Sorozatok
32 feliratkozó
1 órája
Igen, mycrofrot nagyon lebuzitottak. Bár itt még nem az a kormány hivatalnok aki idővel lesz, de talán a következő évadban majd jobban felépítik. Viszont hű maradt a Irons névhez.Tegnap fejeztük be a a Guy Rithcie féle Young Sherlock sorozatot. Hát eddig részemről az egyik legjobb Sherlock sorozat, pedig imádtam a Cumberbatch félét is, de ez valami teljesen más. Amúgy is szeretem GR rendezéseit. Nagyon ajánlom mindenkinek. Végig sötétben tart a sorozat.Jo ajanlas volt.
KB23
Szamomra a cumberbatch fele sokkal jobb volt. De szerintem osszehasonlithatatlan a ketto. Ez egy nagyon hosszu film gyakorlatilag es igy talan leul idonkent. Ez pedig Errol szol hogy porog es nem a fantasztikus fejtegetesekrol. Ami nagyon jo a ket foszereplo kemiaja es a mind palace bemutatasa. Ami a legrosszabb az Mycroft karaktere volt nekem, de az nagyon.
no
15 órája
Tegnap fejeztük be a a Guy Rithcie féle Young Sherlock sorozatot. Hát eddig részemről az egyik legjobb Sherlock sorozat, pedig imádtam a Cumberbatch félét is, de ez valami teljesen más. Amúgy is szeretem GR rendezéseit. Nagyon ajánlom mindenkinek. Végig sötétben tart a sorozat.Jo ajanlas volt.
KB23
Szamomra a cumberbatch fele sokkal jobb volt. De szerintem osszehasonlithatatlan a ketto. Ez egy nagyon hosszu film gyakorlatilag es igy talan leul idonkent. Ez pedig Errol szol hogy porog es nem a fantasztikus fejtegetesekrol. Ami nagyon jo a ket foszereplo kemiaja es a mind palace bemutatasa. Ami a legrosszabb az Mycroft karaktere volt nekem, de az nagyon.
1 napja
JC jelenlegi élethelyzetében előfordulhat pálfordulás.Szerintem Stez félreértette a helyzetet.Dehogynem, csak húzódozol.Jaaa, hát ebben nem segíthetek 🙂Kapd be = szeretne, ha bekapnad neki. 🥰Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Stez
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Légy nyitott felé, ha már érdeklődött.
1 napja
a 3. birodalom rész is jó voltmichelle wild kameo ideális helyen és gombó viola lotti faszán hozta a szerepét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Szerintem Stez félreértette a helyzetet.Dehogynem, csak húzódozol.Jaaa, hát ebben nem segíthetek 🙂Kapd be = szeretne, ha bekapnad neki. 🥰Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Stez
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Dehogynem, csak húzódozol.Jaaa, hát ebben nem segíthetek 🙂Kapd be = szeretne, ha bekapnad neki. 🥰Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Stez
warr_b
1 napja
Jaaa, hát ebben nem segíthetek 🙂Kapd be = szeretne, ha bekapnad neki. 🥰Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Stez

1 napja
Kapd be = szeretne, ha bekapnad neki. 🥰Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
1 napja
mert ők is az életünk részei és az alkotó úgy gondolta hogy bemutatja ezt isÉn nem tudom amúgy vagyis nem értem ezeket.úgy csinál mintha hallgatna másokra 😀😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
sztem egyedül a DTF St Louis volt az egyetlen ahol megtörtént, nem is járt rosszul 😀
Negritis, a vajda
Mindenki tudja hogy vannak melegek, vannak betegek vannak eldeformalodott, sérült személyiségek, emberek.
De egy kis közösségen kívül ki akar mindenhol meleg jeleneteket nézni? Amikor ezer és egy jó téma van, mindig meg lehet újulni, valami pluszt adni.
Jól indul, tetszik, erre jön a meleg szál… attól még hogy nem vagyok már radikális vallási fanatikus, képtelen vagyok tovább nézni, pedig érdekes szálak futnak benne…
JC6 (Mr. Miele)
van egy csomó olyan sorozat amiben nincsenek ilyenek, ha zavar nézd azokat
love is love
1 napja
Én nem tudom amúgy vagyis nem értem ezeket.úgy csinál mintha hallgatna másokra 😀😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
sztem egyedül a DTF St Louis volt az egyetlen ahol megtörtént, nem is járt rosszul 😀
Negritis, a vajda
Mindenki tudja hogy vannak melegek, vannak betegek vannak eldeformalodott, sérült személyiségek, emberek.
De egy kis közösségen kívül ki akar mindenhol meleg jeleneteket nézni? Amikor ezer és egy jó téma van, mindig meg lehet újulni, valami pluszt adni.
Jól indul, tetszik, erre jön a meleg szál… attól még hogy nem vagyok már radikális vallási fanatikus, képtelen vagyok tovább nézni, pedig érdekes szálak futnak benne…
1 napja
és méltatlanul kevesen beszélnek rólaDTF mindenkinek bejön.úgy csinál mintha hallgatna másokra 😀😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
1 napja
DTF mindenkinek bejön.úgy csinál mintha hallgatna másokra 😀😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
úgy csinál mintha hallgatna másokra 😀😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
2 napja
😄🙂De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
JC6 (Mr. Miele)

