NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
pedig a karakternek nincs neve. pont ez a Joker lényege: egy ember, akinek nincs ujjlenyomata, nem szerepel semmilyen adatbázisban és ugye... nincs neve.Nem csak a Burton filmben láttam említést arról, hogy Jack Napier a neve.StezEdből a Riddler lesz, ezért kérdez folyton valamit.ennél kicsit bővebben?thebeke😀 😀shawnkaGothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Jokerthebeke
Én a pincér gyerekre gondoltam először, de megmondta a nevét, szóval ott meg is dőlt a tippem. 😀Stez
Jokernek nincs neve. Ne a Burton filmből indulj ki. Ebben a részben amúgy a lilaöltönyös faszi volt az, akinek nekiesett Gordon.shawnka
Jack Napierként csak a 89-es filmben szólították, illetve a Gotham Noirban volt még egy Jack Napier nevű karakter. Őt viszont soha nem szólították Jokernek, noha a karakter személyiségét róla mintázták. De ő se bukkant fel soha többet, mert bukás volt a sztori és a DC-nél is jobbnak látták, ha különböző doppelgangerek helyett ténylegesen a Jokert futtatják minél többet.
amúgy eddig (a klasszikus képregényeken kívül persze) mindösszesen 3 olyan Jokert láttam, akik tetszettek: Ledger a TDK-ban fenomenális, Mark Hamill szintén az az Arkham szériában, illetve Michael Emerson a The Dark Knight Returnsben, ami a Year One mellett a legjobb DC sztori.
több mint 10 éve
Nem csak a Burton filmben láttam említést arról, hogy Jack Napier a neve.Edből a Riddler lesz, ezért kérdez folyton valamit.ennél kicsit bővebben?thebeke😀 😀shawnkaGothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Jokerthebeke
Én a pincér gyerekre gondoltam először, de megmondta a nevét, szóval ott meg is dőlt a tippem. 😀Stez
Jokernek nincs neve. Ne a Burton filmből indulj ki. Ebben a részben amúgy a lilaöltönyös faszi volt az, akinek nekiesett Gordon.shawnka
több mint 10 éve
Edből a Riddler lesz, ezért kérdez folyton valamit.ennél kicsit bővebben?thebeke😀 😀shawnkaGothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Jokerthebeke
Jokernek nincs neve. Ne a Burton filmből indulj ki. Ebben a részben amúgy a lilaöltönyös faszi volt az, akinek nekiesett Gordon.
több mint 10 éve
Szerintem még nem volt, csak ugye shawnka mondta, hogy minden részben lesz rá utalás, de ebben nem tudom, ki lehetett. Mondom, a pincér csókára gondoltam, de Joker nevét ugye tudjuk, a faszit meg Lazlonak hívták, ha jól emlékszem. Más meg nem rémlik, mint akit mutogattak, és eddig nem láttam volna.
több mint 10 éve
ennél kicsit bővebben?😀 😀shawnkaGothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Jokerthebeke
több mint 10 éve
😀 😀Gothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Jokerthebeke
több mint 10 éve
Gothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?az eddigiek alapján nekem a kémikus gyerek( Ed ) Joker
több mint 10 éve
Gothamben ezúttal mikor volt utalás Jokerre?Én a pincér gyerekre gondoltam először, de megmondta a nevét, szóval ott meg is dőlt a tippem. 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
hiába szar már évek óta a Family Guy és a Simpsons, én azért reméltem, hogy a crossover azért jó lesz. Hát közepesnél picivel jobb, de ennyi. Sokkal több volt benne.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A harmadik rész nagyon adta szerintem. Első kettőnél kínosan feszengtem a székemben, hogy ez mégis mi a fene. De ez csak ment, élveztem, aztán sajnos vége lett.Mindenfajta spoiler nélkül,nekem eddig ez a sons évad nem tetszik.Nagyon magasra tették a lécet,és idén szerintem még nem sikerült megugrani.Tudom hogy felvezető 3 rész volt,de valahogy akkor sem jön be eddig.Remélem fog változni.KennyPedig szerintem az e heti résszel végre elkezdték feltornászni, mert az első kettő tényleg a kanyarban sem volt. Persze még mindig azt mondom, hogy Sutter csak altat, és olyan szarzuhanyt kapunk a végén, hogy meg sem tudunk majd mozdulni a székben órákig.
| Annyira éreztem, hogy előhúzzák az Abel-vonalat is: "apu is rossz ember? Jaj, dehogy, kicsim, apukád nagyszerű ember (tesóm reakciója: azbazmeg, virágokat ültet a városháza parkjában és hajléktalanoknak oszt ételt 😀 😀 😀)". Szóval ha ezt hagynák a francba, jó lesz ez lassan. | berger90
Abban negyetértek hogy szerintem is most kapjuk meg a felvezetését a pofára esésnek, de majd meglátjuk.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Mindenfajta spoiler nélkül,nekem eddig ez a sons évad nem tetszik.Nagyon magasra tették a lécet,és idén szerintem még nem sikerült megugrani.Tudom hogy felvezető 3 rész volt,de valahogy akkor sem jön be eddig.Remélem fog változni.KennyPedig szerintem az e heti résszel végre elkezdték feltornászni, mert az első kettő tényleg a kanyarban sem volt. Persze még mindig azt mondom, hogy Sutter csak altat, és olyan szarzuhanyt kapunk a végén, hogy meg sem tudunk majd mozdulni a székben órákig.
| Annyira éreztem, hogy előhúzzák az Abel-vonalat is: "apu is rossz ember? Jaj, dehogy, kicsim, apukád nagyszerű ember (tesóm reakciója: azbazmeg, virágokat ültet a városháza parkjában és hajléktalanoknak oszt ételt 😀 😀 😀)". Szóval ha ezt hagynák a francba, jó lesz ez lassan. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mindenfajta spoiler nélkül,nekem eddig ez a sons évad nem tetszik.Nagyon magasra tették a lécet,és idén szerintem még nem sikerült megugrani.Tudom hogy felvezető 3 rész volt,de valahogy akkor sem jön be eddig.Remélem fog változni.
több mint 10 éve
| Gordonnak asszem két nőjét is ő fogja kinyírni, bár az elsőt, Barbarát Batgirlként, szóval rájöttem, hogy akkor ez sokkal később lesz, már a Batman-korszakban. És azért mondtam, hogy ha a Gotham abba nem fog már belemenni, akkor az nem lesz a sorozatban, ezáltal Joker behozatalát is nyugodtan húzhatják. |Hát tény, csak azért ugye fog megölni olyan karaktert is, akit már most behoztak, szóval kíváncsi vagyok, meddig húzzák azokat a gyilkolászásokat. 😀| Kire gondolsz ezalatt? | shawnka
Gordonné kinyírása például már most látom, hogy nagyot fog dobni az egészen. 😀 Bár az nyilván később lesz még. Ha meg a Batman korszakba bele se mennek, akkor soha. 😊Stez
több mint 10 éve
Hát tény, csak azért ugye fog megölni olyan karaktert is, akit már most behoztak, szóval kíváncsi vagyok, meddig húzzák azokat a gyilkolászásokat. 😀| Kire gondolsz ezalatt? |
Gordonné kinyírása például már most látom, hogy nagyot fog dobni az egészen. 😀 Bár az nyilván később lesz még. Ha meg a Batman korszakba bele se mennek, akkor soha. 😊Stez
több mint 10 éve
Hát tény, csak azért ugye fog megölni olyan karaktert is, akit már most behoztak, szóval kíváncsi vagyok, meddig húzzák azokat a gyilkolászásokat. 😀Gordonné kinyírása például már most látom, hogy nagyot fog dobni az egészen. 😀 Bár az nyilván később lesz még. Ha meg a Batman korszakba bele se mennek, akkor soha. 😊
több mint 10 éve
A Wayne-szülőknek annyi gyilkosa van, ahány képregény 😀 Jokert be fogják hozni, de valószínűleg csak későbbi évadokban. Igazuk van, én se lőném el a legikonikusabb emberemet.
több mint 10 éve
Nygma az jó volt igen, nekem is Ivy volt, aki szemet szúrt, konkrétan fölösleges véltem a részben. Joker felbukkanását várom egyébként nagyon, bár nem olvastam utána, egyáltalán benne lesz az évadban, nem csak utalás szintjén?
A régi Batmanben ugye ő lőtte le a Wayne-szülőket, mondjuk azt sosem tudtam, hogy végül is az csak a filmben volt-e így, vagy a képregényekben is, de kíváncsi leszek arra a szálra is, remélem nem basszák el.
több mint 10 éve
a league botrányosan rossz volt.
több mint 10 éve
a tegnapi termés igen kemény.a the league és a south park is emlékezetes részt hozott, kezdett a Survivor és a Bad Educationt még meg se néztem.
több mint 10 éve
szerintem nem volt zsúfolt ilyen szempontból. legalábbis nekem az jobban bejött, hogy megmutatták pl., hogy Nygma a GCPD-nél dolgozik és így nem tűnik izzadtságszagúnak majd, amikor a 2. évad 7. részében felbukkan, hogy ja, amúgy ő is itt van. tehát nem csak a plot kedvéért rángatják elő, hanem benne van már most az univerzumban. egyedül Ivyt éreztem picit kilógni, de ha ez is marad a Nolan-féle realitásnál, akkor nem lesz vele problémám.
az amúgy megvan, hogy minden részben lesz utalás Jokerre? ebben a viccmesélő volt az Fishnél.
több mint 10 éve
Igen, az a része jó volt, csak így hirtelen nekem túl sok utalás volt a jövőbeli dolgokra. és kissé parázok attól, hogy a kezdésnél rögtön ellövik a legjobb dolgokat, aztán utána meg esik a színvonal. Persze elég sok érdekes karakter lesz a jövőben, tehát van miből meríteni, csak azért ezeket a karaktereket jó lenne majd kidolgozni, az összeset, meg jobban bemutatni. | És nem csak Cobblepot-ot, mert egyébként ahogy olvastam, eléggé őt helyezik előtérbe a következő 1-2 részben. |Cobblepot végre telitalálat. Sosem szerettem a karaktert, mindig is egy balfasznak tartottam (igen, még a DeVito-féle reinkarnációt is), de most van egy elég para kisugárzása, ami idővel szerintem még jobban ki fog teljesedni.shawnkaKi milyen újba kezdet bele?Nem rossz, csak tartsa is ezt a szintet.Stez
Gotham nekem eddig 10/8 simán, jo karakterek,képi világ stb 😊Kroos
több mint 10 éve
Cobblepot végre telitalálat. Sosem szerettem a karaktert, mindig is egy balfasznak tartottam (igen, még a DeVito-féle reinkarnációt is), de most van egy elég para kisugárzása, ami idővel szerintem még jobban ki fog teljesedni.Ki milyen újba kezdet bele?Nem rossz, csak tartsa is ezt a szintet.Stez
több mint 10 éve
Ki milyen újba kezdet bele?Nem rossz, csak tartsa is ezt a szintet.
több mint 10 éve
Másrészről viszont a plot már kezdett unalmas lenni (az nem baj, hogy kiszámítható is, erőssége a sorozatnak, hogy attól még nagyot üt, hogy nagyjából tudod, mi fog történni pontosan a részletessége és a karakterek kidolgozottsága miatt). Persze én is sajnálom, hogy véget ér, de szerintem kimondottan jót tett a sorozatnak, hogy kivették a karaktereket a megszokott circlejerkből, ez az új évad abszolút telitalálat eddig.A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésbőlbaggioTökéletesen egyet kell értsek! A Boardwalk úgy hozta a színvonalat hogy az első rész tele volt visszaemlékezéssel, ami nekem nagy szó mert nem csöpögős időkitöltés volt hanem szerves része a történetnek. Az azért fáj hogy hirtelen ennyit ugruttonk az időben, ennek a sorozatnak a legnagyobb erénye a minden részletre kiterjedő tökéletesség, a karakterek részeket átívelő, nem erőltetett alakítása amit néha csak az eredménynél tudsz észrevenni de egyből érzed hogy ez már érett egy ideje.
Geeri
Tepper takarodj!