NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\Bezony, én is most fejeztem be, és teljesen a hatása alatt vagyok még mindig.
| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... | Borbinho
Szerintem jó lett a befejezés! Volt egy ilyen tippem, csak nem mertem magamnak se kimondani. | Olyann emberi, szomorú, életszerű volt a vége. Igen, lesújtó, de mégis mosolyt fakaszt az arcodra. Ne felejtsd el az utolsó résznél az idézetet! Az a lényege mindennek, ennek a sorozatnak is. Egyes elméletek szerint, Ryan meg is halt a 2. koktél után...Vígjátéknak indult, kb az első évad, utána komolyabb dolgokat kezdett l boncolgatni, és megvoltak az agyament részek is. Óóóóó, és gondolj az első rész idézetér, ott van a sorozatnak a megoldása, csak persze akkor mi ezt nem tudhattuk: "Sanity and happiness are an impossible combination" 😀 |
Jason Gann meg egy istenverte zseni! 😀 Nagyon hiányozni fog ez a sorozat!
""
több mint 9 éve
Újranéztem a M.A.S.H filmet és a sorozat első két évadát, viszont a 3-11. pvadot az istennek nem tudom előkeríteni (amiben nyilván az én erősen korlátozott hozzáértésem is benne van...). Valakinek esetleg tippje vagy letöltött sorozata nem akad?
több mint 9 éve
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
John Oliverre még nem volt időm, de tavaly imádtamBCS pilot szerintem nagyon rendben volt
több mint 9 éve
Tegnap este elindult a Last Week Tonight with John Oliver 2. évada, kötelező. Illetve volt egy Better call Saul premier is a szokásosan remek Shameless és Simpsons mellett.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
There's so many beautiful women in this world that when a man commits to one, it is necessary for him to believe that he found his destiny. Otherwise, he would be powerless in the face of so many, many vaginas.kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóbaggioigen!Höri
xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
| picit sajnálom, hogy ennyire az a elején nyírták ki, szerintem sokkal hangsúlyosabb lett a szerepe, pláne hogy összehaverkodott Ana-val. Végre egy rész ami nem a benga indiánról szólt.Banshee| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 | gyurczi
😮Kenny
Brockból meg eddig ki nem néztem, hogy ennyire kemény faszú rendőr, mit lerendezett ötszörös túlerővel szemben, egyedül, baszki! Respect.
Imádom ezt a sorozatot, nem tudom, melyik sorozat melyik epizódja volt utoljára ennyire epikus. Talán Ope halála, vagy még az sem. |
Mindig jövőre
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ha history sorozat akkor alap.
több mint 9 éve
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóa History Channelen meg volt nemrég egy újabb minisorozat:
---
több mint 9 éve
Nekem bejött a Sons vége.Én most végeztem vele. Amilyen bántóan középszerű és érdektelen volt ez az évad, olyannyira meglepetésszerűen jó volt az utolsó rész. Ez az utolsó húsz perc nagyon ott volt. Még percekig csak ültem utána.
2 verzió volt bennem, ami felidegesített volna:
| 1. Jax sittre kerül, aztán ott vegzálják élete végéig.
2. Ez már nem annyira. Elveszik a képet a végén még az ütközés előtt aztán ránk bízzák, hogy kitaláljuk mi a vége. Hollóvá változik-e vagy sem. |
Mindenesetre nagy kedvencem távozott most, még nem döntöttem el magamban, hogy top1 vagy top2, de akörül van. Szóval aki most ráér, az nyugodtan fogjon hozzá.Höri
több mint 9 éve
Nagyon beteg cucc ez a Galavant 😀
több mint 9 éve
Elementary dara közben.:Phil Simms,a világ legjobb késdobálója. 😀
több mint 9 éve
Banshee| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 |
😮Kenny
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Shameless (L)| Sírtam amikor felrobbant a ház az előző rész végén és odarepült a hapsi lába Frank elé 😀 |
Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvencJakehomer
több mint 9 éve
Shameless (L) Bár az előző évad végét szerintem elbaszták, de a hangulata miatt továbbra is kedvenc
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!Jó hát nálam még odébb van ez a kérdés 😀, de Packers drukker ne legyen 😀
De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.laccoo74
több mint 9 éve
Engem az se zavarna, ha a Vikings szurkolója lesz.Egy a fontos, hogy szeresse a focit!De úgy érzem, hogy ezzel nem lesz gond.😊
Bár, pillanatnyilag a Nascar mindent visz nála.
több mint 9 éve
Louie élete!laccoo74Az kéne még csak, hogy Packers fan legyen. Nem is ertelek 😛
több mint 9 éve
Louie élete!
több mint 9 éve
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀Alfréd a kacsa! 😀
Best.Stez
több mint 9 éve
Ha gyerekem lesz, Dragon Ballt nézetek majd vele éjjel-nappal. 😀ha nem is best, de zseniális sorozat
Best.Stez
ideális zászlóvivője volt az animéknek a nyugati világba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!