Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
amúgy az hogy gender/raceswap van nem feltétlenül sül el rosszulott a boys
Stormfront - ffi -> nő | eredetileg az ő dns-eséből készült ugye homelander, ehelyett lett soldier boy |
James Stillwell -> Madelyn Stillwell
Black Noir : fehér -> fekete | eredetileg homelander klónja volt |
és ezek csak a swapok, ezen kívül is millió +2 változtatás van a képregényekhez képest, nagy részük jól működik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ő minden regényéből készült filmet, sorozatot promóz, akármennyire is fostalicska némelyik.Én ezt a woke/PC kérdést negligálom már teljesen és igazából eddig csak a Setét Toronynál zavart egyedül a rasszváltás. Úgy, h Idris Elbát nagyon bírom.Nem láttam a filmet, csak olvastam, hogy nem lett jó.
Ott a regények központi eleme volt Roland Deschsain sápadt, halványfehér, szinte áttetsző bőre, melytől az elhívott démoni Detta Walker teljesen be volt szarva, gyakorlatilag azon prófécia miatt, h egy fehér férfi fogja őt megölni (ugye a másik énje, Odetta Holmes még a végletekig rasszista USA-korból jött). Ez tartotta sakkban, ez tartotta kordában az ösztöni szinten megrekedt lényét, ez a páni félelem uralta és késztette együttműködésre. Ez volt a két főszereplő közötti alapvető kapocs.
Mondjuk a filmet baromira leegyszerűsítették azáltal, h a többi főkarakter meg sem jelent, így Detta Walker szerepet sem kapott. Könnyen átvágták tehát a gordiuszi csomót, hisz az alaptézisek sem jelentek meg hanem az egész film egy vázlat lett.
Willie Parker
Idris Elbáról meg maga King mondta, hogy simán lehet főszereplő, nem tartja akkora problémának, függetlenül attól ahogy korábban elképzelte Rolandot.
www.flickeringmyth.com/2017/08/stephen-king-on-idris-elba-as-the-gunslinger-why-shouldnt-he-be-black/
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Ha mást mond akkor instant raccista 😊Én ezt a woke/PC kérdést negligálom már teljesen és igazából eddig csak a Setét Toronynál zavart egyedül a rasszváltás. Úgy, h Idris Elbát nagyon bírom.Nem láttam a filmet, csak olvastam, hogy nem lett jó.
Ott a regények központi eleme volt Roland Deschsain sápadt, halványfehér, szinte áttetsző bőre, melytől az elhívott démoni Detta Walker teljesen be volt szarva, gyakorlatilag azon prófécia miatt, h egy fehér férfi fogja őt megölni (ugye a másik énje, Odetta Holmes még a végletekig rasszista USA-korból jött). Ez tartotta sakkban, ez tartotta kordában az ösztöni szinten megrekedt lényét, ez a páni félelem uralta és késztette együttműködésre. Ez volt a két főszereplő közötti alapvető kapocs.
Mondjuk a filmet baromira leegyszerűsítették azáltal, h a többi főkarakter meg sem jelent, így Detta Walker szerepet sem kapott. Könnyen átvágták tehát a gordiuszi csomót, hisz az alaptézisek sem jelentek meg hanem az egész film egy vázlat lett.
Willie Parker
Idris Elbáról meg maga King mondta, hogy simán lehet főszereplő, nem tartja akkora problémának, függetlenül attól ahogy korábban elképzelte Rolandot.
www.flickeringmyth.com/2017/08/stephen-king-on-idris-elba-as-the-gunslinger-why-shouldnt-he-be-black/
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Én ezt a woke/PC kérdést negligálom már teljesen és igazából eddig csak a Setét Toronynál zavart egyedül a rasszváltás. Úgy, h Idris Elbát nagyon bírom.Nem láttam a filmet, csak olvastam, hogy nem lett jó.
