Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Jó lenne ha Abu seggbe lenne rúgva, mert ilyen hozzáállással nem sok jóra számíthat
11 hónapja
Gulácsi védte volna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon leszNoah Fenyő saját nevelésű játékosnak számít, amiből kell a keretben 8 hogy érvényes keretet tudjanak leadni (vagy kevesebb, de akkor annyival kevesebb játékost regisztrálhatnak), szóval annyira nagy jelentősége nincs a dolognak.
r.baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
Beszél a Bogdán és folyamatosan belevág a szavába a másik, elképesztő. Eddig is legalja volt a kommentálás, de ez felteszi az i-re a pontot.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Na Arajuo annyira menni akart hogy 2031-ig hosszabbított 😏
11 hónapja
Ezt te sem gondolod komolyan.Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon leszCsak megtanulja majd a magyar futballközeg egyszer, hogy az nb1-es "ügyeskéket" (by Ferenczi Attila) a helyükön kell kezelni.
r.baggio
Kampman
11 hónapja
Bogdannak nem jutott mikrofon?Ez a lépcső maszas hatás
Kibaszott gaz ugy hallani mintha a szomszed szobabol beszelne.
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Csípője?Rohadtul fájhat neki....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Bogdannak nem jutott mikrofon?Kibaszott gaz ugy hallani mintha a szomszed szobabol beszelne.
11 hónapja
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon leszCsak megtanulja majd a magyar futballközeg egyszer, hogy az nb1-es "ügyeskéket" (by Ferenczi Attila) a helyükön kell kezelni.
r.baggio
11 hónapja
Én azt még megértem ,hogy kell a Citybe egy cserecsatár.De Garnacho mi a fészkes francért kell a Chelsea-be??????
Ennyiért tudtak volna venni egy top jobbhátvédet,esetleg egy korrekt cserét/alternatívát Jackson mögé, egy Caicedo alternatívát, egy klasszis kapust, de nem, a 23. szélső kell nekik....
Szerkesztette: Tony Adams
11 hónapja
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon lesz
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Na így a Feyenoord vereséggel amúgy a Bayern úgy fogja tolni a BL pótkört hogy két meccs között lesz a Leverkusen elleni bajnoki (akiknek jelen állás szerint nem lesz meccs akkor). Ez a tegnapi vereség a bajnokságra is hatással van nem picit
11 hónapja
Annyi pénzért szerintem reális volt, hogy elengedik, de itt is az ár a durva, nem az, hogy hoznak egy ilyen játékost.Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
Stez
Tony Adams
Poloska vagyok.
11 hónapja
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
Stez
11 hónapja
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.Megtehetik. Szerintem ennél több logika nincs ebben.
Stez
11 hónapja
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.
11 hónapja
Csalás tesó14-12 eddig a H/A nekik a ligában.21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!Megint hazai pálya
warr_b
😃
- JC6
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.
warr_b
Csalás
11 hónapja
14-12 eddig a H/A nekik a ligában.21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!Megint hazai pálya
warr_b
😃
- JC6
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!Megint hazai pálya
warr_b
😃
11 hónapja
21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Tavalyi Alvarez szerepkörét fogja szerintem játszani, mert Pep rájöttek hogy nem tudták pótolni.meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.Taktika váltás és mehet az ívelgetés hátulról előre.Kíváncsian várom hogy mire megy majd Marmoush nélkül a Frankfurt.lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
slowmotion
Matthew99
csebi
Poloska vagyok.
11 hónapja
meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.Taktika váltás és mehet az ívelgetés hátulról előre.Kíváncsian várom hogy mire megy majd Marmoush nélkül a Frankfurt.lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
slowmotion
Matthew99
mondanam, hogy buko ez a Citynek, es nyugodtan verjek magukat csodbe ilyen igazolasokkal, de hat nyomtatjak a penzt szoval ez sem all fenn. a jatekost picit sajnalom, elmehetett volna egy hozza jobban illo csapatba is vszeg nyaron ...