NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad
Igazatok volt a SoA-val kapcsolatban.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
cartman023 Indianapolis Colts 825
Szobatársam mutatta nekem a Boardwalk Empire-t kb 1,5 hónapja, 4. évad elején járunk, nagyon király.
Itt olvastam a Peaky Blindersről, mint hasonló sorozat. Na mondom ránézek, egy esélyt simán megér. 1/1es rész, húúú ez igen, ez jó. 1/2--> ok,ezt muszáj megosztani az ismerőseimmel. Megmutattam szobatársamnak, teljesen ráfüggtünk, most néztük 1/5ös részt, és ki merem jelenteni, hogy a legjobb sorozat amit eddig láttam, veri a True Detective-et és a Boardwalkot is, kiráz a hideg komolyan. Nagyon jók a színészek, korhű (bár ez azért elég minimum elvárás 😀), nagyon jók a párbeszédek és a monológok is jól vannak beillesztve (nincs annyi mint McConaughey-vel volt a TD-ben, de nincs is rá szükség).
Szombaton néztem meg az első részt, vasárnap mutattam szobatársamnak, azóta egyik másik haverom is elkezdte, és teljesen odavan érte, le is pörgette az első évadot nagybeadandó + vizsgák helyett...😀
köszi, hogy írtatok róla 😀

u.i.: Cillian Murphy-től féltem, mert ő nekem csak Scarecrow volt eddig meg a csávó akit DiCaprioék átbasztak az Inception-ben, és kételkedtem, hogy el tud-e vinni egy sorozatot a hátán. Hát nálam Steve Buscemi szintjén nyomja...😀

eddig 10/10, de lehet még jobb is 😀Borbinho
Már berendelték a 3. évadot is!
Kegyetlen jó sorozat.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szobatársam mutatta nekem a Boardwalk Empire-t kb 1,5 hónapja, 4. évad elején járunk, nagyon király.
Itt olvastam a Peaky Blindersről, mint hasonló sorozat. Na mondom ránézek, egy esélyt simán megér. 1/1es rész, húúú ez igen, ez jó. 1/2--> ok,ezt muszáj megosztani az ismerőseimmel. Megmutattam szobatársamnak, teljesen ráfüggtünk, most néztük 1/5ös részt, és ki merem jelenteni, hogy a legjobb sorozat amit eddig láttam, veri a True Detective-et és a Boardwalkot is, kiráz a hideg komolyan. Nagyon jók a színészek, korhű (bár ez azért elég minimum elvárás 😀), nagyon jók a párbeszédek és a monológok is jól vannak beillesztve (nincs annyi mint McConaughey-vel volt a TD-ben, de nincs is rá szükség).
Szombaton néztem meg az első részt, vasárnap mutattam szobatársamnak, azóta egyik másik haverom is elkezdte, és teljesen odavan érte, le is pörgette az első évadot nagybeadandó + vizsgák helyett...😀
köszi, hogy írtatok róla 😀

u.i.: Cillian Murphy-től féltem, mert ő nekem csak Scarecrow volt eddig meg a csávó akit DiCaprioék átbasztak az Inception-ben, és kételkedtem, hogy el tud-e vinni egy sorozatot a hátán. Hát nálam Steve Buscemi szintjén nyomja...😀

eddig 10/10, de lehet még jobb is 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 200 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kirsten Dunst és Matt Damon Jesse Plemons lesznek a Fargo 2. évad főszereplői, királyság!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Sikerült hat év zsenialitást szétbarmolni. Menj az anyádba, Sutter.berger90
Ezek után érdemes megnézni? Annyira gáz?Gergőbácsi
nekem nagyon az volt, de hát nyilván be kell fejezni.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
SoA
| Hát nem tudom, szerintme túl érzelgős, meg kiszámítható volt a SoA záró, de most percek óta azon gondolkozom, hogy milyen zárást tudtam volna elképzelni és nem jut eszembe semmi olyan, amire azt tudnám mondani, hogy na ez olyan Sons Of Anarchys volt... Ja és ne feledkezzünk meg a soundtrackről sem, mert az szokás szerint kurvajó volt.

www.youtube.com/watch?v=FltfjztIiAU

Kételd, a nap hogy forgandó,
Kételd, csillagtűz ragyog;
A valót, hogy igazmondó:
Csak ne azt, hogy hű vagyok.
|
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 473 — no es importante
Ezek után érdemes megnézni? Annyira gáz?Gergőbácsi
| kezdd el nézni, aztán ha az első pár perc után nem zavar, hogy minden előzmény ismeretében Jax ott röhögcsél a többiekkel a "kerekasztalnál", nézd tovább nyugodtan | 😊

amúgy nekem tetszik ez a Dexternél is látott dolog, hogy az utolsó évadot ennyire elbarmolják, még véletlenül se legyen hiányérzete az embernek... 😊 nem úgy, mint a Gengszterkorzónál, ahol hétfőnként néha megszokásból még mindig csekkolom a megszokott forrást az új részért...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
kirakhattad volna a spoilert,innen egyenesen következik mi fog történni...