Willie Parker
több mint 3 éve
Prime-on van hozzá magyar felirat? Szüleimnek előfizetnék még valamire netflix mellett, az okostévéjükre már csak ez a kettő app letölthetőanyum a nappaliba nézi épp szinkronnal
r.baggio
több mint 3 éve
Prime-on van hozzá magyar felirat? Szüleimnek előfizetnék még valamire netflix mellett, az okostévéjükre már csak ez a kettő app letölthető

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem rossz ez a gyűrűs két rész, bár remélem nem csak egydimenziós karakterek lesznek benne.... A látvány pöpec, látszik a pénz nem számít jelige. A hobbitok és az emberek elég ergyák, bénák a történetszálak és a karakterek is. Ha nem főszereplő valaki akkor jobbára biodíszlet vagy random agyatlan, visszamaradott valaki.
A tündék esetén rendesen megy a fan service de potenciál lenne benne csak el kéne dönteni, hogy mekkora szupererejük van nem random bedobni párat ha nincs jobb ötlet.
A törpök és királyságuk elég jó lett, karakterre és látványvilágra is, előre látok egy spin-offot mondjuk egy meleg törpével a macsó közösségükben.
Nem lesz ilyen nyilván, de az orkok is kaphatnának valami értelmet és legalább néhány intelligens karaktert hogy ne csak az aktuális mágus harci/dolgozó csicskái legyenek.
Az Entek remélem többek lesznek az aktuális jó/rossz harc CGI turbózásnál ha már ők is gyűrűsök...
több mint 3 éve
egy részt láttam eddig, adja leszarom felőlem zöld zsiráfok is lehetnek benne csak adják el nekem h miért azok v legyen olyan a sztori h ne érdekeljen h azok.azért látszik h zsákszámra öntötték a lóvét bele, production value eléggé az egekben.
brutál belegondolni mennyit fejlődött a médium 10-15 éve moziban nem látsz ilyet
több mint 3 éve
Én ezt a woke/PC kérdést negligálom már teljesen és igazából eddig csak a Setét Toronynál zavart egyedül a rasszváltás. Úgy, h Idris Elbát nagyon bírom.Ott a regények központi eleme volt Roland Deschsain sápadt, halványfehér, szinte áttetsző bőre, melytől az elhívott démoni Detta Walker teljesen be volt szarva, gyakorlatilag azon prófécia miatt, h egy fehér férfi fogja őt megölni (ugye a másik énje, Odetta Holmes még a végletekig rasszista USA-korból jött). Ez tartotta sakkban, ez tartotta kordában az ösztöni szinten megrekedt lényét, ez a páni félelem uralta és késztette együttműködésre. Ez volt a két főszereplő közötti alapvető kapocs.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Úristen most komolyan ezen megy 1 oldal komment, hogy a fehertol eltérő színű karakterek szerepelnek a sorozatban. Kit érdekel.Mithrill?
Nekem kifejezetten tetszett az első két rész. Látványvilág teljesen jó. Durin herceg szimpi, előkerül a király ékköve? Azt nem északon banyasztak ki? Khazad dum az kicsit más irány. Vagy a magányos hegytol szállították át?
Vajon azt a morgul tőrt hol találta a kissrác?
Bazsinho
több mint 3 éve
az elves az kurvavegyes, a nagyrész nem is antropomorf, má ha egyáltalán látható - ajánlom figyelmedbe az írek brownie-ját meg a mindenféle goblint, na űk nemidénbarnultakZombik nincsenek tündék meg bizonyosan léteztek és nem szoliztak, mert akkor még nem volt divatNégerek a tündék ?akkor a zombik hogy fehérek temindentudó, egyik kurva zombi se lehetne fehér se etilmológiailag, se semmilyen hidelemvilág szerint, max valami kreol...
Nagy dolog, majd mikor már Dobó kapitányt, vagy Sándor Mátyást egy cigány fogja alakítani a remake forgatásán átérezzük amit most ők.
