NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nézem a Sons s07e08t. háttérban egy magas feka., mondom ez tökugynézki mint Carmelo Anthony. rákeresek és télleg ő 😀www.imdb.com/name/nm1630931/
több mint 10 éve
Boardwalk Empirewww.hbo.hu/series/boardwalk-empire/article/a-gengszterkorzo-10-legkegyetlenebb-gyilkosa_49000
Hiányozni fog, igazi mestermunka ez a sorozat. Szomorú belegondolni, hogy Steve Buscemi megy vissza Adam Sandler valami igénytelen vígjátékába egy jelenet erejéig mellékszerepelni...
több mint 10 éve
Látta-e é valaki a Carnivale sorozatot? 😀
több mint 10 éve
Rohadtul imádtam :cool:
több mint 10 éve
És erre emlékszik még valaki? Nem mai darab és sajnos egy csonka második évaddal elkaszálták (a rajongók azóta is gőzerővel tüntetnek), de nekem mai napig egyik kedvencem:JERICHO
több mint 10 éve
SoA:| Persze mert az utolsó részben lesz az 😛 |
| Bobby, basszus 😕 Abel jelenléte komolyan mondom idegesít, mintha valami kibaszott szappanoperában lennénk, ahol csak a gyerek tud mindent. Ha pedig Juice öngyilkos lesz, mielőtt mindent elmondana, isten bizony abbahagyom a picsába. | berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
SoA:| Bobby, basszus 😕 Abel jelenléte komolyan mondom idegesít, mintha valami kibaszott szappanoperában lennénk, ahol csak a gyerek tud mindent. Ha pedig Juice öngyilkos lesz, mielőtt mindent elmondana, isten bizony abbahagyom a picsába. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gotham: Pontosan ezt szeretném látni továbbra is. Köszönöm.sütiMennyivel izgalmasabb mikor no-name bűnözők helyett előveszik | Zsaszt | . Így már megvett a sorozat, de sajnos jön a bullshit is vele | (lövöldözős jelenetek, macho beszólások) | , meg szegény kis Batmant a Barátok Köztben is félve raknám be. Mindenesetre sikerült megtalálni az irányt, és ahogy olvasgatom a következő részek előzeteseit, ezzel az írók is tisztában vannak.
több mint 10 éve
www.denofgeek.us/tv/boardwalk-empire/180093/21-real-life-gangsters-on-boardwalk-empire
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nucky sem kitalált, igaz Enoch L. Johnson csak inspirálta az ő karakteréten.wikipedia.org/wiki/Enoch_L._Johnson
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kb. ugyanezt gondolom én is, ez az évad egyébként szerintem összességében az egyik legjobb. A visszaemlékezések kellettek, nem volt sok szerintem, kerek lett a történet.viszlát Gengszterkorzó! Nagy utazás volt...baggioNehéz lezárni egy ilyen sorozatot, néhol kicsit elnagyoltnak is éreztem a befejezést, de összességében az utolsó évad kerek egésszé varázsolta a sztorit, 10/10Jakehomer
Mondjuk azon már az elején is csodálkoztam, hogy az egésznek a közepén egy kitalált személy áll, míg a körülötte lévők valós figurák voltak.
Mert ugye tudtommal Nucky kitalált figura, míg a maffiavezérek, meg egy csomó, az elején "pitinek" induló ember valódi, sőt, az utolsó évadban már a történések, gyilkosságok, néhol még a párbeszédek is egy az egyben igazából megtörtént jelenetek voltak. Jó, az én hibám is, hogy ez picit meglepett, mert az elején nem tudtam, hogy Luciano, Rothstein, Masseria, Lansky, stb mind valódi figurák voltak, később néztem utána. 😀
Csak még az első évad közepénél olvastam, hogy nem akarják az eredetileg történt dolgokat belevinni a sorozatba, hanem mindent saját kútfőből találnak majd ki.
több mint 10 éve
Nekem is kicsit összecsapottnak tűnt az utolsó évad és a visszaemlékezésekkel is sok időt elvettek a többi rész kifejtésétől, de kellettek, hogy a végére összeálljon a sztori, nálam is 10/10.viszlát Gengszterkorzó! Nagy utazás volt...baggioNehéz lezárni egy ilyen sorozatot, néhol kicsit elnagyoltnak is éreztem a befejezést, de összességében az utolsó évad kerek egésszé varázsolta a sztorit, 10/10Jakehomer
Akinek tetszik ez a korszak az nézzen Peaky Blinders-t, igaz nem az államokban játszódik, hanem Birminghamben, de szintén nagyon jó és a Ripper Street sem rossz.
több mint 10 éve
Terápia 2. évad?így az első négy nap után erősnek tűnnek az új betegek is szerencsére. a hétfő lóg ki nekem egyelőre, de még annak is elég erősnek sikerült a felütése. legjobban a csütörtököt és a szerdát szeretem idáig, elképzelni nem tudom hova futnak ki ezek a sztorik.
több mint 10 éve
viszlát Gengszterkorzó! Nagy utazás volt...baggioNehéz lezárni egy ilyen sorozatot, néhol kicsit elnagyoltnak is éreztem a befejezést, de összességében az utolsó évad kerek egésszé varázsolta a sztorit, 10/10
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gotham: Pontosan ezt szeretném látni továbbra is. Köszönöm.| Végre behozzák normálisan Ridddlert, és úgy ahogy a Macskanőt. Ez hiányzott nekem, így már van értelme őket szerepeltetni. Barbara is visszatért, Batmanesek tudják miért lesz fontos. Külön öröm volt nézni, hogy végre értelmesen fel volt építve a detektív szál is. Érdekes volt, gondolkoztál rajta. A végére meg már csak i-re a pont volt. Ez így, ilyen formában már élvezetes. |
több mint 10 éve
Nézzetek Kingdom-ot,nagyon jóra sikeredett.(jó story,jó szereplők,remek vágás)Már be is rendeltek belőle még 2 évadot.
