Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Hu, potolnom kellene a Marvel-sorozatokat, de igazabol az Endgame, illetve Captain America kiirasa ota nem vitt ra a lelek, kedvenc karakteremkent a fene kivancsi ra, hogy masok bohockodnak majd a folytatasban ugy, mint Amerika Kapitany.hát de a Falcon/Winter Soldier esetében szerintem tök faszán fel van vezetve, hogy miért. más legacy karakter meg nincs még rajta kívül, szóval nyugodtan kezdj bele. a saját kategóriájában az összes egészen szórakoztató popcorn - negrire meg ne hallgass, kurvajó a Loki és az eddigi legfontosabb a 3 közül 😀
Stez
több mint 4 éve
Hu, potolnom kellene a Marvel-sorozatokat, de igazabol az Endgame, illetve Captain America kiirasa ota nem vitt ra a lelek, kedvenc karakteremkent a fene kivancsi ra, hogy masok bohockodnak majd a folytatasban ugy, mint Amerika Kapitany.
több mint 4 éve
ahhoz képest hogy milyen hype-t kapott nekem kicsit csalódás volt a Lokinem igazán éreztem át a tétjét a dolgokna, az időutazós-idősíkos történetet nem éreztem elég erősnek
a karakterek nem ültek annyira
nem volt rossz amúgy, de nem is dobtam el a hajam tőle (amúgy sincs mit)
nekem a wandavision és a faws is jobban bejött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Igen, elírtam.Elég badass mód indít a Titans 2. évad.Màrmimt a 3.évad?
empty taxi
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Legújabb Harlan Coben adaptáció is letudva! Diaparu á Jamais/Örökre eltűnt. Korrekt lett ez is, de nem kiemelkedő!Elég badass mód indít a Titans 2. évad.Màrmimt a 3.évad?
empty taxi
több mint 4 éve
Elég badass mód indít a Titans 3. évad.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Rig 45 elérhető, letölthető valahonnan? Netflixen már nincsen fent ☹️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én most néztem meg az Alcie in Borderland című japán sorozat első évadát. Izgalmas volt végig, aki szereti az ilyen fűrész stílusú filmeket, annak ajánlom.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon nem értek egyet veletek (Nekem nagyon bejön a sorozat,persze kicsit lassú ezt adom de akkor is )
Jó kis elemzés a részről+javaslom a többi részt is vissza nézni sok mindent más megvilágításba helyezett nálam)
youtu.be/5FnMkZbiGQI
több mint 4 éve
hu.ign.com/midnight-mass-1/69826/news/midnight-mass-hatborzongato-elozetes-erkezett-a-hill-haz-es-a-bly-udvarhaz-szelleme-alkotojanak-uj-s

több mint 4 éve
Mythic Quest nekem eddig bejön, ajánlom 🙂a második évad annyira erőltetett volt, hogy 3 rész után abbahagytam 😀 kár, mert az elsőt kifejezetten szerettem
Sok az olcsó, kínos poén benne, de alapvetően jó karakterek vannak és könnyed, humoros darab
youtu.be/50Yz1apB7iw
FLZOLI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mythic Quest nekem eddig bejön, ajánlom 🙂 Sok az olcsó, kínos poén benne, de alapvetően jó karakterek vannak és könnyed, humoros darab
youtu.be/50Yz1apB7iw
több mint 4 éve
14 South Park film. 😊kreativ.hu/cikk/tizennegy-filmet-es-tovabbi-evadokat-rendelt-a-south-parkbol-a-viacomcbs
több mint 4 éve
Immár biztos, hogy lesz 2. évada SW: The Bad Batch-nek.Amennyire vontatott a felépítése a sorozatnak, simán lehet h az 1. Évad forgatókönyvével nem végeznek a hátralévő részekben, így kell még 1 Évad 😅
Beki
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Immár biztos, hogy lesz 2. évada SW: The Bad Batch-nek.
több mint 4 éve
telex.hu/kult/2021/08/04/nfi-aranybulla-sorozat-tamogatas-csik-zenekarbánkbán! ígymár könnyebb? aranybula vs. aranybulla
na erre azért kíváncsi leszek. hogy lehet az aranybulláról sorozatot készíteni? 😊
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
ahogy nézem youtuben se túl aktívtelex.hu/kult/2021/08/04/nfi-aranybulla-sorozat-tamogatas-csik-zenekarNem Philip írja a forgatókönyvet? Akkor nem is érdekel 😀
na erre azért kíváncsi leszek. hogy lehet az aranybulláról sorozatot készíteni? 😊
csebi
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/kult/2021/08/04/nfi-aranybulla-sorozat-tamogatas-csik-zenekarNem Philip írja a forgatókönyvet? Akkor nem is érdekel 😀
csebi

több mint 4 éve
telex.hu/kult/2021/08/04/nfi-aranybulla-sorozat-tamogatas-csik-zenekarna erre azért kíváncsi leszek. hogy lehet az aranybulláról sorozatot készíteni? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.jaja ott van a legendás The Hexer 😀
Pl a Mocsár, de van még sok.
ozibozi
több mint 4 éve
Az első évad épül a könyvre, onnantól annak továbbgondolása.Elisabeth még mindig remekül Moss a Handmaids Tale-ben!most ebbe nem vagyok 100%-os, de a Handmaids Tale nem nagyon alapul a könyvre, pedig arról jókat hallottam/tervben van elolvasni
steelwolf
Heisman
A könyv kihagyhatatlan.
több mint 4 éve
Ígéretes. The first look at Amazon’s ‘LORD OF THE RINGS’ series.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) August 2, 2021
The series will premiere on September 2, 2022. pic.twitter.com/ZPvj4Il6VU
több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.Pl a Mocsár, de van még sok.
több mint 4 éve
Passz.Elisabeth még mindig remekül Moss a Handmaids Tale-ben!most ebbe nem vagyok 100%-os, de a Handmaids Tale nem nagyon alapul a könyvre, pedig arról jókat hallottam/tervben van elolvasni
steelwolf
Heisman
Végeztem a 4. évaddal. Vannak benne logikai bukfencek, de a casting brutál, a sztori is még teljesen elfogadható.
Mossért meg oda-vissza vagyok! 😎
több mint 4 éve
Elisabeth még mindig remekül Moss a Handmaids Tale-ben!most ebbe nem vagyok 100%-os, de a Handmaids Tale nem nagyon alapul a könyvre, pedig arról jókat hallottam/tervben van elolvasni
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz