NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498

Sixo
Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 252
A Tegnapi meccs alapján bent tudnak/akarnak maradni
egyenlőre úgy tűnik
11 hónapja
kóreai? kínai?
alatriste
Szingapúri. Iktriad szintű rasszizmust toltál.

11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerintem tobb, mint egy evtizede nem kovetem szinte egyaltalan a spanyol focit, de most vettem eszre, hogy a Valencia kieso helyen all.

Oke, hogy a Benitez fele korszak nagyon regen volt az olyan jatekosokkal, mint Aimar, Ayala, Baraja, Canizares, Vicente, meg meg tudnam sorolni kispocs korombol a jatekosokat, amikor a FIFA2001-el baszattam, de nekem ugy remlik azert meg utana is boven topcsapat voltak.

Most meg kiesnek? Nekem ez durva lenne. Mi tortent veluk?
Duff
Akkor megkedveltem én is őket, a spanyol foci bár sose állt közel hozzám de ligán belül nekik drukkoltam.
Azért még ezen fenti nevek után is ki-ki adott a csapat magából egy David Villát, David Silvát, Jordy Albat, Juan Mata-t, Albiol, João Cancelo és még biztos sokat ki is hagytam. De sajnos ezen garnitura után a csapat 0 inputot kap a kedves nem is tudom kóreai? kínai? Tulajtól és csak szedi ki a pénzt a csapatból és szarik a világba... évek óta pörköli a csapat seggét a kiesés, ami szomorú. Németbe hasonló kis minikedvencem a Schalke volt, ők már a 2-ben vannak, és könnyen lehet, hogy a Valencia is ott kezd 25/26-ban majd.
Kár értük.

Liverpool Fc
11 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Copa del Rey top8:
Valencia-Barcelona
Leganes-Real Madrid
Atleti-Getafe
Sociedad-Osasuna
zacknorb
Atletinek és a Realnak fárasztó utazásuk lesz 😊
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 875 — Kinek mit intézett a kormánya
Copa del Rey top8:
Valencia-Barcelona
Leganes-Real Madrid
Atleti-Getafe
Sociedad-Osasuna

Poloska vagyok.
11 hónapja
Szerintem tobb, mint egy evtizede nem kovetem szinte egyaltalan a spanyol focit, de most vettem eszre, hogy a Valencia kieso helyen all.

Oke, hogy a Benitez fele korszak nagyon regen volt az olyan jatekosokkal, mint Aimar, Ayala, Baraja, Canizares, Vicente, meg meg tudnam sorolni kispocs korombol a jatekosokat, amikor a FIFA2001-el baszattam, de nekem ugy remlik azert meg utana is boven topcsapat voltak.

Duff
Peter Lim

11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374

11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Helloka.
Bocsi pici off.

| Londonban vagyok, Chelsea hivatalos oldalán már nincs a holnapi meccsre jegy. Tudtok megbízható resale oldalt, aki esetleg eladná a jegyét? |
Coolearie
 www.livefootballtickets.com/fixtures/chelsea-v-wolverhampton-wanderers-tickets-english-premier-league.html

Én itt vettem tavaly az eb-re a jegyeket, minden ok volt (paypal kell)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Helloka.
Bocsi pici off.

| Londonban vagyok, Chelsea hivatalos oldalán már nincs a holnapi meccsre jegy. Tudtok megbízható resale oldalt, aki esetleg eladná a jegyét? |
Coolearie
Én adtam már el viagogon, az a policy hogy ha nem kapja meg a vevő a jegyet, levonják az eladó számlájáról és kapsz másikat.
De ha VPI-nek van vevő oldalról, azt priorizálnám a helyedben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
Helloka.
Bocsi pici off.

Coolearie
 www.stubhub.ie/chelsea-fc-vs-wolverhampton-wanderers-fc-tickets-stamford-bridge-20-1-2025/event/106430056/

Már 50£-tól kapsz jegyet, ami elég jó ár.
Mi mindig itt veszünk és még semmilyen probléma nem volt.
11 hónapja
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Helloka.
Bocsi pici off.

