NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Lord VarysJaime Lannister
Bronn
A Véreb
Tyrion Lannister
34
több mint 6 éve
amúgy hiányzó karakterek még: Qyburn, Pod, Yara, Missandei, Gilly, na meg a rizikósoknak Night King. 😊Meg a Hegy, Bánatos Ed, a kis Mormont úrnő, Dario Naharis a két sárkány, és még párszázan.
braxa88
Nekünk elég ez a 22. 😉
@Sobri JóskaMajd elbírálom, nekem nem nehéz. 😛
"Az éli túl a sorozatot, aki se meg nem hal, se be nem zombul, se el nem tűnik."
Beric Dondarrion?? Ezt elég nehéz lesz elbírálni...
Illetve elnézést, de egyet javítanék..
Cersei (10)
Varys (9)
Bronn (6)Gendry (6)
Daenerys (5)
Tyrion (4)
összesen 34
Igor
Thorros halott, más úgyse hozza vissza Bericet.
De ha ő Azor Ahai, és halhatatlan, akkor minden más pontot felszorzok 1.27-el.
több mint 6 éve
De hol van Kisujj?Maka teóriája szerint Bravosban. 😊
steelwolf
amúgy hiányzó karakterek még: Qyburn, Pod, Yara, Missandei, Gilly, na meg a rizikósoknak Night King. 😊A csajok mind túlélik, Qyburn meghal, az Éj Király is, de lehet lesz új belőle(á lá Lich King), Pod 50-50%, de inkább túléli, mint nem.
braxa88
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Jorah Mormont, Jaime Lannister,A Véreb, Dasenerys, Theon 33
több mint 6 éve
Theon, Tyrion, Davos, Jaime, Sansa= 26p
több mint 6 éve
Az éli túl a sorozatot, aki se meg nem hal, se be nem zombul, se el nem tűnik.Akkor Johnt vedd ki 😀
Sobri Jóska
Határidő amíg én meg nem nézem az Episode 1-et vagy amikor kijön? 😀
több mint 6 éve
Jó engem a twitch / crunchy nem érdekel. HBO-t látom eleget 😀 , szóval leszűkült egyelőre 1 ha jön a Disney 2 szereplősre 😀crunchytudom hogy rajtam kívül mindenki GOT lázban égKíváncsi vagyok tudnak-e durrantani valamit. Mondjuk Netflix mellé erre is elő kell fizetni... Na jó valahogy túlélem 😀
de engem ez jobban izgat 😀
www.polygon.com/2019/4/11/17461766/disney-plus-price-release-date-shows-marvel-star-wars-pixar
Negritis
Toca
netflix
hbo
prime/twitch
és jó lenne a huli/disney
tekintve hogy mennyire fos itthonról az amazon prime az cut-t kap
Negritis
több mint 6 éve
@Sobri Jóska"Az éli túl a sorozatot, aki se meg nem hal, se be nem zombul, se el nem tűnik."
Beric Dondarrion?? Ezt elég nehéz lesz elbírálni...
Illetve elnézést, de egyet javítanék..
Cersei (10)
Varys (9)
Daenerys (5)
Tyrion (4)
összesen 34
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
crunchytudom hogy rajtam kívül mindenki GOT lázban égKíváncsi vagyok tudnak-e durrantani valamit. Mondjuk Netflix mellé erre is elő kell fizetni... Na jó valahogy túlélem 😀
www.polygon.com/2019/4/11/17461766/disney-plus-price-release-date-shows-marvel-star-wars-pixar
Negritis
Toca
netflix
hbo
prime/twitch
és jó lenne a huli/disney
tekintve hogy mennyire fos itthonról az amazon prime az cut-t kap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De hol van Kisujj?Catelyn sincs a listán, pedig a könyvekben még zombiként jön-megy.
steelwolf
Daenerys Targaryen 5Ha valaki bátor, az bátor! 😊
Brienne 3
Melisandre 3
Arya 2
Sansa 2
Összesen: 15 pont
r.baggio
több mint 6 éve
Nem teljesen értem a pontozást... nem úgy lenne logikus, hogy 15 pontról indul mindenki mondjuk, és minden szavazat -1 pont? És akire többen szavaznak az kevesebb pontot ér...Így egyszerűbb, kezelhetőbb, valamint a túlélési esélyek meg kb. korrelálnak a fogadóirodák oddsaival.