Csoda, hogy a készülő Hunyadit nem ők játszák mikor neki még a talpán is volt azért pár szőrpamacs.
ozibozi
világeszete
Gróf de sutianap
ozibozi
zombik meg csapatokba vannak, kiüsz füreden a sétányra, jobbmintavókingded

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Friss telex cikkbol szedtem fentit, engem is meglepett, mert hasonlokeppen tudtam, mint te.nem úgy van hogy pont hogy a filmeket és függelékeit nem használhatják?a sorozathoz kizárólag A Gyűrűk Urát, A hobbitot, illetve azok függelékeit használhatták, a Másodkorról szóló konkrét történeteket tartalmazó Szilmarilokat és a Befejezetlen regék Númenorról és Középföldérőlt nem.Ezt nem is tudtam mondjuk h ilyen feltetelek mellett csinaltak a sorozatot.
Beki
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nem úgy van hogy pont hogy a filmeket és függelékeit nem használhatják?a sorozathoz kizárólag A Gyűrűk Urát, A hobbitot, illetve azok függelékeit használhatták, a Másodkorról szóló konkrét történeteket tartalmazó Szilmarilokat és a Befejezetlen regék Númenorról és Középföldérőlt nem.Ezt nem is tudtam mondjuk h ilyen feltetelek mellett csinaltak a sorozatot.
Beki
több mint 3 éve
Zombik nincsenek tündék meg bizonyosan léteztek és nem szoliztak, mert akkor még nem volt divatNégerek a tündék ?akkor a zombik hogy fehérek temindentudó, egyik kurva zombi se lehetne fehér se etilmológiailag, se semmilyen hidelemvilág szerint, max valami kreol...
Nagy dolog, majd mikor már Dobó kapitányt, vagy Sándor Mátyást egy cigány fogja alakítani a remake forgatásán átérezzük amit most ők.
Csoda, hogy a készülő Hunyadit nem ők játszák mikor neki még a talpán is volt azért pár szőrpamacs.
ozibozi
világeszete
Gróf de sutianap
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a sorozathoz kizárólag A Gyűrűk Urát, A hobbitot, illetve azok függelékeit használhatták, a Másodkorról szóló konkrét történeteket tartalmazó Szilmarilokat és a Befejezetlen regék Númenorról és Középföldérőlt nem.Ezt nem is tudtam mondjuk h ilyen feltetelek mellett csinaltak a sorozatot.
több mint 3 éve
Úristen most komolyan ezen megy 1 oldal komment, hogy a fehertol eltérő színű karakterek szerepelnek a sorozatban. Kit érdekel. Nekem kifejezetten tetszett az első két rész. Látványvilág teljesen jó. Durin herceg szimpi, előkerül a király ékköve? Azt nem északon banyasztak ki? Khazad dum az kicsit más irány. Vagy a magányos hegytol szállították át?
Vajon azt a morgul tőrt hol találta a kissrác?
több mint 3 éve
ez modnjuk jó 😀This show better be worth it, or I'm throwing this ring into a volcano. #TheRingsOfPower pic.twitter.com/LBAp7xsvi2
— inXile entertainment (@inXile) September 2, 2022
több mint 3 éve
Kicsiket tobbet olvastam, mint te azt gondolnad. De ezt szemlatomast te jobban tudod.nade ha dekete lennél feketének képzelnéd Gandalftis...
Stez

több mint 3 éve
holnap megnézem a sorozatot mer engem az érdekel nem az a vita hogy egy adaptáció mibe nyúlhat és mibe nem nyúlhat bele
több mint 3 éve
Kicsiket tobbet olvastam, mint te azt gondolnad. De ezt szemlatomast te jobban tudod.
