszi! Na meg Danns is bejöhetne!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Kiegyenlítődött a létszám, egyből vezet is az Arsenal.
11 hónapja
Előtte meg a Unitednak😅Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
"Azt nem lehet mondani, hogy brutálisan focizik az Ipswich" - szerintem focizni sehogy nem fociznak, fent vannak a pályán, mint statiszták.
11 hónapja
Így néz ki egy alapvetően pirosos kiállítás. De ő nem kap 3 meccses eltiltást.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Ebben a hónapban kétszer lőttek 3at. Mondjuk az alsó 5 csapatainak.Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
shagi0206
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ha még 2-0 lenne, akkor talán. 😀Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
11 hónapja
Meg lehet, csak nem nekik. Tekintve hogy mire épül a játékuk, ők szerintem 2nél több gólt 1 meccsen se lőttek 😊 Persze lehet hogy volt ilyen, ez csak feltételezés.Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
Sixo
11 hónapja
Annyira jó látni, hogy Gakpo termeli a gólokat az utóbbi hetekben. Szépen rácáfol a kétkedőkre.
11 hónapja
Forest már kb garantáltan bukik maAzt mondod 3-0ról nem fordítják meg?
shagi0206
11 hónapja
Forest már kb garantáltan bukik ma
11 hónapja
Khusanov és Marmoush egyből kezd a Cityben
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mondjuk tudjuk hogy unalmas, de a gólja előtt 1 perccel megint csak be kellett volna centereznie az arabnak Szobó felé olyan üresen volt.Szoboszlai is gólt szerzett, Salah is gólt szerzett, mindenki boldog, de azért meg kellett jegyezni. 💁♂️
Mind1 is, csak látványos volt.
ozibozi
11 hónapja
Taktikai fault Wolves kontra, mint a Saliba eset hogy 'nem érték volna utol', csak most igen. De ez is piros. Bele akar nyúlni direkt megint.ez tipikusan az az eset, ahol szabálykönyv szerint talán nem piros (narancssárga inkább), viszont amikre minden egyes esetben pirosat kéne adni.
Heisman nádor
Mi volt? Pirosat látom..szöglet utáni kontra, Lewis-Skelly mellett elpattant a labda, a vulvzosnak pont ütemre, vitte volna tovább, a kiccsávó meg oldalról odatette a lábát, hogy biztosan elessen a vulvzos.
Nomac
ha azt veszem, mindenképpen sportszerűtlen (az egy sárga), ha azt veszem, jó nagyot lehet is esni, ha full sprintnél botot dugnak a küllők közé, szóval sérülésveszélyes is (az is egy sárga), aztán hogy ezt így halmazatban meg szokták-e ítélni? nemigen, pedig kéne.
külön vicces, hogy az az Oliver fújta be, akit én úgy szoktam aposztrofálni, hogy az Arsenal házi bírója, mert ha ellenük játszunk és ő fúj, akkor minimum egy katasztrofális hibát szokott véteni a kárunkra.
11 hónapja
Szegény Como, 3xszor annyi lőttek kapura, többet találtak kaput is és a labda is többet volt náluk, mégis Retegui jó helyzetkihasználásával nyert az Atalanta.
11 hónapja
Taktikai fault Wolves kontra, mint a Saliba eset hogy 'nem érték volna utol', csak most igen. De ez is piros. Bele akar nyúlni direkt megint.A kurva anyádat Michael OliverMi volt? Pirosat látom..
Heisman nádor
Nomac
11 hónapja
A kurva anyádat Michael OliverMi volt? Pirosat látom..
Heisman nádor
11 hónapja
Huhh ez az Arsenal piros... es a var sem szolt... ezert kar ennyi koklert alkalmazni