Igor
több mint 6 éve
tudom hogy rajtam kívül mindenki GOT lázban égKíváncsi vagyok tudnak-e durrantani valamit. Mondjuk Netflix mellé erre is elő kell fizetni... Na jó valahogy túlélem 😀
Negritis
több mint 6 éve
tudom hogy rajtam kívül mindenki GOT lázban égde engem ez jobban izgat 😀
több mint 6 éve
De hol van Kisujj?| Csak azért nincs elásva, mert Winterfellnél kurvakemény lehet a föld. |
steelwolf
több mint 6 éve
De hol van Kisujj?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha valakit érdekel, kitaláltam egy Game of Thrones fantasyt.Arya 2
A szabályok végtelenül egyszerűek:
Aki játszani akar, a S8Ep1 kezdéséig a lenti 22-es listából válasszon magának 5 karaktert, azzal a céllal, hogy a karaktere túléli a GoT záróévadát.
Ha a választott túlélte, akkor a listában látható, hogy mennyi pontot hoz.
Vannak több pontért erősen veszélyeztetett karakterek, és vannak kevés pontért tutinak tűnő befutók.
Az nyer, akinek a sorozat végére a legtöbb pontja lesz/marad.
Ha valaki kiemeli fentre kékben, akkor vezetem szépen a pillanatnyi állást.
Választható karakterek:
Cersei Lannister 10 pont
Euron Greyjoy 10
Beric Dondarrion 9
Lord Varys 9
Jorah Mormont 8
Jaime Lannister 8
A Véreb 7
Szürke Féreg 7
Davos 7
Gendry 6
Bronn 6
Tormund 6
Daenerys Targaryen 5
Theon Greyjoy 5
Tyrion Lannister 4
John Snow 4
Brienne 3
Melisandre 3
Arya 2
Sansa 2
Bran 1
Samwell Tarly 1
Az éli túl a sorozatot, aki se meg nem hal, se be nem zombul, se el nem tűnik.
Sobri Jóska: Cersei, Jorah, Jaime, Theon, Tyrion, jelenleg 35 pont
Sobri Jóska
Sansa 2
Tyrion Lannister 4
A Véreb 7
Lord Varys 9
24 pont ez így
több mint 6 éve
Nem teljesen értem a pontozást... nem úgy lenne logikus, hogy 15 pontról indul mindenki mondjuk, és minden szavazat -1 pont? És akire többen szavaznak az kevesebb pontot ér...Cersei (10)
Varys (9)
Bronn (6)
Daenerys (5)
Tyrion (4)
összesen 34
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Daenerys Targaryen 5Brienne 3
Melisandre 3
Arya 2
Sansa 2
Összesen: 15 pont

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Cersei (10), Lord Varys (9), Bronn(6), John Snow(4), Tyrion Lannister(4), jelenleg 33 pont
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Tyrion Lannister 4Lord Varys 9
A Véreb 7
Gendry 6
Bronn 6
Össz:32
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Arya, Tyrion, Lord Varys, Theon, John Snow: 24
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
engem személy szerint nem érintplay.google.com/store/apps/details?id=com.solen.gotfantasy&fbclid=IwAR2sne3Z_apU9cxQ4PTrEEVQeESy_t25TBYIrBY2IK0HpluhDaF5lq5dRWs
több mint 6 éve
warr: Cersei, Davos, Gendry, Tyrion, Jon Snow31 pont

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cersei, Gendry, Daenerys, Theon, Tyrion