Sorozatok

33 feliratkozó

22 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 676 — StuG Life
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én.

Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.

Texas, olaj, pénz. Ismerős?

www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt
Ventura
John Hamm, csak h többen rákattanjanak.

szép sztori ez a sheridan karrier, ki gondolta volna h David Hale deputy sheriffből ez lesz

1 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 096 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én.

Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.

Texas, olaj, pénz. Ismerős?

www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
1 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 009 — !SuPeR6BoWL!
S.E.R.E.G.

Baszki mint az óvodában....erre a szarra ennyi pénzt erre elkúrni

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 373 — #NoStress
S.E.R.E.G vki látta , nézi?
ThundersNFL a Paraszt
Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?
Go Vikings!
Part of propaganda.
Schobert Norbika is szerepel benne?

3 napja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 524 — Bowl Winner
ThundersNFL a Paraszt
Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
4 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 475 — Steelers fan
Szerintem a jobbmintatv-n is fent vannak ilyenek.
ozibozi
...svalóban.
Köszönöm szépen a tippet! 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
4 napja
ThundersNFL a Paraszt
Ez nem az a szint
ozibozi
😊😊😊

Draft

4 napja
ozibozi New York Giants 17 095
ThundersNFL a Paraszt
Ez nem az a szint
4 napja

Draft

4 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 813 — Csodabogár
Oh, most nézem lesz 4. évad Vox Machinából

imádom ezt a sorozatot

4 napja
peach Atlanta Falcons 14 838 — a new hope (again)
Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.

| a vegen a jel az egre fasza volt.
Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras.
|
Kenny
Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?
Őszentsége Sobri Jóska
elvileg lezárt story.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.

Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras.
|
Kenny
Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?

5 napja
Kenny Atlanta Falcons 10 014 — Omar's Coming Yo!

|

Szerkesztette: Kenny

7 napja
peach Atlanta Falcons 14 838 — a new hope (again)
Jön a Yellowstone záró évad jövőhéten, gondoltam felzárkózom, ha már ilyen felkapott sorozat. Megnéztem az első évadot.
Az ötlet, a helyszín, a hangulata jó, én szeretem a lassan építkező, hosszú sorozatokat, de minden karakter segghülye, antipatikus, idegesítő, kb. egy autista óvodás empátiájával, érzelmi szettjével, ostoba, önsorsrontó agressziójával, néha pár cowboycoelhoi félmondattal. Ez gondolom nem változik. A történések felpörögnek? Kifut valahova, most, hogy az alapok felvázolva, kiforr ebből valami, vagy csak ahogy eddig arcoskodnak, öldökölnek, balfaszkodnak a többi négyben is? Ha most adnék rá 3/10-t, az ötödik végére felmehet ez legalább 6-7-re, és árnyalódik bármi is, vagy csak ez a szint végig, és ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
az első évad a leggyengébb talán, igazából a továbbiakban a fele nem lesz lényeges. igaz régen láttam, de a karakterek sokkal okosabbak nem lesznek, főleg a csaj tolja egyre durvábban a pszichopata gecit. ezzel együtt kurva jó kis sorozat lesz belőle...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
Mikey Cincinnati Bengals 18 708
Végre visszatért az Arcane! ☺️
9 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 924 — The Mathematician
 www.eurogamer.net/mass-effect-is-officially-getting-a-tv-adaptation-at-amazon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 napja
warr_b Washington Commanders 24 053 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
From S3E6

na ezt nem láttam jönni Fatimánál :/
Tabitha flashback- WTF?
Megvan Jasper
Ki a faszom lesz a kimonós nő?
Meglesz a kulcs a számokhoz?

De végre talán belendülünk így 3 évnyi egy helyben toporgás után.
petey
Nah utolértem magam vele én is.
Hát, szerintem továbbra is csak egy helyben toporog 😀 Egyelőre még mindig csak a kérdések gyűlnek, válaszok nincsenek egyelőre...

| Barlangban a lény wtf? Most akkor nappal is "ébren" vannak? Akkor miért nem támad? Mehh |
warr_b
Hát nincs itt semmi belelendülés, ez a hetedik rész megint semmi nem volt... kezd most már bosszantani 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Jön a Yellowstone záró évad jövőhéten, gondoltam felzárkózom, ha már ilyen felkapott sorozat. Megnéztem az első évadot.
Az ötlet, a helyszín, a hangulata jó, én szeretem a lassan építkező, hosszú sorozatokat, de minden karakter segghülye, antipatikus, idegesítő, kb. egy autista óvodás empátiájával, érzelmi szettjével, ostoba, önsorsrontó agressziójával, néha pár cowboycoelhoi félmondattal. Ez gondolom nem változik. A történések felpörögnek? Kifut valahova, most, hogy az alapok felvázolva, kiforr ebből valami, vagy csak ahogy eddig arcoskodnak, öldökölnek, balfaszkodnak a többi négyben is? Ha most adnék rá 3/10-t, az ötödik végére felmehet ez legalább 6-7-re, és árnyalódik bármi is, vagy csak ez a szint végig, és ennyi?

10 napja
Szerintem a jobbmintatv-n is fent vannak ilyenek.
10 napja
A fehér ház vízszerelői, HBO, egyévados, lezárt.
Ez is telitalálat sorozat, fekete humorral, balfaszkodással, a Watergate-ügyről és az azt "intéző" agyhalott ügynökökről, akiket Woody Harrelson és Justin Theroux játszik, zseniálisan. Mostanában szerencsém van, mert igencsak jó sorozatokat sikerül választanom.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt kinéztem, hogy megnézem, amikor kijött az előzetes, de igazából sosincs időm ilyenekre, de ha elérhető legálisan, akkor linket pls. 😀
kishaszi
Max-on fent van, a telekom szórakozás csomagjához jár az előfizetés hozzá
r.baggio
ööö meg kell néznem, de szerintem az nekünk nincs benne, csak valami tv2+ vagy miatosz

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 326 — no es importante
Ez is telitalálat sorozat, fekete humorral, balfaszkodással, a Watergate-ügyről és az azt "intéző" agyhalott ügynökökről, akiket Woody Harrelson és Justin Theroux játszik, zseniálisan. Mostanában szerencsém van, mert igencsak jó sorozatokat sikerül választanom.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt kinéztem, hogy megnézem, amikor kijött az előzetes, de igazából sosincs időm ilyenekre, de ha elérhető legálisan, akkor linket pls. 😀
kishaszi
Max-on fent van, a telekom szórakozás csomagjához jár az előfizetés hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
Őszentsége Sobri Jóska

10 napja
warr_b Washington Commanders 24 053 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dune: Prophecy, 18-án kezd a MAX-on:

www.youtube.com/watch?v=CzVHWNosS2o

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
Őszentsége Sobri Jóska
Ha mindig vársz a sorozatoknál egy-két évet vagy többet, akkor nem tudnak összezavarni a kamureklámmal sem amikor megjelennek.✌️😊
10 napja
Őszentsége Sobri Jóska
Teljes mértékben egyetértek veled. Méltatlanul alulértékelt sorozat.
xrace77
És ráadásul full true story. Utánaolvastam, és pár dramaturgiai apróságtól eltekintve ez így történt. Durva.