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ejj Lautaro Martínez nagy gólt rúgott.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 252
Perez papa marad még elnök egy kicsit
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 148 — The Mathematician
ahogy látom a City azért kezdi megtalálni magát

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Többet ezt a néger faszt nem akarom united mezben latni
davemayer
Én a keret 90%-át😂
Amorimnak igaza van talán Manchester történetének legrosszabb csapata ez…bírom a szőrmók edzőt, benne látom hogy újra jó csapatunk lehet pár év múlva,mert ide évek kellenek kb

11 hónapja
Persze az is megér egy misét, hogy Ange még ilyen esetben is makacsul ragaszkodik a stílusához, amikor konkrétan a kiesés a tét.
Duff
A tavalyi Chelsea elleni meccs mindent elmond a hozzáállásáról, amikor 9 emberrel sem volt hajlandó visszább állni.
Sixo
Az a meccs amúgy egy hatalmas töréspont volt. Előtte olyan focit tolt a csapat heteken hónapokon keresztül, hogy az állam leesett.

Azóta nem bírom ezt elengedni, ha Ange olyan focit bír játszani ezzel a csapattal, mint az előző szezon elején, akkor megadnek neki bármit.

Most komolyan, kit lehetne hozni a helyére? Ten Hag?🤣
Duff
Kis csapatos edzők közül halásznék. Thomas Frank, Kieran McKenna. Esetleg valami Brighton családfásat, Hürzerer vagy de Zerbi.

11 hónapja
Persze az is megér egy misét, hogy Ange még ilyen esetben is makacsul ragaszkodik a stílusához, amikor konkrétan a kiesés a tét.
Duff
A tavalyi Chelsea elleni meccs mindent elmond a hozzáállásáról, amikor 9 emberrel sem volt hajlandó visszább állni.
Sixo
Az a meccs amúgy egy hatalmas töréspont volt. Előtte olyan focit tolt a csapat heteken hónapokon keresztül, hogy az állam leesett.

Azóta nem bírom ezt elengedni, ha Ange olyan focit bír játszani ezzel a csapattal, mint az előző szezon elején, akkor megadnek neki bármit.

Most komolyan, kit lehetne hozni a helyére? Ten Hag?🤣
11 hónapja
Duff

11 hónapja
Nagy dilemma, hogy Ange menjen-e vagy maradjon. Nyilván az, h ennyi sérült van az az ő sara is, viszont ez a sérültlista tényleg példátlan, ráadásul az összes kupasorozatban megy még a csapat. Nem csak az a baj, h a legtöbb poszton nem a no.1 játékos játszik, hanem, hogy az összes játékos fizikálisan és mentálisan is teljesen rottyon van, ez egyértelműen látszik. Gyakorlatilag ugyanaz 11 ember játssza a heti két meccset hónapok óta.

Emlékszem én a Mourinho meg a Conte féle időszakra, amikor nézhetetlen unalmas fos szar játékkal beverekedte magát a csapat a nemzetközi kupa indulásra, én lehet inkább Ange mellett maradnék. Az idei szezont engedjük el, aztán jövőre erősítsük meg a keretet Angefootball pozitív játékosokkal.

