NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Végignéztem a Cursed (Átkozott)-at, nekem tetszett.A Merlini varázslós, boszis, középkoros történet nem mai darab, de hosszú évek óta most sikerült ráhúzni egy friss és fiatalos verziót.
Az eleje lassú és csak a 4.-5. részben indul be igazán, de több szálon fut a cselekmény, szóval ez nem gáz.
Szerintem olyan, ami megéri a 2. évadot, van annyira jó.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kis közjáték után akkor vissza a sorozatokhozJelen!
Mi legutóbb a Quiz-t néztük meg, 3x45 perc, jó sztori, gyorsan végigdarálható
r.baggio
Láttam!
Érdekes volt, khmm khmm.. 😁
Peyton Manning jól hozta a szerepet!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem,vagy is nem tudok róla.és steelwolf írta vagy rendezte v mi van?24 a legnagyobb sorozatok egyike respect 😉Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
Vagy Umbrella academy, most kapot szinkront és pénteken jön az S2!
Én most a 24-t darálom szinkronosan 😊
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
A respect arra értendő hogy nézi a mai világban hisz annyi rosszat lehet olvasni számomra oly kedves sorozatról manapság.
több mint 4 éve
Kis közjáték után akkor vissza a sorozatokhozMi legutóbb a Quiz-t néztük meg, 3x45 perc, jó sztori, gyorsan végigdarálható
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szerencsére enyém is csak filmeken szereti az ilyen romantikusabb témákat 😂tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.hát, nagyjából így, a feleségem nem egy romantikus típus, és a finomkodással sem sokat lehet nála elérni, semmilyen téren 😊
hm
😀
briareos
mondjuk a családi vonal a Vikingekben is erős 😊
Gyurma Pappa
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.hát, nagyjából így, a feleségem nem egy romantikus típus, és a finomkodással sem sokat lehet nála elérni, semmilyen téren 😊
hm
😀
briareos
mondjuk a családi vonal a Vikingekben is erős 😊
több mint 4 éve
tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.Az enyém Vikingeket 😀Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach
warr_b
Gyurma Pappa
hm
😀
több mint 4 éve
Az enyém Vikingeket 😀Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach
warr_b
több mint 4 éve
Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
több mint 4 éve
és steelwolf írta vagy rendezte v mi van?24 a legnagyobb sorozatok egyike respect 😉Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24 a legnagyobb sorozatok egyike respect 😉Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
steelwolf
több mint 4 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...szomszédok
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy a Rém rendes család baromi jó szinkronnal, ott nagyon eltalaltak a hangokat 😊
több mint 4 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...E.R. már ha tényleg vészhelyzet van 😊
bcsarli
több mint 4 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
több mint 4 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...
több mint 4 éve
Az egész 🗽 - i elit benne volt, mégis miből gondolod hogy itt ráborítják az asztalt mindenkire? 😊Szvsz kifejezetten unalmas lett, és még új dolgok se derültek ki igazából.Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
és ahogy írtam korábban még Rudy G is vállalható benne
Negritis
ender1112
több mint 4 éve
Szvsz kifejezetten unalmas lett, és még új dolgok se derültek ki igazából.Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
Negritis
Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Most láttam az HboGo-n a Wasted nevű egyévados angol mini-sitcomot.6x20 perc.
Jó abszurd humor, akinek bejön az első 10 perc hangulata, az gyorsan végigpörgeti.
Nekem bejött.
több mint 4 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.pont 1-el alattad dicsértük. Tényleg nagyon jó. és egy este le lehet darálni
ulpianus
több mint 4 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.
Állat vagyok, ami enni kér...