több mint 3 éve
ugye egy kurva sor Tokient se olvastál...Jol beillesztett. Na ez itt a lenyeg, a kulcs. Csakhogy ezek nem azok. Halivudot felfalta ez a sok bohoc hulyeseg, itt mar senkit sem erdekel, hogy jol beillesztett legyen, csak hogy legyen, mert kotelezo, mert nehogy megsertsuk valaki lelkecskejet. Es ez utobbi pontosan azt okozza, hogy eroltetette valik az egesz, a nezo pedig azt erzi, hogy eroszakkal a kepebe akarjak tolni ezeket a baromsagokat. Es ezert o akkor rasszista es tarsai lesz, holott azert altalaban itt nem arrol van szo, hogy en azert nem szeretnek peldaul fekete James Bondot, mert rasszista vagyok, vagy azert nem neznek szivesen peldaul egy feka Jack Reachert, mert egesz egyszeruen az nem annak volt megirva. Azert, mert ez a divat es oda kell figyelni az erzelmekre, meg baromira ki kell allni mindenert, azert meg nem kell felrugni azt a vilagot vagy karaktert, ami olyannak lett megirva, amilyen.Ha neked kurvara mindegy, mit kapsz, hiszen fantazia van teso alapon mesz neki az egesznek, akkor nyilvanvaloan tokre termeszetesnek es jo dolognak velned, hogyha a Tolkien regeneyeibol merito Gyuruk Ura-sorozat masodik evadjaban a fiatal, meg futyijet nem ismero, am mar vegig noi ruhaba oltozkodo Szauront Goku es a predator probalna megallitani, am a mindent eldonto father-son kamehameha nem jon be, mert a shemale Hofeherke es az Alien osszefog Jeff Goldblummal, hogy Szauron segitsegere legyen, majd vegul a meleg, fekete Tapsi Hapsi lesz az, aki Szauron moge lopozva egy repaval atdofi az agyat es veget er a sorozat, akkor az tok rendben lesz. Hisz ez a fantazia szulemenye, johet barki es barmi.Ez a fantazia szüleménye, az igaz, csak szar.
Stez
Szar mese, szarul elmeselve.
De én voltam varázsolni tudó harcos ork pap Középföldén (ja, Ááááájvorl!, némi áthallással), találkoztam francia akcentussal éneklő törpe dalnoknővel, és mentettünk ki japó gésaszerű tündehercegnőt kutyafejű, embertestű varázslények karmaiból, és nemhogy senkit sem zavart, de mindenki jól szórakozott.
Nagyon beakadt nálad ez az amcsiknál túltolt blm-cc-woke faszság (ami nyilván faszság), de nekem még egy koherensen beillesztett tolószékes, meleg, demens varázslónő is beleférne vagy egy balról néger, jobbról fehér békafejű szerencselovag, aki megdugta a varázsló lányát, akit nem kellett volna.
Amúgy érdemes Eamest olvasni, ott tényleg van meleg varazsló, meg csomó fullbeteg karakter. Jól van megírva, elmesélve, ezért szórakoztató könyvek.
Őszentsége Sobri Jóska
Mint ahogy nem vagyok kivancsi egy feher Black Pantherre peldaul, es igen, ujfent nem azert, mert most meg hirtelen a fehereket gyulolnem. Hanem azert, mert valaki regen olyanra irta meg a karaktert, amilyenre. Es igen, tudom, hogy Gamora eleg furcsan nez ki, de o egy ilyen zold mifaszom nonek lett kitalalva, ugyhogy nem orulnek, hogyha Conchita Wurst jatszana ot el a Galaxis orzoi nyolcadik reszeben.
Engem az erdekel, hogyha egy bizonyos karakterrol van egy regen kitalalt hatterinformacio, te pedig a studiokent nagyban hirdeted, hogy te egyebkent erre a hatterre es vilagra epitkezel, akkor ezt ne rugd fel csak azert, mert most epp ilyen hulye a vilag, kotelezobol.
