NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
szorika, nem tudom miért hittem azt, hogy 2-kor kezdünkEllenőriztem, nálam továbbra is hajnali 3-ra van kiírva az HBO-n. De lehet Shawnkánál még nincs átállítva az óra 1 órával előbbre. 😊Tessék leírni pontosan, hogy hol és hánykor kezdődik.FÉL ÓRA BARÁTOKNem másfél? Nálam 3-kor van írva a HBO-n..
shawnka
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Én úgy tudom h 3:28-kor kezdődik! 😆Ellenőriztem, nálam továbbra is hajnali 3-ra van kiírva az HBO-n. De lehet Shawnkánál még nincs átállítva az óra 1 órával előbbre. 😊Tessék leírni pontosan, hogy hol és hánykor kezdődik.FÉL ÓRA BARÁTOKNem másfél? Nálam 3-kor van írva a HBO-n..
shawnka
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Ellenőriztem, nálam továbbra is hajnali 3-ra van kiírva az HBO-n. De lehet Shawnkánál még nincs átállítva az óra 1 órával előbbre. 😊Tessék leírni pontosan, hogy hol és hánykor kezdődik.FÉL ÓRA BARÁTOKNem másfél? Nálam 3-kor van írva a HBO-n..
shawnka
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Tessék leírni pontosan, hogy hol és hánykor kezdődik.FÉL ÓRA BARÁTOKNem másfél? Nálam 3-kor van írva a HBO-n..
shawnka
iktriad
több mint 6 éve
FÉL ÓRA BARÁTOKNem másfél? Nálam 3-kor van írva a HBO-n..
shawnka
Még szerencse hogy az ő labdáit sem lehet leereszteni. Amúgy a Ballers mintájára jöhetne egy ilyen GoT spinoff.Mit várhatunk egy Patsestől, szabályokat felrúgva mindig nyerni akar! 😊Varysgate!
u.i.: Remélem nincs harag!
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 6 éve
FÉL ÓRA BARÁTOK
több mint 6 éve
Varysgate!Mit várhatunk egy Patsestől, szabályokat felrúgva mindig nyerni akar! 😊Varys, 9 pont
Jaime, 8 pont
Davos, 7 pont
A Véreb, 7 pont
Gendry, 6 pont
Theon, 5 pont
42 pont
SolymiAki játszani akar, ... válasszon magának 5 karaktertSobri JóskaCsak az egyenlő feltételek kedvéért...
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 6 éve
Mit várhatunk egy Patsestől, szabályokat felrúgva mindig nyerni akar! 😊Varys, 9 pont
Jaime, 8 pont
Davos, 7 pont
A Véreb, 7 pont
Gendry, 6 pont
Theon, 5 pont
42 pont
SolymiAki játszani akar, ... válasszon magának 5 karaktertSobri JóskaCsak az egyenlő feltételek kedvéért...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
fuzovelkifele.comProhászka OttokárEzt az egyik barátomnak írom fel, Ő kért meg rá:És ő ki?
Gendry 6
Mormont 8
Brienne 3
Jon Snow 4
Samwell 1
Pinter Marianna
Mégse írhatom, hogy Pinter Marianna egyik baratja. 😉
Sobri Jóska
Pinter Marianna
És a regisztráció után várjuk szeretettel.
több mint 6 éve
Prohászka OttokárEzt az egyik barátomnak írom fel, Ő kért meg rá:És ő ki?
Gendry 6
Mormont 8
Brienne 3
Jon Snow 4
Samwell 1
Pinter Marianna
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ezt az egyik barátomnak írom fel, Ő kért meg rá:És ő ki?
Gendry 6
Mormont 8
Brienne 3
Jon Snow 4
Samwell 1
Pinter Marianna
több mint 6 éve
Ezt az egyik barátomnak írom fel, Ő kért meg rá, Prohászka OttokárGendry 6
Mormont 8
Brienne 3
Jon Snow 4
Samwell 1
Szerkesztette: Pinter Marianna
több mint 6 éve
Jamie Lannister 8Bran 1
Daenerys 5
Jorah Mormont 8
Sansa 2
24 pont
Szerkesztette: Pinter Marianna
több mint 6 éve
Varys, 9 pont
Jaime, 8 pont
Davos, 7 pont
A Véreb, 7 pont
Gendry, 6 pont
Theon, 5 pont
42 pont
Solymi
Aki játszani akar, ... válasszon magának 5 karaktertSobri JóskaCsak az egyenlő feltételek kedvéért...
több mint 6 éve
Varys, 9 pontJaime, 8 pont
Davos, 7 pont
A Véreb, 7 pont
Gendry, 6 pont
Theon, 5 pont
42 pont
több mint 6 éve
Én hétfő estéig is lehetelennek érzem h ne fussak spoilerbe.Nem tudom, hogy hogyan csinálod, hogy nem futsz bele egy spoilerbe sem.Barátnőm is pontmost lőtte be 03:55-re. Jó szórakozást srácok! Utolsó héten csatlakozom : )
Kenny
kristóf17
Kenny
Mondjuk meglepne ha az 1-2.részben történne bármi érdemleges
több mint 6 éve
3kor lesz hozzá felirat go-n elvileg.Ez az HBO Go-s idő, ugye?Barátnőm is pontmost lőtte be 03:55-re. Jó szórakozást srácok! Utolsó héten csatlakozom : )
Kenny
kristóf17
steelwolf
több mint 6 éve
Tyrion 4pont,Varys 9pont,
Jaime 8pont,
Arya 2pont,
Sansa 2pont
25pont
több mint 6 éve
Ez az HBO Go-s idő, ugye?Barátnőm is pontmost lőtte be 03:55-re. Jó szórakozást srácok! Utolsó héten csatlakozom : )
Kenny
kristóf17
több mint 6 éve
Ajanlom h ne fussak bele. Xd en is egyben akarom majd megnezni, ugyhogy most elvonulok egy barlangba masfel honapig. 8Dasszem van vmi anti spoiler chrome extension 😀
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ajanlom h ne fussak bele. Xd en is egyben akarom majd megnezni, ugyhogy most elvonulok egy barlangba masfel honapig. 8D