NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\

| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... | Borbinho
Bezony, én is most fejeztem be, és teljesen a hatása alatt vagyok még mindig.

Szerintem jó lett a befejezés! Volt egy ilyen tippem, csak nem mertem magamnak se kimondani. | Olyann emberi, szomorú, életszerű volt a vége. Igen, lesújtó, de mégis mosolyt fakaszt az arcodra. Ne felejtsd el az utolsó résznél az idézetet! Az a lényege mindennek, ennek a sorozatnak is. Egyes elméletek szerint, Ryan meg is halt a 2. koktél után...Vígjátéknak indult, kb az első évad, utána komolyabb dolgokat kezdett l boncolgatni, és megvoltak az agyament részek is. Óóóóó, és gondolj az első rész idézetér, ott van a sorozatnak a megoldása, csak persze akkor mi ezt nem tudhattuk: "Sanity and happiness are an impossible combination" 😀 |

Jason Gann meg egy istenverte zseni! 😀 Nagyon hiányozni fog ez a sorozat!

""
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
Újranéztem a M.A.S.H filmet és a sorozat első két évadát, viszont a 3-11. pvadot az istennek nem tudom előkeríteni (amiben nyilván az én erősen korlátozott hozzáértésem is benne van...). Valakinek esetleg tippje vagy letöltött sorozata nem akad?

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\

| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
John Oliverre még nem volt időm, de tavaly imádtam
BCS pilot szerintem nagyon rendben volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Tegnap este elindult a Last Week Tonight with John Oliver 2. évada, kötelező. Illetve volt egy Better call Saul premier is a szokásosan remek Shameless és Simpsons mellett.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóbaggio
igen!Höri
There's so many beautiful women in this world that when a man commits to one, it is necessary for him to believe that he found his destiny. Otherwise, he would be powerless in the face of so many, many vaginas.

xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóbaggio
igen!

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Banshee
😮Kenny
| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 | gyurczi
| picit sajnálom, hogy ennyire az a elején nyírták ki, szerintem sokkal hangsúlyosabb lett a szerepe, pláne hogy összehaverkodott Ana-val. Végre egy rész ami nem a benga indiánról szólt.
Brockból meg eddig ki nem néztem, hogy ennyire kemény faszú rendőr, mit lerendezett ötszörös túlerővel szemben, egyedül, baszki! Respect.
Imádom ezt a sorozatot, nem tudom, melyik sorozat melyik epizódja volt utoljára ennyire epikus. Talán Ope halála, vagy még az sem.
|

Mindig jövőre
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ha history sorozat akkor alap.
több mint 9 éve
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajó

a History Channelen meg volt nemrég egy újabb minisorozat:

---
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
Nekem bejött a Sons vége.
2 verzió volt bennem, ami felidegesített volna:

| 1. Jax sittre kerül, aztán ott vegzálják élete végéig.
2. Ez már nem annyira. Elveszik a képet a végén még az ütközés előtt aztán ránk bízzák, hogy kitaláljuk mi a vége. Hollóvá változik-e vagy sem.
|

Mindenesetre nagy kedvencem távozott most, még nem döntöttem el magamban, hogy top1 vagy top2, de akörül van. Szóval aki most ráér, az nyugodtan fogjon hozzá.Höri
Én most végeztem vele. Amilyen bántóan középszerű és érdektelen volt ez az évad, olyannyira meglepetésszerűen jó volt az utolsó rész. Ez az utolsó húsz perc nagyon ott volt. Még percekig csak ültem utána.
több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Nagyon beteg cucc ez a Galavant 😀
több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Elementary dara közben.:
Phil Simms,a világ legjobb késdobálója. 😀
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Banshee
😮Kenny
| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 |

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Vikings rendhagyó trailere, én sikítottam rajta

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Banshee
😮

több mint 9 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Shameless (L)
Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvencJakehomer
| Sírtam amikor felrobbant a ház az előző rész végén és odarepült a hapsi lába Frank elé 😀 |

több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 780 — Panthers fan
Shameless (L)
Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvenc

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Blaise
De messze van még június...
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!
De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.laccoo74
Jó hát nálam még odébb van ez a kérdés 😀, de Packers drukker ne legyen 😀
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!
De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Louie élete!laccoo74
Az kéne még csak, hogy Packers fan legyen. Nem is ertelek 😛
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Louie élete!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀
Best.Stez
Alfréd a kacsa! 😀
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 165 — The Mathematician
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀
Best.Stez
ha nem is best, de zseniális sorozat
ideális zászlóvivője volt az animéknek a nyugati világba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!