Stez
elárulom nem úgy kezdődik, hogy kaukázusi fehér férfi...
mongyuk Gandalf is kicsi és botra támszkodva tud menni és esztán van 400 szó, hogy honnan jött, mi a története, ijesmik, de hogy kaukázusi fehér férfi lenne, arról egy kibaszott szó sincs

több mint 3 éve
miért nézel bármi avengerst akkor?Jol beillesztett. Na ez itt a lenyeg, a kulcs. Csakhogy ezek nem azok. Halivudot felfalta ez a sok bohoc hulyeseg, itt mar senkit sem erdekel, hogy jol beillesztett legyen, csak hogy legyen, mert kotelezo, mert nehogy megsertsuk valaki lelkecskejet. Es ez utobbi pontosan azt okozza, hogy eroltetette valik az egesz, a nezo pedig azt erzi, hogy eroszakkal a kepebe akarjak tolni ezeket a baromsagokat. Es ezert o akkor rasszista es tarsai lesz, holott azert altalaban itt nem arrol van szo, hogy en azert nem szeretnek peldaul fekete James Bondot, mert rasszista vagyok, vagy azert nem neznek szivesen peldaul egy feka Jack Reachert, mert egesz egyszeruen az nem annak volt megirva. Azert, mert ez a divat es oda kell figyelni az erzelmekre, meg baromira ki kell allni mindenert, azert meg nem kell felrugni azt a vilagot vagy karaktert, ami olyannak lett megirva, amilyen.Ha neked kurvara mindegy, mit kapsz, hiszen fantazia van teso alapon mesz neki az egesznek, akkor nyilvanvaloan tokre termeszetesnek es jo dolognak velned, hogyha a Tolkien regeneyeibol merito Gyuruk Ura-sorozat masodik evadjaban a fiatal, meg futyijet nem ismero, am mar vegig noi ruhaba oltozkodo Szauront Goku es a predator probalna megallitani, am a mindent eldonto father-son kamehameha nem jon be, mert a shemale Hofeherke es az Alien osszefog Jeff Goldblummal, hogy Szauron segitsegere legyen, majd vegul a meleg, fekete Tapsi Hapsi lesz az, aki Szauron moge lopozva egy repaval atdofi az agyat es veget er a sorozat, akkor az tok rendben lesz. Hisz ez a fantazia szulemenye, johet barki es barmi.Ez a fantazia szüleménye, az igaz, csak szar.
Stez
De én voltam varázsolni tudó harcos ork pap Középföldén (ja, Ááááájvorl!, némi áthallással), találkoztam francia akcentussal éneklő törpe dalnoknővel, és mentettünk ki japó gésaszerű tündehercegnőt kutyafejű, embertestű varázslények karmaiból, és nemhogy senkit sem zavart, de mindenki jól szórakozott.
Nagyon beakadt nálad ez az amcsiknál túltolt blm-cc-woke faszság (ami nyilván faszság), de nekem még egy koherensen beillesztett tolószékes, meleg, demens varázslónő is beleférne vagy egy balról néger, jobbról fehér békafejű szerencselovag, aki megdugta a varázsló lányát, akit nem kellett volna.
Amúgy érdemes Eamest olvasni, ott tényleg van meleg varazsló, meg csomó fullbeteg karakter. Jól van megírva, elmesélve, ezért szórakoztató könyvek.
Őszentsége Sobri Jóska
Mint ahogy nem vagyok kivancsi egy feher Black Pantherre peldaul, es igen, ujfent nem azert, mert most meg hirtelen a fehereket gyulolnem. Hanem azert, mert valaki regen olyanra irta meg a karaktert, amilyenre. Es igen, tudom, hogy Gamora eleg furcsan nez ki, de o egy ilyen zold mifaszom nonek lett kitalalva, ugyhogy nem orulnek, hogyha Conchita Wurst jatszana ot el a Galaxis orzoi nyolcadik reszeben.
Engem az erdekel, hogyha egy bizonyos karakterrol van egy regen kitalalt hatterinformacio, te pedig a studiokent nagyban hirdeted, hogy te egyebkent erre a hatterre es vilagra epitkezel, akkor ezt ne rugd fel csak azert, mert most epp ilyen hulye a vilag, kotelezobol.
