Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.
Ki mit melyiket ajánlani nekem 😃?
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Jó ég! Legbrulálabb királyság 😎
Az HBO sorozatot készít a Hellraiser filmből... Ami ugye über gyomorforgató horror! Szóval csak ne adják alább, ahogy a film főszereplői se 😁

images.app.goo.gl/wYhu1mYbn1WHAmLZ7
Maga a film zseniális amúgy.

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 677
Nem gondoltam volna, hogy az Egy rém rendes család Budapesten című fost körökkel alul lehet múlni, ennek sikerült. Célközönsége biztos, hogy lesz. 😛
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyira magyar! 😁

www.facebook.com/974730159372483/posts/1549662848545875/
steelwolf
És milyen maga a sorozat ?
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Annyira magyar! 😁

steelwolf
És milyen maga a sorozat ?
Nézte valaki tegnap?
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyira magyar! 😁

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=LWEASasO-tI&feature=emb_title
Negritis
Mi ez a sorozat mert nekem nem jott le ?
Rózsa Sándor (betyár)
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=693640814793699&id=381393356018448
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 046 — The Mathematician
Star Wars rajzfilm sorozatokat milyen sorrendben érdemes nézni és melyikeket?
Rózsa Sándor (betyár)
 www.pocket-lint.com/tv/news/star-wars/147767-star-wars-machete-best-movie-viewing-order

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Star Wars rajzfilm sorozatokat milyen sorrendben érdemes nézni és melyikeket?
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Legion
Volt màr említve?
FX/ Marvel sorozat.
Mikor elkezdtem nézni nem olvastam utàna.
Marvel, gondoltam jó lesz valami könnyed szorakozàsnak. Hàt Nem 😁, ez egy igen durva sorozat.
Valahogyan màs. Rég tapasztaltam ilyet, hogy valami merőben újat kapok filmtől/ sorozattól.
Nem àtlag fogyasztónak való...😁

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Negritis
Mi ez a sorozat mert nekem nem jott le ?
több mint 5 éve

több mint 5 éve
lassan én is folytatom megint sztem

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
Na befejeztem a supernatural 13. évadát. Votlak emlékezetes részek | pl a Scooby doo | és pillanatok is. Az új főszereplő | Jack | érkezése jót tett a sorozatnak, már fáradt volt a három főkarakter kapcsolata sztem.

Ami nem tetszett, hogy átalakult egy Slidersé az egész történet, ráadásul a megvalósítása is kísértetesen hasonlított erre. épp emiatt a sliders ugrálás miatt visszatért jó pár régi karakter, ami egy utolsó évadban jó lett volna mint kis reunion, meg a régi karakterek visszahozása, de így hogy nem ez az utsó, picit elcsépelt lett, és félő, hogy rájuk akarják építeni a mellékszálakat a következő évadban ahelyett, hogy kitaláltak és castingoltak volna érdekes új karaktereket, eléggé ellustult az írói/producer gárda.

Ami kifejezetten kezd idegesíteni az egész történet kapcsán: | megölnek karaktereket de mindenki visszatér a halálból többször is. Cass megölése, Sam megint meghal stb. Már nem igazán tudom átérezni ezt mert tudom, hogy úgyis visszatér. Most már inkább ne öljenek meg senkit a maradék két évadban vagy aki meghal az maradjon is halott. Crowley viszont nagyon hiányzik, őt speciel visszahozhatták volna 😊 |

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 417 — #NoStress
A tó tükre (Top of the Lake)

HboGo-n találtam, kétévados krimisorozat, az első évad olyan, mint egyfajta női főszereplős, új-zélandi True Detective, a második évad ergya, de nem kapcsolódik az elsőhöz.
Jane Champion sorozata, az első évadban (2013) Holly Hunter mellékszerepel (zseniálisan eltalált a karaktere), a másodikban (2017) Nicole Kidman (kurva idegesítő) és Gwendolyne Christie, aki Brienne a GoT-ból (ő is kurva idegesítő). A főszereplő Elisabeth Moss (Reklámőrültek, Szolgálólány meséje), elég jól el van találva a karaktere, kissé vadabb Jodie Foster féle Starling ügynökre hajaz.
Ahhoz képest, hogy eddig soha nem hallottam róla, sehol nem jött elő, az első évad kurva jó, és a True Detective előtt készült.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Blue Mountain State

Amerikai pite és Cool túra féle gyökérkedés egyetemi amerikai focival és tonnányi eye candy-vel megspékelve. Szóval kikapcsolni tök jól lehet vele 😊

The Boys

Érdekes koncepció, végre nem a sablon szuperhősös marhaság. Vannak benne jól eltalált karakterek és megvalósítás is jó. Eddig tetszik.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 978 — no es importante
Hát nem tudom, még mindig nehéz hová tenni a Westworld-öt.
A Dolores, Caleb duó meg a Serac szál motivációja érthető, meg fel van építve a cselekmény miértje, de a többiek töltelék semmik. Kár a képernyőidőt rájuk pazarolni.
FLZOLI
ha golyózápor és robbanások elől elfutó nőket akarnék nézni, akkor kipróbálnám a The Sarah Connor Chronicles-t, de ez westworldnek nagyon gyenge... jobban várom már az alt+shift+x yt-csatorna epizódonkénti elemzéseit, az legalább szól is valamiről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 412 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Netflixen kint van a The last kingdom új évada 🙂

Spoiler: Uthred még mindig egy balfasz 😆
warr_b
| Év: 2099
Évad: 5413614514631465415
Uthred még mindig nem Bebbanburg ura 😀
|
Beki
😀😀😀
Hát kábé...
De legalább az új vöröske egész jó 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

warr_b
| Év: 2099
Évad: 5413614514631465415
Uthred még mindig nem Bebbanburg ura 😀
|
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát nem tudom, még mindig nehéz hová tenni a Westworld-öt.
A Dolores, Caleb duó meg a Serac szál motivációja érthető, meg fel van építve a cselekmény miértje, de a többiek töltelék semmik. Kár a képernyőidőt rájuk pazarolni.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 266 — NFL bracket champion '26
SW Clone Wars 7. évadát nézi vki? 10. részig mik a vélemények? 😀
Beki
Ez az uccsó rész ütött, mint a kád széle.
Előtte semmi extra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SW Clone Wars 7. évadát nézi vki? 10. részig mik a vélemények? 😀
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 412 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
 coub.com/view/2cps4b

több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 523
Banshee kurva jó, ledaráltam S3 E5-ig de az most betette a kaput, kell egy kis szünetet tartanom.
KoporShow
Na én tegnap értem el ideáig, kemény volt bár | az egész részről ordított, hogy Siobhan meg fog halni, mert kb ez az egyetlen olyan feloldása volt a helyzetnek, hogy Hood is maradhasson a városban és a karakterek se menjenek szembe eddigi énjükkel. | Amíg nem végeztem az egésszel, addig nem mondok véleményt 😊

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/