11 hónapja
Elkepzelni nem tudom, hogy egy kapus, aki ennyire jol vedett egy kva jo Interben, hogyan juthatott oda, ahova. Aha, Manchester piros fele most nem egy jo hely, de egy kapus, ne mondjuk mar, hogy mentalisan ott nagyobb a nyomas, mint egy Internel a rasszista olaszban, hogy sorra potyazik minden harmadik meccsen. Mert hogy egy mezonyjatekos visszaesik es nem fit egy rendszerbe, az oke, de egy szaros kapus az nem rendszerfuggo, vedenie kell. Ez a bohoc meg konkretan blasz I-es szintet nem kepes felmutatni. Es nem, nem szarul kommunikal a vedoivel, ezaltal balfaszkodik, hanem szimplan egy gurulo labdat nem tud megfogni, meg mellenyul, miegymas
Stez
Élete kimagaslóan legrosszabb bajnoki szezonja az Interes volt. Nagyban köszönheti neki Inter, hogy toronymagas esélyként nekifutva a szezonnak csak 3.ok lettek egy gyenge színvonalú bajnokságban.
Egyetlen dolog védte meg őt, hogy abban a szezonban egyértelműen a legjobb kapusa volt a BL-nek, és döntőbe vitte a csapatát miután 7 egyenes kieséses meccsen 5ön kivédte az ellenfél szemét és nem kapott gólt. A döntőben is alig tudott a City neki gólt rúgni.

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 875 — Kinek mit intézett a kormánya
de egy szaros kapus az nem rendszerfuggo, vedenie kell.
Stez
Mondjuk a kapus szerepe különböző rendszerekben más, Raya is azért szoríthatta ki Ramsdalet, mert sokkal jobbak a passzai és a hosszú labdái. Ergo a kapus is rendszerjátékos.

Viszont egyik rendszerben sem jó a potyázás!

Poloska vagyok.
11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Elkepzelni nem tudom, hogy egy kapus, aki ennyire jol vedett egy kva jo Interben evekig, hogyan juthatott oda, ahova. Aha, Manchester piros fele most nem egy jo hely, de egy kapus, ne mondjuk mar, hogy mentalisan ott nagyobb a nyomas, mint egy Internel a rasszista olaszban, hogy sorra potyazik minden harmadik meccsen. Mert hogy egy mezonyjatekos visszaesik es nem fit egy rendszerbe, az oke, de egy szaros kapus az nem rendszerfuggo, vedenie kell. Ez a bohoc meg konkretan blasz I-es szintet nem kepes felmutatni. Es nem, nem szarul kommunikal a vedoivel, ezaltal balfaszkodik, hanem szimplan egy gurulo labdat nem tud megfogni, meg mellenyul, miegymas
Stez
1 evig volt az interben. Ingyen elhoztak az ajaxtol, ra egy évre 60ert megvette a kopasz fasz
davemayer
Jah mea culpa, neki volt a dopping balheja, emlekszem. Ettol fuggetlenul viszont az Interben akkor brutalisan jo volt, minden teren. Es elotte az Ajaxban is, amig el nem meszeltek. Szoval a mondandom lenyege igazabol nem valtozott.
Stez
Kívánom neki hogy máshol újra csillogtassa kiváló képességeit a vonalon, verje a falba más a fejét inkább miatta

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
Elkepzelni nem tudom, hogy egy kapus, aki ennyire jol vedett egy kva jo Interben evekig, hogyan juthatott oda, ahova. Aha, Manchester piros fele most nem egy jo hely, de egy kapus, ne mondjuk mar, hogy mentalisan ott nagyobb a nyomas, mint egy Internel a rasszista olaszban, hogy sorra potyazik minden harmadik meccsen. Mert hogy egy mezonyjatekos visszaesik es nem fit egy rendszerbe, az oke, de egy szaros kapus az nem rendszerfuggo, vedenie kell. Ez a bohoc meg konkretan blasz I-es szintet nem kepes felmutatni. Es nem, nem szarul kommunikal a vedoivel, ezaltal balfaszkodik, hanem szimplan egy gurulo labdat nem tud megfogni, meg mellenyul, miegymas
Stez
1 evig volt az interben. Ingyen elhoztak az ajaxtol, ra egy évre 60ert megvette a kopasz fasz
davemayer
Jah mea culpa, neki volt a dopping balheja, emlekszem. Ettol fuggetlenul viszont az Interben akkor brutalisan jo volt, minden teren. Es elotte az Ajaxban is, amig el nem meszeltek. Szoval a mondandom lenyege igazabol nem valtozott.