Stez
több mint 3 éve
Jol beillesztett. Na ez itt a lenyeg, a kulcs. Csakhogy ezek nem azok. Halivudot felfalta ez a sok bohoc hulyeseg, itt mar senkit sem erdekel, hogy jol beillesztett legyen, csak hogy legyen, mert kotelezo, mert nehogy megsertsuk valaki lelkecskejet. Es ez utobbi pontosan azt okozza, hogy eroltetette valik az egesz, a nezo pedig azt erzi, hogy eroszakkal a kepebe akarjak tolni ezeket a baromsagokat. Es ezert o akkor rasszista es tarsai lesz, holott azert altalaban itt nem arrol van szo, hogy en azert nem szeretnek peldaul fekete James Bondot, mert rasszista vagyok, vagy azert nem neznek szivesen peldaul egy feka Jack Reachert, mert egesz egyszeruen az nem annak volt megirva. Azert, mert ez a divat es oda kell figyelni az erzelmekre, meg baromira ki kell allni mindenert, azert meg nem kell felrugni azt a vilagot vagy karaktert, ami olyannak lett megirva, amilyen.Ha neked kurvara mindegy, mit kapsz, hiszen fantazia van teso alapon mesz neki az egesznek, akkor nyilvanvaloan tokre termeszetesnek es jo dolognak velned, hogyha a Tolkien regeneyeibol merito Gyuruk Ura-sorozat masodik evadjaban a fiatal, meg futyijet nem ismero, am mar vegig noi ruhaba oltozkodo Szauront Goku es a predator probalna megallitani, am a mindent eldonto father-son kamehameha nem jon be, mert a shemale Hofeherke es az Alien osszefog Jeff Goldblummal, hogy Szauron segitsegere legyen, majd vegul a meleg, fekete Tapsi Hapsi lesz az, aki Szauron moge lopozva egy repaval atdofi az agyat es veget er a sorozat, akkor az tok rendben lesz. Hisz ez a fantazia szulemenye, johet barki es barmi.Ez a fantazia szüleménye, az igaz, csak szar.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Négerek a tündék ?akkor a zombik hogy fehérek temindentudó, egyik kurva zombi se lehetne fehér se etilmológiailag, se semmilyen hidelemvilág szerint, max valami kreol...
ozibozi
világeszete

több mint 3 éve
ja mer tulajdonképp Viggo Mortersennél màr megbaszhatták az egészet, ő nem Aragorn, egy fos szar Aragorn..Nem. Ujfent kiforgatod azt, amit irtam. Ha nem Tolkien konyveben felbukkano karakter jon velem szemben, az az en szememben egyaltalan nem problema azert, ellenben hogyha olyan karakter jon velem szemben, aki Toliien konyveiben felbukkan, csak epp elegge mas formaban, na az viszont mar szerintem problema egy olyan akar sorozat, akar konyv, akar film szempontjabol, ami arra mutogat, hogy ez bizony Tolkien vilaga. Mert akkor hazudik, mivel ez nem Tolkien vilaga, hanem ez Halivud PC-vilaga.Mondom, kevés AD&D jellegű szerepjátékot játszottál Közepföldén, és úgy véled, hogy csak Tolkien könyveiben konkrétan felbukkanó karakterek jöhetnek szembe veled.Egyaltalan nem nonsense, hogyha az a bizonyos fantasy egy bizonyos szerzo vilagara mutogat. Es mint olyan, ha mar Lord of the Rings, akkor az Tolkien.Aki valaha szerepjátékozott, az tudja, hogy attól, hogy egy világ ki van szépen dolgozva, még simán lehet bárki bármi, csak fantázia kérdése.Azert nem feltetlenul, mivel pont a Tolkien-fele kidolgozott vilag az, ahol elegge szepen jellemezve es abrazolva vannak a kulonbozo fajok, ugyhogy nehez ugy felrugni ezt, hogy ne tunjon fel kifejezetten a nezonek, es az ne erezze ugy, hogy a kepebe akarjak tolni a pc-t es tarsait.Plusz ez FANTASY, tehát ha valahol szabadon lehet a rasszokon variálni, az ez a műfajPicit zavaró, hogy bármennyi fajt mutatnak be, erőszakkal az arcunkba tolják azt a vonalat ami manapság jellemző, hogy lennie kell színesbőrűnek.hogy tudja valaki nem az arcodba tolni a bőrszínét?
