Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Ugy ment edzesre, hogy elotte bulizott es jol osszevertek, etc. De akadnak sokkal durvabb dolgok is, viszont azt max majd Kenny elmondja, ha akarja. xDreszegen meccsnap elott a gozsdubol szedtek ossze pl.mik a sztoryk?Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Bravo menedzser, szep munka😃
Kenny
Stez
YoungZeeZee
Olyan messze van o a Bundesliga szinttol, mint a Fradi.
Kenny
11 hónapja
reszegen meccsnap elott a gozsdubol szedtek ossze pl.mik a sztoryk?Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Kenny
Stez
YoungZeeZee
Olyan messze van o a Bundesliga szinttol, mint a Fradi.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
mik a sztoryk?Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Kenny
Stez
11 hónapja
Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Kenny
11 hónapja
Angol TV-n pl minden héten van már egy ideje. Szóval nem ördögtől való… 🤔 … https://t.co/7lvfPEvjqA
— Scott Hanson (@ScottHanson) January 23, 2025
Ő is arra gondol, amire én
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
beszédes, hogy a Fradi az utolsó Kijevet, az utolsó előtti Nizzát és a 3-mal előttük lévő Malmöt verte megErgo ez egy top24-ért hajtó csapat, mint amit előre ks gondoltunk.
NB2
Poloska vagyok.
11 hónapja
beszédes, hogy a Fradi az utolsó Kijevet, az utolsó előtti Nizzát és a 3-mal előttük lévő Malmöt verte meg
11 hónapja
nem volt egy ertekelheto beadasunk se, remelem a ket uj szelso tud beadni.Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Hajnal kb egyetlen jó üzlete.
Kenny
Amúgy egy kapura loves
csebi
Saldanha tovabbra is 20 perces jatekos ami kibaszottul nevetseges lassan fel ev utan.
Amugy egy vallalhato, egy ertekelhetetlen felido.
11 hónapja
Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Hajnal kb egyetlen jó üzlete.
Kenny
Amúgy egy kapura loves
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?Bravo menedzser, szep munka😃
11 hónapja
Azt viszont adom, hogy Tóth lett becserélve
Poloska vagyok.
11 hónapja
Helyzet se volt eddig?
11 hónapja
… 🤔 … https://t.co/7lvfPEvjqA
— Scott Hanson (@ScottHanson) January 23, 2025
Ő is arra gondol, amire én
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez inkább vállnak tűnik
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Az sima továbbjutás.Melyik csapattal játsza a Fradi az utolsó meccsét?AZ Alkmaar
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
11 hónapja
Melyik csapattal játsza a Fradi az utolsó meccsét?Alkmaar
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Melyik csapattal játsza a Fradi az utolsó meccsét?AZ Alkmaar
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
11 hónapja
Melyik csapattal játsza a Fradi az utolsó meccsét?
11 hónapja
Azt sem tudják hol a labda. Siralmas
11 hónapja
Pedig a Fradinak kelleni fog még pont ha további akarnak jutniSzerintem továbbmentek.
Heisman nádor
Nyilván matekban még kieshetnek, de a mögöttük lévők közül több meccs eléggé a másik csapatnak áll
11 hónapja
egy pont eleg lehet.Pedig a Fradinak kelleni fog még pont ha további akarnak jutniMondjuk az előre kalkulálható volt, hogy ez a 2 meccs gatya itt januárban
Heisman nádor
zacknorb
11 hónapja
Civic bazzeg megye 3-as védekezés..
11 hónapja
Pedig a Fradinak kelleni fog még pont ha további akarnak jutniMondjuk az előre kalkulálható volt, hogy ez a 2 meccs gatya itt januárban
Heisman nádor
Poloska vagyok.
11 hónapja
Pedig a Fradinak kelleni fog még pont ha további akarnak jutni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz