NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
76
13
Soccer
Sajnos.pool - lille a sport1en leszRicsi lesz a kommentátor ráadásul
Negritis, a vajda
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
pool - lille a sport1en leszRicsi lesz a kommentátor ráadásul
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
Benfica-Barcelonapool - lille a sport1en leszEz meglepő, mi volt az RTL első választása? Atletico - Leverkusen meg a Sport2-n
Negritis, a vajda
Nomac
Poloska vagyok.
pool - lille a sport1en leszEz meglepő, mi volt az RTL első választása? Atletico - Leverkusen meg a Sport2-n
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Es ami a kedvemre valo, hogy viszont akikert nagy penzt adtak, azoknal odafigyeltek arra, hogy fiatalok legyenek, oriasi potenciallal. Egy halom olyan jatekost hoztak, akiket az elmult evekben nagy tehetsegkent tartottak szamon, csak elkezdtek kallodni az angol nagycsapatok utanpotlasaban, vagy alig-alig kaptak lehetoseget a felnotteknel az allando eredmenykenyszer miatt.
Ilyen Andersen, Gibbs-White, Elanga, Neco Williams peldaul. Ezek mellett talaltak olcson olyan tehetseget, mint Murillo. Es nekem az az irany tetszik, hogy szartak mindig is a nagy es bevalt nevekre, a sztarokra, felallitottak egy jovokepet, es amugy igenis latszik egy osszesedett es stabil atigazolasi politika. Az meg, hogy ott vannak a Premier League-ben a top4-ben, szerintem oriasi dolog abban a tekintetben, hogy ebben a keretben ket-harom kivetellel kb. nem is talalsz olyat, aki tobbet er peldaul 30 millional. Kicsit olyan moneyball erzesem van veluk kapcsolatban, mert sokat koltottek az elmult harom evben, de legalabb sok under the radar fiatal jatekosra, es nem egyetlen sztarert nyomnak oda 50-60-80 milliokat.
Ha meg a soknak bejon a fele akarcsak, maris kurva jo helyzetben vannak. Es mint latjuk, naluk egesz jo szazalekban jonnek be mostansag az igazolasok. Es hogy vannak ott az elbolyban? Ugy, hogy egy olyan edzo ul a padon, akit az elmult harom evben mindenki leirt, a halal faszara kivant es leszarozott, meg bukott csokanak tartotta.
TOP BEJELENTŐ VIDEÓ:Az első ember aki kopaszként tér vissza Törökországból 😮
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp’s Era 📺
— Liverpool FC (@LFC) January 21, 2025
Prime Video will premiere the definitive documentary on Jurgen Klopp’s time at Liverpool FC, including unprecedented behind-the-scenes access to his final six months in charge 📹 pic.twitter.com/I6Xs6vlS47
2023/24 season - Playing in Sierra Leone 1st Division
— Rising Ballers (@RisingBallers_) January 21, 2025
2024/25: Signing for Manchester City
What a story, Juma Bah is really making his dream come true ❤️🙏 pic.twitter.com/9589B5oBVv
az majd pár év múlva lesz nekik nehéz, amikor azt a hároméves ablakot vizsgálják22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Lehet velem van a baj de nekem a Forest az tüske
alatriste
Rohadt visszás ahogy 200millat instant elvertek és az egész keretet cserélték
Negritis, a vajda
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Lehet velem van a baj de nekem a Forest az tüske
alatriste
Rohadt visszás ahogy 200millat instant elvertek és az egész keretet cserélték
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
szintén22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Benne vagyok. Legalább nem esünk ki. 😀
alatriste
dugo93
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Benne vagyok. Legalább nem esünk ki. 😀
alatriste
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.A Forset sorsolása szépen bekeményedik:
alatriste
Bornemouth idegen
BHA otthon
Fulham és Newcastle idegen
Arsenal és ManCity otthon
Annyira nem szarok, plusz Moyes minden csapatból ki tudja hozni a stabil középcsapatot. Mondjuk ez erős és gyenge alapra is igaz 😮22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Nagyon fura egy szezon az idei, de ennek a két csapatnak én is nagyon örülök. Az tenné tökéletessé, ha az Everton kiesne. Évek óta kerülgetik, most már összejöhetne nekik, és költözhetnének másodosztályú csapatként az új stadionba. 😉
alatriste
Mikey
Amit én nézek, hogy lassan nem az lesz a kérdés, hogy a Neverton kiesik-e, hanem hogy a MU vagy a Spurs zuhan-e?
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.Nagyon fura egy szezon az idei, de ennek a két csapatnak én is nagyon örülök. Az tenné tökéletessé, ha az Everton kiesne. Évek óta kerülgetik, most már összejöhetne nekik, és költözhetnének másodosztályú csapatként az új stadionba. 😉
alatriste
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.A Cityt előzze meg a Newcastle meg a Bournemouth is, és utóbbi legyen az 5. BL helyen.
alatriste
Poloska vagyok.

Liverpool Fc

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
We're delighted to announce the signing of Abdukodir Khusanov 🩵 pic.twitter.com/ltXMbzm3TK
— Manchester City (@ManCity) January 20, 2025
2023.07.24.
Ekkor igazolta le a srácot a Lens a méltán híres Energetik-BGU-tól 100000 euróért.
2025.01.20.: 40 millio Euro plusz bónuszok, ennyit fizetett a City érte.
🚨🔴 Manchester United are set to open formal talks with Lecce for Patrick Dorgu, no bid has been sent so far.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2025
As exclusively revealed two weeks ago, he’s high on list as Kerkez and Nuno Mendes are still too expensive.
ℹ️🇩🇰 Dorgu, 100% keen on move… Lecce want around €40m. pic.twitter.com/LPnFsxeX20
Én egy másik realban jobban megnéztem volna ahogy honfitársával minden héten balhézikHa valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
Documents being checked; then time for travel and medical tests.
United will let him leave on loan deal with 𝐧𝐨 buy clause. He’ll be formally back to United in June. pic.twitter.com/2Bywbzdxvj
Sixo
dugo93
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Francia 2-ben 56 meccs 8 gól és 8 gólpassz. Igazi felső polcos igazolás!
Ha valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
Documents being checked; then time for travel and medical tests.
United will let him leave on loan deal with 𝐧𝐨 buy clause. He’ll be formally back to United in June. pic.twitter.com/2Bywbzdxvj
Sixo
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal