NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 247
Feyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályán
csebi
Slot kurva nagyot húzott ezzel a klubváltással
slowmotion
Csak aztán majd nehogy a Feyenoord ellen essen ki egy 11-es párharc után🐖
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Ez a Bayern védő gyengeelméjű lehet. Nincs más magyarázat erre a kifelé 11-re
ozibozi
Most állt be, egyszerűen nem vette fel a meccs ritmusát

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 247
Ez a Bayern védő gyengeelméjű lehet. Nincs más magyarázat erre a kifelé 11-re
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 132 — The Mathematician
Gimenez elbaszta a kontrát de mégse 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Gimenez nem szarozott 😀
Negritis, a vajda
Kis gol is gol

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Gimenez nem szarozott 😀

11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
11 hónapja
Feyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályán
csebi
slowmotion
kicsit ilyen ETH - Ajax a holland csapat szemszögéből

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
csebi
11 hónapja

11 hónapja
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.
rob3r7o
mer "klublegenda"

11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749

zacknorb
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.
csebi
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.

Viszont legalább Lipcse nyert végre. Rájuk fért, amilyen elcseszett Bl szezonjuk volt/van.

„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja
lipcsében buli van

11 hónapja
Amikor a Brestnek annyit kellene csinálni a top8hoz, hogy egy már szinte fixen kieső csapatot, akik nem is tudtak otthon játszani, meg kéne verni, nyilván kikapnak. Nah majd biztos a Realt az utolsó fordulóban elkapják.
Sixo
mer a sporting?

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
Amikor a Brestnek annyit kellene csinálni a top8hoz, hogy egy már szinte fixen kieső csapatot, akik nem is tudtak otthon játszani, meg kéne verni, nyilván kikapnak. Nah majd biztos a Realt az utolsó fordulóban elkapják.

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 870 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/svedorszag-es-azerbajdzsan-ellen-jatszik-a-valogatott-juniusban

Poloska vagyok.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 870 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
11 hónapja

zacknorb
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.

11 hónapja

Poloska vagyok.
11 hónapja
vizilabda, szo szerint😃
Kenny
vard ki az uj szabalyokat, amiket tesztelnek. 7 meteren tulrol lott gol 2-t er. buntetot is lehet 7rol loni, 2-t er. siman 30 felett szereznek golokat a teszt merkozeseken.

11 hónapja
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?
Negritis, a vajda
Igen, ez a következő probléma 😄

Poloska vagyok.
11 hónapja
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?

11 hónapja
KeyG

Poloska vagyok.
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.
KeyG
Abszurdisztánban ahol tombol a pluralizmus megakadt a proliság 50 árnyalatánál elég sok minden nem úgy működik ahogy mondjuk a józan ész vagy a racionalitás diktálna.

Amíg a foci mocsara körül folyamatosan rózsaszín, parfümmel tuningolt pöcegőzzel kábítanak és erre vevők is az emberek senkinek se érdeke ebből a körforgásból kilépni.

11 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 082
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!