NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
pool - lille a sport1en lesz
Negritis, a vajda
Ricsi lesz a kommentátor ráadásul
zacknorb
Sajnos.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 875 — Kinek mit intézett a kormánya
Negritis, a vajda
Ricsi lesz a kommentátor ráadásul

Poloska vagyok.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 875 — Kinek mit intézett a kormánya
Negritis, a vajda
Ez meglepő, mi volt az RTL első választása? Atletico - Leverkusen meg a Sport2-n
Nomac
Benfica-Barcelona

Poloska vagyok.
11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 142 — balazs.t85@gmail.com
Negritis, a vajda
Ez meglepő, mi volt az RTL első választása? Atletico - Leverkusen meg a Sport2-n
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 149 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
En adom a Forest elmult nehany evet. Mert ha csak a szamokat nezem, az gaz, oke, 200 millio, sok. De ugyanakkor meg ha benezel moge, latod, hogy a Forestnel egyszeruen lattak, hogy az a PL-be feljutott csapat boven keves a bennmaradasra, es konkretan vagy a zsebukbe nyulnak, vagy pedig baszhatjak. Marpedig Angliaba, foleg az elvonalban brutalis kozvetitesi penzek mozognak, ugyhogy megeri nem kiesni. Azt, amit a Forest befektetett, helyezestol fuggoen ket, max harom ev alatt visszahozza tisztan csak a kozvetitesbol.

Es ami a kedvemre valo, hogy viszont akikert nagy penzt adtak, azoknal odafigyeltek arra, hogy fiatalok legyenek, oriasi potenciallal. Egy halom olyan jatekost hoztak, akiket az elmult evekben nagy tehetsegkent tartottak szamon, csak elkezdtek kallodni az angol nagycsapatok utanpotlasaban, vagy alig-alig kaptak lehetoseget a felnotteknel az allando eredmenykenyszer miatt.

Ilyen Andersen, Gibbs-White, Elanga, Neco Williams peldaul. Ezek mellett talaltak olcson olyan tehetseget, mint Murillo. Es nekem az az irany tetszik, hogy szartak mindig is a nagy es bevalt nevekre, a sztarokra, felallitottak egy jovokepet, es amugy igenis latszik egy osszesedett es stabil atigazolasi politika. Az meg, hogy ott vannak a Premier League-ben a top4-ben, szerintem oriasi dolog abban a tekintetben, hogy ebben a keretben ket-harom kivetellel kb. nem is talalsz olyat, aki tobbet er peldaul 30 millional. Kicsit olyan moneyball erzesem van veluk kapcsolatban, mert sokat koltottek az elmult harom evben, de legalabb sok under the radar fiatal jatekosra, es nem egyetlen sztarert nyomnak oda 50-60-80 milliokat.

Ha meg a soknak bejon a fele akarcsak, maris kurva jo helyzetben vannak. Es mint latjuk, naluk egesz jo szazalekban jonnek be mostansag az igazolasok. Es hogy vannak ott az elbolyban? Ugy, hogy egy olyan edzo ul a padon, akit az elmult harom evben mindenki leirt, a halal faszara kivant es leszarozott, meg bukott csokanak tartotta.

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
TOP BEJELENTŐ VIDEÓ:

zacknorb
Az első ember aki kopaszként tér vissza Törökországból 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Február 28. 😊

11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
11 hónapja
TOP BEJELENTŐ VIDEÓ:

Poloska vagyok.
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.
alatriste
Lehet velem van a baj de nekem a Forest az tüske
Rohadt visszás ahogy 200millat instant elvertek és az egész keretet cserélték
Negritis, a vajda
az majd pár év múlva lesz nekik nehéz, amikor azt a hároméves ablakot vizsgálják
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 149 — The Mathematician
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.
alatriste
Lehet velem van a baj de nekem a Forest az tüske
Rohadt visszás ahogy 200millat instant elvertek és az egész keretet cserélték

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
alatriste
Benne vagyok. Legalább nem esünk ki. 😀
dugo93
szintén

11 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
alatriste
Benne vagyok. Legalább nem esünk ki. 😀

11 hónapja
alatriste
A Forset sorsolása szépen bekeményedik:
Bornemouth idegen
BHA otthon
Fulham és Newcastle idegen
Arsenal és ManCity otthon
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
alatriste
Nagyon fura egy szezon az idei, de ennek a két csapatnak én is nagyon örülök. Az tenné tökéletessé, ha az Everton kiesne. Évek óta kerülgetik, most már összejöhetne nekik, és költözhetnének másodosztályú csapatként az új stadionba. 😉
Mikey
Annyira nem szarok, plusz Moyes minden csapatból ki tudja hozni a stabil középcsapatot. Mondjuk ez erős és gyenge alapra is igaz 😮

Amit én nézek, hogy lassan nem az lesz a kérdés, hogy a Neverton kiesik-e, hanem hogy a MU vagy a Spurs zuhan-e?
11 hónapja
alatriste
Nagyon fura egy szezon az idei, de ennek a két csapatnak én is nagyon örülök. Az tenné tökéletessé, ha az Everton kiesne. Évek óta kerülgetik, most már összejöhetne nekik, és költözhetnének másodosztályú csapatként az új stadionba. 😉

11 hónapja
alatriste
A Cityt előzze meg a Newcastle meg a Bournemouth is, és utóbbi legyen az 5. BL helyen.

Poloska vagyok.
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 838 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Chelsea sima win, ilyen se volt mostanában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja

2023.07.24.

Ekkor igazolta le a srácot a Lens a méltán híres Energetik-BGU-tól 100000 euróért.

2025.01.20.: 40 millio Euro plusz bónuszok, ennyit fizetett a City érte.
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
Akkor Kerkeznek csak a Pool maradt vagy még sem lesz nagy csapata jövőre.

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott

Sixo
Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.
dugo93
Ha valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.
davemayer
Én egy másik realban jobban megnéztem volna ahogy honfitársával minden héten balhézik

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 449
Fradi új nagy igazolásáról meg semmi hír itt? Hova süllyedtünk kérem. 24 éves francia-haiti játékos szélen, csatárként, pad melegítőként tökéletesen bevethető.

Francia 2-ben 56 meccs 8 gól és 8 gólpassz. Igazi felső polcos igazolás!
11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

Sixo
Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.
dugo93
Ha valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal