Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó is az! De rég láttam...Az amerikaitÉn tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
www.imdb.com/title/tt0290978/?ref_=nv_sr_srsg_6
www.imdb.com/title/tt0386676/?ref_=vp_vi_tt
bcsarli
zacknorb
több mint 4 éve
Az amerikaitÉn tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
bcsarli
több mint 4 éve
Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
több mint 4 éve
Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.
több mint 4 éve
rokaur
876
Ez az, jo ha volt egy jo karakter, a csavo meg maga a modorossag 😀Balazsek hatasara elkezdtem nezni ezt a Bachelort (utaltak ra, hogy rossz 😀). Regen irtam a Totemrol, hat nem hittem volna, hogy van lejjebb de ez a Bachelor ez komolyan katasztrofa 😀 Egy csaj kiesett ugy h nem is mutattak, csak a kovetkezo adas elejen volt a kisfilmben 😀 Ez azt jelenti, hogy senki (SENKI!) nem nezte meg a vagott anyagot... Bucival meg nem tudom mi van de ugy vezeti a musort mintha egy leszerelt rendor lenne aki most dolgozik eloszor a mediaban.ezt?
rokaur
www.youtube.com/watch?v=7lh4lf_NR04
Negritis
több mint 4 éve
Balazsek hatasara elkezdtem nezni ezt a Bachelort (utaltak ra, hogy rossz 😀). Regen irtam a Totemrol, hat nem hittem volna, hogy van lejjebb de ez a Bachelor ez komolyan katasztrofa 😀 Egy csaj kiesett ugy h nem is mutattak, csak a kovetkezo adas elejen volt a kisfilmben 😀 Ez azt jelenti, hogy senki (SENKI!) nem nezte meg a vagott anyagot... Bucival meg nem tudom mi van de ugy vezeti a musort mintha egy leszerelt rendor lenne aki most dolgozik eloszor a mediaban.ezt?
rokaur
www.youtube.com/watch?v=7lh4lf_NR04
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rokaur
876
Balazsek hatasara elkezdtem nezni ezt a Bachelort (utaltak ra, hogy rossz 😀). Regen irtam a Totemrol, hat nem hittem volna, hogy van lejjebb de ez a Bachelor ez komolyan katasztrofa 😀 Egy csaj kiesett ugy h nem is mutattak, csak a kovetkezo adas elejen volt a kisfilmben 😀 Ez azt jelenti, hogy senki (SENKI!) nem nezte meg a vagott anyagot... Bucival meg nem tudom mi van de ugy vezeti a musort mintha egy leszerelt rendor lenne aki most dolgozik eloszor a mediaban.
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/09/the-witcher-netflix-tv-streaming-fantasy-masodik-evad-kevesebb-meztelenkedes-hir/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Igen, csak az a jelenet nekem teljesen kiesett a fejemből. Aztán egy tegnap délutáni Instagram bejegyzést látva jött a felismerés hogy "jé tényleg!"HawkeyeA Black Widow stablista utani jelenetet kovetoen ez szerintem nem is lehetett kerdes. 😊
| Hogy nekem korábban miért nem esett le, hogy Yelena meg fog jelenni ebben a sorozatban, nem is értem.
Hailee Steinfeld és Florence Pugh egy sorozatban, oh my oh my. |
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
HawkeyeA Black Widow stablista utani jelenetet kovetoen ez szerintem nem is lehetett kerdes. 😊
| Hogy nekem korábban miért nem esett le, hogy Yelena meg fog jelenni ebben a sorozatban, nem is értem.
Mikey
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Végeztem az Arcane-nal, rettentően messze áll tőlem ez az anime/gmer/geek vonal, és borzasztóan lassan kaptam el a fonalat (lehet pont a fentiek miatt), de végül is jó szórakozás volt, ezerszer inkább ez, mint hogy odakapcsoljak valamely kertévé esti programjára.Jelöld negatívnak párszor és nem adja fel többet a hasonlóakat.
Ha egy nagy negatívumot kell kiemelnem, az az, hogy azóta a Netflix algoritmusa sorra dobálja fel a hasonló rajzfilmeket.
Tony Adams
több mint 4 éve
Hawkeye| Hogy nekem korábban miért nem esett le, hogy Yelena meg fog jelenni ebben a sorozatban, nem is értem.
több mint 4 éve
Végeztem az Arcane-nal, rettentően messze áll tőlem ez az anime/gmer/geek vonal, és borzasztóan lassan kaptam el a fonalat (lehet pont a fentiek miatt), de végül is jó szórakozás volt, ezerszer inkább ez, mint hogy odakapcsoljak valamely kertévé esti programjára. Ha egy nagy negatívumot kell kiemelnem, az az, hogy azóta a Netflix algoritmusa sorra dobálja fel a hasonló rajzfilmeket.
több mint 4 éve
Végeztem a harmadik Manifest évaddal is.Röviden: MIAFASZ EZ, NEM ÉRTEM, MOST AKKOR MEGINT EGY ÉVED KELL VÁRNI AZ ÚJ ÉVADRA?.
