Sorozatok
33 feliratkozó
22 órája
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én.John Hamm, csak h többen rákattanjanak.
Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.
Texas, olaj, pénz. Ismerős?
www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt
Ventura
szép sztori ez a sheridan karrier, ki gondolta volna h David Hale deputy sheriffből ez lesz
1 napja
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én. Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.
Texas, olaj, pénz. Ismerős?
www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt
Szerkesztette: Ventura
1 napja
S.E.R.E.G.Baszki mint az óvodában....erre a szarra ennyi pénzt erre elkúrni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Part of propaganda.S.E.R.E.G vki látta , nézi?Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?
ThundersNFL a Paraszt
Go Vikings!
Schobert Norbika is szerepel benne?
3 napja
S.E.R.E.G vki látta , nézi?Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?
ThundersNFL a Paraszt
4 napja
Szerintem a jobbmintatv-n is fent vannak ilyenek....svalóban.
ozibozi
Köszönöm szépen a tippet! 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
4 napja
😊😊😊S.E.R.E.G vki látta , nézi?Ez nem az a szint
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Draft
4 napja
S.E.R.E.G vki látta , nézi?
Draft
4 napja
elvileg lezárt story.Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?
| a vegen a jel az egre fasza volt.
Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras. |
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?
| a vegen a jel az egre fasza volt.
Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras. |
Kenny
7 napja
Jön a Yellowstone záró évad jövőhéten, gondoltam felzárkózom, ha már ilyen felkapott sorozat. Megnéztem az első évadot.az első évad a leggyengébb talán, igazából a továbbiakban a fele nem lesz lényeges. igaz régen láttam, de a karakterek sokkal okosabbak nem lesznek, főleg a csaj tolja egyre durvábban a pszichopata gecit. ezzel együtt kurva jó kis sorozat lesz belőle...
Az ötlet, a helyszín, a hangulata jó, én szeretem a lassan építkező, hosszú sorozatokat, de minden karakter segghülye, antipatikus, idegesítő, kb. egy autista óvodás empátiájával, érzelmi szettjével, ostoba, önsorsrontó agressziójával, néha pár cowboycoelhoi félmondattal. Ez gondolom nem változik. A történések felpörögnek? Kifut valahova, most, hogy az alapok felvázolva, kiforr ebből valami, vagy csak ahogy eddig arcoskodnak, öldökölnek, balfaszkodnak a többi négyben is? Ha most adnék rá 3/10-t, az ötödik végére felmehet ez legalább 6-7-re, és árnyalódik bármi is, vagy csak ez a szint végig, és ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
Mikey
18 708
Végre visszatért az Arcane! ☺️
9 napja
www.eurogamer.net/mass-effect-is-officially-getting-a-tv-adaptation-at-amazon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 napja
Hát nincs itt semmi belelendülés, ez a hetedik rész megint semmi nem volt... kezd most már bosszantani 😀From S3E6Nah utolértem magam vele én is.
na ezt nem láttam jönni Fatimánál :/
Tabitha flashback- WTF?
Megvan Jasper
Ki a faszom lesz a kimonós nő?
Meglesz a kulcs a számokhoz?
De végre talán belendülünk így 3 évnyi egy helyben toporgás után.
petey
Hát, szerintem továbbra is csak egy helyben toporog 😀 Egyelőre még mindig csak a kérdések gyűlnek, válaszok nincsenek egyelőre...
| Barlangban a lény wtf? Most akkor nappal is "ébren" vannak? Akkor miért nem támad? Mehh |
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Jön a Yellowstone záró évad jövőhéten, gondoltam felzárkózom, ha már ilyen felkapott sorozat. Megnéztem az első évadot. Az ötlet, a helyszín, a hangulata jó, én szeretem a lassan építkező, hosszú sorozatokat, de minden karakter segghülye, antipatikus, idegesítő, kb. egy autista óvodás empátiájával, érzelmi szettjével, ostoba, önsorsrontó agressziójával, néha pár cowboycoelhoi félmondattal. Ez gondolom nem változik. A történések felpörögnek? Kifut valahova, most, hogy az alapok felvázolva, kiforr ebből valami, vagy csak ahogy eddig arcoskodnak, öldökölnek, balfaszkodnak a többi négyben is? Ha most adnék rá 3/10-t, az ötödik végére felmehet ez legalább 6-7-re, és árnyalódik bármi is, vagy csak ez a szint végig, és ennyi?
10 napja
ozibozi
17 095
Szerintem a jobbmintatv-n is fent vannak ilyenek.
10 napja
ööö meg kell néznem, de szerintem az nekünk nincs benne, csak valami tv2+ vagy miatoszMax-on fent van, a telekom szórakozás csomagjához jár az előfizetés hozzáA fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.Azt kinéztem, hogy megnézem, amikor kijött az előzetes, de igazából sosincs időm ilyenekre, de ha elérhető legálisan, akkor linket pls. 😀
Ez is telitalálat sorozat, fekete humorral, balfaszkodással, a Watergate-ügyről és az azt "intéző" agyhalott ügynökökről, akiket Woody Harrelson és Justin Theroux játszik, zseniálisan. Mostanában szerencsém van, mert igencsak jó sorozatokat sikerül választanom.
Őszentsége Sobri Jóska
kishaszi
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 napja
Max-on fent van, a telekom szórakozás csomagjához jár az előfizetés hozzáA fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.Azt kinéztem, hogy megnézem, amikor kijött az előzetes, de igazából sosincs időm ilyenekre, de ha elérhető legálisan, akkor linket pls. 😀
Ez is telitalálat sorozat, fekete humorral, balfaszkodással, a Watergate-ügyről és az azt "intéző" agyhalott ügynökökről, akiket Woody Harrelson és Justin Theroux játszik, zseniálisan. Mostanában szerencsém van, mert igencsak jó sorozatokat sikerül választanom.
Őszentsége Sobri Jóska
kishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
A fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.Azt kinéztem, hogy megnézem, amikor kijött az előzetes, de igazából sosincs időm ilyenekre, de ha elérhető legálisan, akkor linket pls. 😀
Őszentsége Sobri Jóska
10 napja
Dune: Prophecy, 18-án kezd a MAX-on:www.youtube.com/watch?v=CzVHWNosS2o
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
ozibozi
17 095
A fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.Ha mindig vársz a sorozatoknál egy-két évet vagy többet, akkor nem tudnak összezavarni a kamureklámmal sem amikor megjelennek.✌️😊
Őszentsége Sobri Jóska
10 napja
És ráadásul full true story. Utánaolvastam, és pár dramaturgiai apróságtól eltekintve ez így történt. Durva.A fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.Teljes mértékben egyetértek veled. Méltatlanul alulértékelt sorozat.
Őszentsége Sobri Jóska
xrace77