több mint 10 éve
viszlát Gengszterkorzó! Nagy utazás volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor muszáj leszek ledarálni a könyveket gyorsan, maúgyis tervben volt.
több mint 10 éve
Én meg azt olvastam valahol, hogy a következő évadtól a tv-sorozat kb. egy másik szálon fut majd, és csak a legvégére találkozik össze a könyvvel.Arról nem is beszélve, hogy a sorozat (real time, 4 év múlva) elöbb fog végetérni, mint a hetedik részt megírja, és kiadják, ráadásul a könyvbe "10 év múlva" szerű befejezés van tervezve (happy end nélkül), míg a sorozat a nagy végső csatával végetér (happy enddel).
több mint 10 éve
| fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10698691_10205024533482217_3447214343750633164_n.jpg?oh=2f6fd028ea1a29cfc25d9e5688a17d5c&oe=54E61657&__gda__=1424369970_6378a7cead21c2aaf65ca3ec28e50e1d |állítólag a greyjoy szál is teljesen kimarad...
GOT SPOILER
szóval agyatlan módon forog az 5. évad, és felbukkant a neten egy ilyen kép. ugye a | könyvben még nem találkozott Dany és Tyrion, erre ez... innentől akkor viszlát könyv és jönnek Benioffék a saját ötletekkel? esetleg felhasználják azt a mappát, amit GRRM adott nekik tavaly, amiben le van írva részletesen, hogy mi fog történni a 6. és 7. könyvekben? | shawnka
régebbi info de nekem uj volt,hátha másnak is | lady stonehart sem lesz |
szóóóval nem igazán érkezett még pozitiv hír az uj évaddal kapcsolatban...
több mint 10 éve
| fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10698691_10205024533482217_3447214343750633164_n.jpg?oh=2f6fd028ea1a29cfc25d9e5688a17d5c&oe=54E61657&__gda__=1424369970_6378a7cead21c2aaf65ca3ec28e50e1d | GOT SPOILER
szóval agyatlan módon forog az 5. évad, és felbukkant a neten egy ilyen kép. ugye a | könyvben még nem találkozott Dany és Tyrion, erre ez... innentől akkor viszlát könyv és jönnek Benioffék a saját ötletekkel? esetleg felhasználják azt a mappát, amit GRRM adott nekik tavaly, amiben le van írva részletesen, hogy mi fog történni a 6. és 7. könyvekben? |
több mint 10 éve
SOAKatey Sagal eddig az utolsó részekben énekelt csak, igaz?
|
Aztarohadt. Azt hittem jön a tipikus SoA nem mondjuk el mit akarunk csinálni mert túl egyszerű lenne --> valaki golyó. Amikor Gemma elment a vízért és Rat meg Happy összenéztek azt hittem előbbi kap egy lövést. De meglepetésre mindenki életben maradt.
Nade aztán előbujt a szög zsákból, Bobby szegény :/ Túl fogja élni, van egy fogadásom. De erre nagyon nem számítottam. Nagyon jól felépített rész volt ez, a végén ahogy Abel kinyitja a szemét. Lesz még itt baj.
Abból is lesz még kavar amikor Juice megtudja hogy nem a kínaiak ölték meg Tarát. És hol rejtegetik a szomszédos chapter elnökét?
És ha jól emlékszem hogy Sagal dal eddig évad végén volt, egész nagy kalamajkákkal, akkor bele se merek gondolni hogy mi jön most. |
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nem az első 5 reszben fogjak elloni az ilyeneket. Ahogy Höri is írta elnyújtott sztori várható. Amúgy egyelőre nem hú de erős de rengeteg kiaknazatlan lehetoseg van meg benne ahogy te is irtad es szerintem ki is fognak majd lassan.De most még mit vársz? Selina Kyle akkor lesz Catwoman, amikor Batman is idősebb lesz már, Poison Ivy, meg Riddler szerintem szintén akkor változik azzá, akik lettek végül.StezAttól még belehetne őket részletesen is mutatni nem ? Cat, hogy került az utcára, miért szereti a macskákat, miért viselkedik ő is ugyanúgy. Enigmánál meg főleg. Iskolásként azért verte az apja, mert nem hitte el, hogy ilyen zseni a fia. Mit csinál műszakon kívül, mikor rébuszokban elmond 2-3 mondatot ? Nem az a bajom, hogy most nem elmebeteg bűnözőként szerepel. Hanem, hogy nem történik velük semmi. Ilyen szinten várnék többet, mert nekem kevés, hogy Gordon meg a ZS kategóriás társa eldetektíveskedik, és közben várjam a közelgő nagy bandaháborút.süti
több mint 10 éve
De most még mit vársz? Selina Kyle akkor lesz Catwoman, amikor Batman is idősebb lesz már, Poison Ivy, meg Riddler szerintem szintén akkor változik azzá, akik lettek végül.StezAttól még belehetne őket részletesen is mutatni nem ? Cat, hogy került az utcára, miért szereti a macskákat, miért viselkedik ő is ugyanúgy. Enigmánál meg főleg. Iskolásként azért verte az apja, mert nem hitte el, hogy ilyen zseni a fia. Mit csinál műszakon kívül, mikor rébuszokban elmond 2-3 mondatot ? Nem az a bajom, hogy most nem elmebeteg bűnözőként szerepel. Hanem, hogy nem történik velük semmi. Ilyen szinten várnék többet, mert nekem kevés, hogy Gordon meg a ZS kategóriás társa eldetektíveskedik, és közben várjam a közelgő nagy bandaháborút.