Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Christina Applegate - MarriedKatheryn Winnick - Vikings
Jennifer Aniston - Friends
Martha Higareda - Altered Carbon
Mila Kunis - Family Guy / That 70's show
Kaley Couco - TBBT
Kelly Carlson - Nip/Tuck
Sofia Vergara - Modern Family
Rosario Dawson - netflix marvel
Gabriela Spanic - Paula és Paulina
és b+ olyanok maradnak ki mint Kristin Kreuk, Sarah Hyland, Aimee Teegarden, Jessica Henwick, Amy Jo Johnson, Sarah Michelle Gellar,
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Indul a sorozatok Top10 Szexi színésznő lista! Hajrá!Sorrend nincs továbbra sem. Próbáltam a sorozatokból képet tenni 😉
Remélem valaki majd beírja Columbo feleségét...😀
Kommentárt nem írok, mert ...te jó ég...estig nyáladzanék 😀
1. Chloe Bennett (SHIELD ügynökei)

2. Catherine Bell (JAG)

3. Patricia McPherson (Knight Rider)

4. Michelle Vieth (Sonadoras)

5. Aracely Arámbula (Sonadoras)

6. Katie Holmes (Dawsons Creek)

7. Bénédicte Delmas (Sous le soleil) 1996

8. Danielle Rose Russel (Legacies - A sötétség öröksége) HBO 2019

9. Jennifer Anniston (Jóbarátok)

10. Kristine Froseth (Alaska nyomában) HBO 2019

+1 😀 Lana Kane (Archer)