Agyrobbantós😧😧😧😧😧
több mint 4 éve
La casa de papelHát akkor ennyi volt! 😔
Szerencsére az 5B-ben összeszedték magukat, és hagyták a rambozást! Ami teljesen idegen volt a sorozatban! Korrekt lezárást kapott!
Néhol bugyuta, logikátlan, de viszont szerethető karakterek, remek zenék, hangulat, átverések, érzelmi hullámvasút!
Én nagyon jól szórakoztam, egy remek popcorn sorozat!
Bella ciao bella ciao 😁
több mint 4 éve
Bár én bírom a Tom Cruise féle Jack Reachert-t, de tény hogy ez a srác közelebb lesz a könyvbéli karaktarhez:hu.ign.com/jack-reacher-1/72862/news/tom-cruise-szo-szerint-elbujhat-mogotte-megerkezett-a-jack-reacher-sorozat-elozetese-melynek-fohose
Belekezdtem a Covid alatt a könyvekbe, jelenleg az 5.-et olvasom. Monjuk nekem pont az első még nem jött be annyi, a sorozat első évada pedig arra fog épülni. Azért várom, pont 2 hónap múlva indul.
több mint 4 éve
És egy hét múlva jön ki a The Expanse utolsó évada!Ah ez de jó, nekem ki is ment a fejemből. Remélem le tudják korrekten zárni a szériát, mostanában ez a kedvenc sorozataimnál nem igazán sikerült.
gyeek
több mint 4 éve
Gamer's actor #1. Mivel maga is büszke kocka nagyon lelkesen és hitelesen játssza az ilyen szerepeit. Nálam akkor lopta be magát a szívembe amikor tavalyi kari alatt posztolt egy képet amin a Custodeseit pingálta. Hatalmas telitalálat lenne ha összejönne ez a ME szerep neki. Ha egy kívánságom lehetne egy aranyhaltól, akkor azt szeretném, hogy ő alakítsa a Nameless Onet egy két és fél órás filmben. 😀fuckyeahwww.gamepressure.com/newsroom/henry-cavill-reads-mass-effect-suggests-a-secret-project/z02e09Ettől a hírtől szó szerint libabőrös lettem:casting v félig megoldott v kurvanehéz lesz
index.hu/tech/godmode/2021/12/02/mass-effect-bioware-sci-fi-videojatek-adaptacio-tv-sorozat-amazon-studios/
És egy hét múlva jön ki a The Expanse utolsó évada!
gyeek
nekem sheen, v strahovski eléggé összefort vele. azt meg láttuk andromeda kapcsán (persze ott nem csak az volt a baj) h shephard és DA Crew mentes ME semmit nem ér
briareos
gyeek
briareos
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
fuckyeahwww.gamepressure.com/newsroom/henry-cavill-reads-mass-effect-suggests-a-secret-project/z02e09Ettől a hírtől szó szerint libabőrös lettem:casting v félig megoldott v kurvanehéz lesz
index.hu/tech/godmode/2021/12/02/mass-effect-bioware-sci-fi-videojatek-adaptacio-tv-sorozat-amazon-studios/
gyeek
nekem sheen, v strahovski eléggé összefort vele. azt meg láttuk andromeda kapcsán (persze ott nem csak az volt a baj) h shephard és DA Crew mentes ME semmit nem ér
briareos
gyeek
több mint 4 éve
www.gamepressure.com/newsroom/henry-cavill-reads-mass-effect-suggests-a-secret-project/z02e09Ettől a hírtől szó szerint libabőrös lettem:casting v félig megoldott v kurvanehéz lesz
gyeek
briareos
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Ettől a hírtől szó szerint libabőrös lettem:casting v félig megoldott v kurvanehéz lesz
gyeek
több mint 4 éve
Ettől a hírtől szó szerint libabőrös lettem:index.hu/tech/godmode/2021/12/02/mass-effect-bioware-sci-fi-videojatek-adaptacio-tv-sorozat-amazon-studios/
több mint 4 éve
Befejeztük tegnap a barátnőmmel a Breaking Badet.Hát gyerekek, ez bizony valóban súlyos és monumentális alkotás. Máshogy nézel ez után a világra. Biztos ott lesz a fejemben még pár hétig. Valóban a valaha volt egyik legjobb dráma, illetve mozgókép. Egyelőre még nem tudok mit kiemelni, emészteni kell a látottakat.
| Nem sokszor törik el a mécses nálam, volt maximum 5 olyan film, amin felvágták a hagymát eddig életemben, de egyik sem volt ehhez fogható, amit itt az utolsó résznél éreztem, a végső, elköszönős résznél. De itt elemi erővel tört ki belőlem, pedig nincs gyerekem. |