KeyG
100 évig nem volt zavaró hogy mindenki fehér, de ha már nem az zavaró oké
(hetero vs lmbtq ugyanez)
Negritis, a vajda
r.baggio
Stez
Nonszensz számonkérni egy fantasyn a fantáziát.
Őszentsége Sobri Jóska
Nyilvan mas cimet kellett volna adni a sorozatnak es maris nem lenne gaz, csak hat akkor meg eladni sem lehetett volna, ugyebar.
Ha sima fantaziasorozat lenne, az egvilagon semmi gond nem is lenne vele, de ha valaki mas muveire epitunk ra es nagy buszken mutogatunk, hogy igen, ez itt az illeto muvein alapul, akkor mar tre, hogyha elkezdjuk szetkaszabolni az illeto munkassagat. Foleg ugy, hogy a szerzo olyan melyen be is mutatja a fajokat a vilagaban, hogy azert kikerulni is nehez ezeket, nem hagy sok szabad feluletet, hogy valaki mas jojjon es kihasznalja ezt. Egyebkent is igy gondolom, de ha meg azert tesszuk mindezt, mert ez a divat, foleg nagyon gaz.
Az mas kerdes, hogy szanalmas egy vilag lett ez, hogy mostmar szarni sem lehet ugy, hogy valaki ne fusson sirva, hogy ez a szaras ot bizony serti, aztan jon a vilagraszolo szarasellenes mozgalom.
Stez
De egy fantasy-világban ugyanúgy lehet fekete-, kék- vagy pirosbőrű barbár, varázsló vagy tünde, mint kétfejű ork, intelligens goblin vagy repülni tudótörpe egyaránt.
Hiszen mágiával átszőtt világról van szó, vagyis bármi megtörténhet adekvát módon, csak jó mesélő kell hozzá.
A tv-sorozatnál is ennyi lesz a fontos, jó lesz e a mese, a mesélő, vagy szar.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha neked kurvara mindegy, mit kapsz, hiszen fantazia van teso alapon mesz neki az egesznek, akkor nyilvanvaloan tokre termeszetesnek es jo dolognak velned, hogyha a Tolkien regeneyeibol merito Gyuruk Ura-sorozat masodik evadjaban a fiatal, meg futyijet nem ismero, am mar vegig noi ruhaba oltozkodo Szauront Goku es a predator probalna megallitani, am a mindent eldonto father-son kamehameha nem jon be, mert a shemale Hofeherke es az Alien osszefog Jeff Goldblummal, hogy Szauron segitsegere legyen, majd vegul a meleg, fekete Tapsi Hapsi lesz az, aki Szauron moge lopozva egy repaval atdofi az agyat es veget er a sorozat, akkor az tok rendben lesz. Hisz ez a fantazia szulemenye, johet barki es barmi.
Mert hat hiaba mutogatsz arra, hogy ez Tolkien vilaga, kerdezem en, Tolkien leirta a regenyeiben, hogy kozepfolden nincsen Goku, nincsen predator, sem Jeff Goldblum, Alien, hofeherke es Tapsi Hapsi? Nekem nem remlik. Ha nem irta le, akkor miert ne lehetne benne? Biztosan tok jol nezne ki. Es ez szamodra teljesen oke lenne.
Stez
de ez mindegy
itta dolog arról szól, hogy a jók mind fehírek a színeseket a feltöltéskor meg berakták orkoknak - sanyi, innentől minden sztereotíp jelző valós volt