Sorozatok
csak az agents of shielddel vagyok elmaradva alapvetőenTessék egy kis felhozó:köszi x2agents of shield kell a secret warshoz?Secret Invasion és nem.
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=QkT2qUeArqg
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Tessék egy kis felhozó:köszi x2agents of shield kell a secret warshoz?Secret Invasion és nem.
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=QkT2qUeArqg
köszi x2agents of shield kell a secret warshoz?Secret Invasion és nem.
Negritis, a vajda
iktriad
agents of shield kell a secret warshoz?Secret Invasion és nem.
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=89dEEKEzglw

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
youtu.be/f1FV6AELDmAHijackApple TV ennyi, én évek óta ezt mondom mindenkinek.
Nem gondoltam volna h repülőgépeltérítésből ennyit ki lehet hozni, nagyon szépen kuszálja a szálakat, összesen 4 rész, eddig 3 elérhető.
empty taxi
Kevesebb tartalom jön ki, de minőségibb mint a többi streaming szolgálató.
Én megvárom mind a 4 részt, de letolom mindenképp.
KeyG
HijackApple TV ennyi, én évek óta ezt mondom mindenkinek.
Nem gondoltam volna h repülőgépeltérítésből ennyit ki lehet hozni, nagyon szépen kuszálja a szálakat, összesen 4 rész, eddig 3 elérhető.
empty taxi
Kevesebb tartalom jön ki, de minőségibb mint a többi streaming szolgálató.
Én megvárom mind a 4 részt, de letolom mindenképp.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nagyobbat üt valszeg, ha az ember nem ismeri a tartalmat, de úgy is jól működik, ha van háttérinfója az embernek..
Szerintem is teljesen jó sorozat, nyilván nem all-time top 10 meg ilyesmi, de nem is kell annak lennie.eljövök szabira erre ekkora bomba robban?!Warrior Nun 2. évad
nem váltja meg a világot, de kellemes sorozat
Alba Baptistába még mindig szerelmes vagyok
kár hogy nem lesz 3. évad, bár ami kell le van zárva
Negritis, a vajdaToday I’m happy to officially report that because of your combined voices, passion and amazing efforts - #WarriorNun will return and is going to be more EPIC than you could imagine. More details to come! SOON! Thank-you!! #SaveWarriorNun #WarriorNunSaved ❤️🎬 pic.twitter.com/yuTbRR2L3q
— Simon Barry - legacy blue check (@SimonDavisBarry) June 28, 2023
steelwolf
én örülök neki, mert kellenek az ilyen cuccok
Negritis, a vajda
Szóval örülök én is hogy lesz harmadik évad.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
eljövök szabira erre ekkora bomba robban?!Warrior Nun 2. évad
Negritis, a vajdaToday I’m happy to officially report that because of your combined voices, passion and amazing efforts - #WarriorNun will return and is going to be more EPIC than you could imagine. More details to come! SOON! Thank-you!! #SaveWarriorNun #WarriorNunSaved ❤️🎬 pic.twitter.com/yuTbRR2L3q
steelwolf
én örülök neki, mert kellenek az ilyen cuccok
Warrior Nun 2. évad
Negritis, a vajda
Today I’m happy to officially report that because of your combined voices, passion and amazing efforts - #WarriorNun will return and is going to be more EPIC than you could imagine. More details to come! SOON! Thank-you!! #SaveWarriorNun #WarriorNunSaved ❤️🎬 pic.twitter.com/yuTbRR2L3q
Tényleg jó volt a Siló 1. évad. Szerintem nagyon eltalálták az építményt, olvasás közben én is hasonlóan képzeltem el. A főszereplő csajt is nagyon eltalálták.Szerintem nem fogod megbánni. Nekem idén eddig a kedvenc sorozat évadom volt.SiloAddig olvasd el a könyveket 😊
kijött a befejező rész. eléggé meh. ugyanaz a baj itt is, mint a már korábban említett Severance-nél is, hogy tulajdonképpen az első évad marha lassú, nulla válasszal szolgál, a részek egy része úgy ahogy van kivehető lenne és csak több kérdés merül fel a végén. nincs egy íve így az évadnak, mert semmi sincs lezárva.
mire kijön a következő évad én tuti elfelejtem a felét, ebből a szempontból meg picit inkább időpazarlás.
Fontos_Vidra
Én ma kezdem a sorit, hétvégén ledarálom legalábbis remélem...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
iktriad
Attack on Titan-t tudja valaki hol lehet megnézni, nem letölthető verzióban?www.crunchyroll.com/series/GR751KNZY/attack-on-titan
Toca
Attack on Titan-t tudja valaki hol lehet megnézni, nem letölthető verzióban?jobbmintatv.online/online/Attack_on_Titan/0_evad/
Toca
Most találtam HBO-n, 6 részes lezárt minisorozat, nekem nagyon bejött. Egy szikár, dirty western, ami tíz perc alatt beszippant, és gyorsan le is lehet pörgetni, igazi feeling-sorozat.
A sztori egy alap bosszútörténet, a két főszereplő, Emily Blunt és egy indián srác kurvajó, de az igazán badass a rengeteg párperces karakter, és bárki lelőhet bárkit bármikor, vagy nem, mintha az "Unforgiven univerzumában" játszódna.
Rosszat nem is tudok róla mondani.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Tegnap vegre eljutottam az utobbi evek szamomra egyik kedvenc ha nem a legkedvencebb sorozatanak zarasahoz, Seven Kings Must Die. Pont olyan volt mint a sorozat, porgos, feszes, kegyetlen, szep, szeretheto. Imadtam minden percet. Destiny is all!Én ma néztem meg és tényleg brutal volt! Egy az egyben visszaadta a sorozat hangulatát.
Kerdes: Van aki olvasta a Cornwell regenyeket? Ajanlos?
JéBé
Uthred történetet is tökéletesen keretbe zárta. Soha rosszabb befejezést!
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
Szerintem nem fogod megbánni. Nekem idén eddig a kedvenc sorozat évadom volt.SiloAddig olvasd el a könyveket 😊
kijött a befejező rész. eléggé meh. ugyanaz a baj itt is, mint a már korábban említett Severance-nél is, hogy tulajdonképpen az első évad marha lassú, nulla válasszal szolgál, a részek egy része úgy ahogy van kivehető lenne és csak több kérdés merül fel a végén. nincs egy íve így az évadnak, mert semmi sincs lezárva.
mire kijön a következő évad én tuti elfelejtem a felét, ebből a szempontból meg picit inkább időpazarlás.
Fontos_Vidra
Én ma kezdem a sorit, hétvégén ledarálom legalábbis remélem...
bcsarli, Udvari Főkóstoló