2 napja
De nem voltál elég meggyőző.Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
😃
2 napja
Tegnap fejeztük be a a Guy Rithcie féle Young Sherlock sorozatot. Hát eddig részemről az egyik legjobb Sherlock sorozat, pedig imádtam a Cumberbatch félét is, de ez valami teljesen más. Amúgy is szeretem GR rendezéseit. Nagyon ajánlom mindenkinek. Végig sötétben tart a sorozat.
2 napja
Hogy kapnád be warrMi van, mondtam hogy nem neked való.
JC6 (Mr. Miele)

2 napja
Hogy kapnád be warr
2 napja
Mindjárt meglesem 😂Az mondjuk nem JC-nek való 😁Fű alatt fut, de állítólag elég rendben van.Widow’s Baybarátaim nagyon ajánlották, de még nem kezdtem el, állítólag ilyen horror-vígjáték szerűség
Érdemes ez miatt előfizetnem (újra) az Apple-re?
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
A másik ilyen nem túl hypolt, de ,elég rendben van' sorozat az HBO-n fut Half Man/Fivérség címmel.
A Szarvasbébi írójától és főszereplőjétől.
steelwolf
warr_b
2 napja
Az mondjuk nem JC-nek való 😁Fű alatt fut, de állítólag elég rendben van.Widow’s Baybarátaim nagyon ajánlották, de még nem kezdtem el, állítólag ilyen horror-vígjáték szerűség
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
A másik ilyen nem túl hypolt, de ,elég rendben van' sorozat az HBO-n fut Half Man/Fivérség címmel.
steelwolf

2 napja
Fű alatt fut, de állítólag elég rendben van.Widow’s Baybarátaim nagyon ajánlották, de még nem kezdtem el, állítólag ilyen horror-vígjáték szerűség
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
2 napja
Widow’s Baybarátaim nagyon ajánlották, de még nem kezdtem el, állítólag ilyen horror-vígjáték szerűség
JC6 (Mr. Miele)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
Punisher OLKHat alapbol mar jo ideje megy a pletyka, hogy ez az utolso onallo Punisher Bernthallal, a Pokember-filmben meg kap is egy lezarast, de remelem, ez nem igy lesz, meg Bernthal oldalarol sem gondolnam, hogy nem akarna tobbszor eljatszani a karaktert, oriasi szivszerelme Castle. Meg szerintem a Disney is erosen gyozkodni fogja, hogy ne engedje el a dolgot.
hogy ez miért utolsó azt nemtom, az akció jó volt
de a plot sehonnan jön és sehova megy, kapunk egy temu's john wick sztorit de megint megy a PTSDvel történő időhúzás ahellyett hogy a kifutást látnánk rendesen
Negritis, a vajda
Viszont az igazsag az, hogy mivel ennyire imadja mindenki es a Disney ezt erzi is, most elkezdtek kicsit tultolni, es onmagaban ez a lelki vivodas, ami az o szemelyiseget mar teljesen szetverte, egy kicsit unalmassa valt. Es amellett, hogy mennyire badass Bernthal, parszor mar azt erzem, hogy nem igazan tud mit adni Castle karaktere, nem tudnak vele megujulni az irok.
Szerkesztette: Stez