Nem hús-vér, de Pikali Gerda magyar hangjával bár az lenne! 😀
A régebbiekkel hoztam egy kis retrot, de bakker, kölyökként istennők voltak 😀
Ha nincs kép, az se baj nyilván (könnyebb lesz összesíteni), bár itt simán nagyobb lehet a szórás, van millió sorozat, bár van egy erős tippem a győztesre, aki itt van a listámon...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek ebből mi sül ki. twitter.com/realspaceforce/status/1257656290173759489
több mint 5 éve
jól összegzi a westworld harmadik évadátHát ez egy hulladék volt, zs kategóriás jelenetekkel. Nem HBO szint...
www.sorozatjunkie.hu/2020/05/04/westworld-vege-a-3-evadnak/
katasztrófa, minden téren, az utolsó részben az akciójelenetek már szinte zs-kategóriásak
r.baggio
| Evan Rachel Wood-ért kár. Színészkedni nem tud, de jól néz ki a képernyőn, és Dolores karaktere/ története még érdekes is volt. Ellenben a többi töltelékkel.. |
több mint 5 éve
jól összegzi a westworld harmadik évadátwww.sorozatjunkie.hu/2020/05/04/westworld-vege-a-3-evadnak/
katasztrófa, minden téren, az utolsó részben az akciójelenetek már szinte zs-kategóriásak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A harmadik, a kilencedik, és a tizennegyedik.Melyik poén volt jó?Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
www.facebook.com/974730159372483/posts/1549662848545875/
steelwolf
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
braxa88
több mint 5 éve
Melyik poén volt jó?Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
steelwolf
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tartja a színvonalat végig sztem. Nyilván vannak laposabb részek, de bőven van akció.Faszán sikerült a zárása a Clone Wars 7. évadának is.Mikortol durvul be a sorozat ?
Beki
Ezt úgy értem most is nagyon tetszik,hogy még ennél is jobb lesz vagy nagyjábol ezen a szinvonalon marad?
(Most tartok második évad 6.resz )
Rózsa Sándor (betyár)
Utolsó évadra lehet máshogy tekinteni/várni bizonyos okok miatt.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Faszán sikerült a zárása a Clone Wars 7. évadának is.Mikortol durvul be a sorozat ?
Beki
Ezt úgy értem most is nagyon tetszik,hogy még ennél is jobb lesz vagy nagyjábol ezen a szinvonalon marad?
(Most tartok második évad 6.resz )
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Faszán sikerült a zárása a Clone Wars 7. évadának is.
több mint 5 éve
Hopp, jön végre az HBO új sorozata a remek regényből 😎tegnap linkeltem a trailert 😀
Rasszizmus, horror, szörny.... Fasza!
hu.ign.com/lovecraft-country/58014/news/lovecraft-country-igeretes-elozetest-kapott-jj-abrams-jordan-peele-es-az-hbo-regota-vart-kozos-soroz
Chargers LT
több mint 5 éve
Hopp, jön végre az HBO új sorozata a remek regényből 😎Rasszizmus, horror, szörny.... Fasza!
hu.ign.com/lovecraft-country/58014/news/lovecraft-country-igeretes-elozetest-kapott-jj-abrams-jordan-peele-es-az-hbo-regota-vart-kozos-soroz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Heroin nem jött be ☝️😃téged van bármi, ami nem szippant be?Hát ez a Klonok Haboruja rajzfilm sorozat nagyon jo az elso evad 3 reszenel tartok plusz megnezetem 0.reszet is ami 1.5 oras volt.De eléggé beszippantott !Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.Clone Wars - Rebels
Ki mit melyiket ajánlani nekem 😃?
Rózsa Sándor (betyár)
Ha szereted az SW-t szerintem mindkettő alap.
Toca
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
Valós halál
Szökés
Lost
Zöld íjász(pár évadot néztem belőle kasza)
Walking Dead (jópár évad de kasza)
Szolgálo lány meséje(1 evad kasza)
American Horror Story(1-3 évad kasza)
Templomosok
Most hítrtelen ennyi jut eszembe de biztos van még jónéhány sorozat ami nem szippantott be.
több mint 5 éve
téged van bármi, ami nem szippant be?Hát ez a Klonok Haboruja rajzfilm sorozat nagyon jo az elso evad 3 reszenel tartok plusz megnezetem 0.reszet is ami 1.5 oras volt.De eléggé beszippantott !Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.Clone Wars - Rebels
Rózsa Sándor (betyár)
Toca
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Jó ég! Legbrulálabb királyság 😎Az eredeti Hellraiser könyvet Clive Barker írta.
Az HBO sorozatot készít a Hellraiser filmből... Ami ugye über gyomorforgató horror! Szóval csak ne adják alább, ahogy a film főszereplői se 😁
images.app.goo.gl/wYhu1mYbn1WHAmLZ7
Maga a film zseniális amúgy.
Chargers LT
Ha az egy 5 pontos könyv, akkor tőle a Korbács 50 pontos könyv. Mindenképp érdemes elolvasni, furcsállom, hogy még mindig nem filmesítették meg, bár nem lenne egyszerű, de van már annyi CGI, hogy akár sikerülhetne is.
Ez jutott erről eszembe.
több mint 5 éve
amit a mi kis falunk viszonylag jól eltalált az itt nagyon szarAzt hittem a vidéki a nagyvárosban prosztóságba csomagolva már rég kihalt mint vicc forrás. De úgy tűnik itt nemcsak a politikai elit ragadt a komcsi korszakban de a humor is 😊Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
steelwolf
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
FLZOLI
de legalább emese meg buci benne van
több mint 5 éve
Azt hittem a vidéki a nagyvárosban prosztóságba csomagolva már rég kihalt mint vicc forrás. De úgy tűnik itt nemcsak a politikai elit ragadt a komcsi korszakban de a humor is 😊Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
steelwolf
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a Klonok Haboruja rajzfilm sorozat nagyon jo az elso evad 3 reszenel tartok plusz megnezetem 0.reszet is ami 1.5 oras volt.De eléggé beszippantott !Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.Clone Wars - Rebels
Rózsa Sándor (betyár)
Toca
több mint 5 éve
Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.Clone Wars - Rebels
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na de visszaterve a Star Wars rajzfilm sorozatokhoz.Ki mit melyiket ajánlani nekem 😃?
több mint 5 éve
Jó ég! Legbrulálabb királyság 😎Az HBO sorozatot készít a Hellraiser filmből... Ami ugye über gyomorforgató horror! Szóval csak ne adják alább, ahogy a film főszereplői se 😁
images.app.goo.gl/wYhu1mYbn1WHAmLZ7
Maga a film zseniális amúgy.
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy az Egy rém rendes család Budapesten című fost körökkel alul lehet múlni, ennek sikerült. Célközönsége biztos, hogy lesz. 😛
több mint 5 éve
Tipikus magyar! Jók a poénok, néha erőltetett, de sztem nézhető!Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
steelwolf
Nézte valaki tegnap?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Annyira magyar! 😁És milyen maga a sorozat ?
steelwolf
Nézte valaki tegnap?