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad
Ezek után érdemes megnézni? Annyira gáz?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Sikerült hat év zsenialitást szétbarmolni. Menj az anyádba, Sutter.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
SoA:
| Nem maradhatott életben, egyszerűen nem volt olyan scenario, ahol életben lehetett hagyni. Unsert sajnálom, de legalább úgy halt meg, ahogy élt: Gemma csicskásaként. Aki amúgy szemét nem rezzentette, hogy évtizedes barátja a szeme láttára halt meg.
Juicy jelentéktelen lett.
Felmerült bennem a kérdés: oké, le vannak rendezve a dolgok... és akkor most mi lesz?
(Wendy ennivaló segge!!!! 😀)
| berger90
| Tehát akkor a mayhem vote eredménye halál lesz szerinted?Nagyon afelé tendál a dolog.Azért Vic Mackey is a helyére került így a végére 😊 | Kenny
Mivel Jax nagyon beletörődő volt, így nyilván az ellentéte valósul meg és kitalál valamit.
Ha erőlködött volna, hogy megússza, akkor meg tuti rákúrt volna.
Nála ez így megy 😀

több mint 9 éve
SoA:
| Nem maradhatott életben, egyszerűen nem volt olyan scenario, ahol életben lehetett hagyni. Unsert sajnálom, de legalább úgy halt meg, ahogy élt: Gemma csicskásaként. Aki amúgy szemét nem rezzentette, hogy évtizedes barátja a szeme láttára halt meg.
Felmerült bennem a kérdés: oké, le vannak rendezve a dolgok... és akkor most mi lesz?
| berger90
| Tehát akkor a mayhem vote eredménye halál lesz szerinted?Nagyon afelé tendál a dolog.Azért Vic Mackey is a helyére került így a végére 😊 |

több mint 9 éve
SoA:
|

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
TWD

| Kezdem unni, hogy felépítenek egy karaktert, tökre szerethetővé/érdekessé teszik erre pár rész múlva a "dráma" kedvéért kinyírják. A halál unalom, érdektelen karakterek meg vígan élnek (mint a kamuzó tudós, a totál hülye pap, vagy a szerintem túlértékelt Carol is nyugodtan mehetett volna, de Glent vagy Maggiet se sírattam volna meg, mert már nagyon unom, hogy évadok óta csak a szerelmi hülyeségük megy) Értem Én hogy kell a dráma és azt úgy érik el ha valaki olyant nyírnak ki aki érdekes, de ha szép lassan megölik az összes embert aki miatt nézném a sorozatot akkor egy idő után nem lesz miért nézni! A mostani csapatból maradt Rick, Daryl (mondjuk Ő kb. halhatatlan a sok rajongója miatt, de ha így haladunk akkor Ő is meghal, mert már csak Ő marad az érdekesbb emberek közül és csak vele tudnak "drámázni" ), meg talán Tyreesék akik érdekelnek valamennyire, na meg persze Morgan, dehát ahogy nézem Ő talán majd úgy a 10. évadra találkozik a csapattal.
Ráadásul Beth halálát még tök értelmetlenre is csinálták. Egy golyóálló mellényes rendőrre rátámadni egy kis ollóval? really? Na meg Dawnnak a fegyvere nem is volt a kezében a jelenet előtt, de nembaj biztos ilyen fél sec alatt előkapta, megfordította majd még véletlenül fejbe is lőtte Bethet, hogyne...
Dawnt is tök fölöslegesen építették így, csatlakozott volna inkább Ő is Rickékhez. Szívesebben néztem volna Őt, mint Gabriel szerencsétlenkedését.
A rész egyetlen pozitívuma, hogy Ricket újra badassé tették, de amúgy számomra egyértelműen a legszarabb félévadzáró volt.

Nem várom az évad második felét...
|
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Most nézem a Hannibal 2. évadját, a 9. rész jön. Nem lehet leírni, hogy mennyire brutális 😊Minitron
Várjuk a 3. évadot. 😀
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Most nézem a Hannibal 2. évadját, a 9. rész jön. Nem lehet leírni, hogy mennyire brutális 😊

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Tegnap volt TV2-őn a Hawaii 5-0 2013-as Bro Bowlos része komoly Foster cameo-val. Zsír volt 😀
több mint 10 éve
Veep dara letudva, zseniális, 10/10Tony Adams
és jön az új évadba Hugh Laurie, eszméletlen lesz az is!

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
SOA vegere nagyon kivancsi vagyok, nem tudom elkepzelni hogy ne valami elcseszett megoldas legyen 😕

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Veep dara letudva, zseniális, 10/10
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
remélem a youtube már tele van a Tig+Venus kollaborációkkal

több mint 10 éve
Abel te kis gonosz 😀Kenny
| gondolatom a nyitó képsoroknál, mikor mindenki dug: 'jaj, csak a börtönbe ne érjen el a körkapcsolás... erre persze megmutatják azt is... 😀 |

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Abel te kis gonosz 😀

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 825
SoA:
| Bobby, basszus 😕 Abel jelenléte komolyan mondom idegesít, mintha valami kibaszott szappanoperában lennénk, ahol csak a gyerek tud mindent. Ha pedig Juice öngyilkos lesz, mielőtt mindent elmondana, isten bizony abbahagyom a picsába. | berger90
| Szerintem nagyon elkurták ezt az évadot. Engem Bobby halála meg sem rendített, pedig Opie halála után csak bámultam ki a fejemből. Nem értem hova lett a mindent kifogásoló, józanul gondolkodó Bobby? Na őt talán sajnáltam volna, de ezt a bólogató Bobbyt nem.

A vége szerintem ez lesz : Jax megtudja hogy Gemma ölte meg Tarát, de mind a kettő megy a dutyiba, és ott rohadnak meg. Remélem majd Unser fogja a kiborítani a bilit.
Szinte mindenki Gemma és Jax halálát várja, így Sutter azzal dobna nagyot, ha mind a ketten túlélnék az egészet.
|
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
nézem a Sons s07e08t. háttérban egy magas feka., mondom ez tökugynézki mint Carmelo Anthony. rákeresek és télleg ő 😀
 www.imdb.com/name/nm1630931/

braxa88
Bazzeg gonodlkotam én is hogy honnan ismerős 😀