NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Banshee| nyugodtan meg lehetett volna, csak hood elbalfaszkodta. engem egyelőre jobban érdekel, hogy fogja Rebecca kinyírni Proctor új hobbipináját, mert abban a nézésben minden benne volt 😀 |
| Most már kezd unalmas lenni,hogy az öreg Chaytont nem lehet megölni sehogy😀 | Kenny
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Most egyébként engem Thompkins néni is kurvára idegesít. 😀 Túlságosan is sokat szerepel, és a folyamatos bájolgása az őrületbe kerget. 😀StezBaccarin a legcoolabb színésznő, hogy lehet belőle sok? 😊 Csillagkapu, Serenity, V, de volt már Talia al Ghul hangja is. Szerintem jól eltalálták a kémiát Thompkins és Gordon között. Inkább ő, mint Fish monoton egyszínű karaktere, ami már régen az unalomba fulladt.
több mint 9 éve
Banshee| Most már kezd unalmas lenni,hogy az öreg Chaytont nem lehet megölni sehogy😀 |
több mint 9 éve
Jah, valóban egyre jobb ez a Gotham, bár engem Bruce és egyébként Selina is irritál még mindig 😀| Joker király volt, csak félek, most csomó ideig abszolút nem látunk belőle semmit sem. Az utalások is egyre jobbak, mint például a végén, hogy nevezik majd el a cirkuszosok a gyereküket, ha lesz, ami ugye a célzás volt a távoli jövőre, és Robinra, mivel ugye a cirkuszosok a végén az ő szülei voltak. Scarecrow is jó volt. Fishmooney szál unalmas lenne, de kaptunk belőle kb. négy jelenetet, belefért, most meg várhatóan az is felpörög majd. |
Most egyébként engem Thompkins néni is kurvára idegesít. 😀 Túlságosan is sokat szerepel, és a folyamatos bájolgása az őrületbe kerget. 😀
De amúgy tényleg egyre jobb, most már kezdem úgy érezni, hogy nem egy B-kategóriás sorozat. 😀
Amúgy Süti, Dollmakerre már volt utalás, még a gyerekrablásos résznél. Szóval nem lesz nagy meglepetés, ha ismét feltűnik. | Ő volt a doktor. |
több mint 9 éve
Gotham:Ráadásul hangulatban már inkább hasonlít a Keaton-féle Batman filmekre, mint egy zs kategóriás krimire. Kis Bruce is elég jól felvette a tempót, az utóbbi részekben nem éreztem idegesítőnek. Egyedül a Fish Mooney vonal még olyan "meh... | azon meg a következő részben dobhatnak egy nagyot a manager kilétével. |
| na madárijesztő után megkaptuk végre Jokert is, a srác kegyetlen jól alakította szvsz | Wester
Aki valószínűleg a | Dollmaker. |
több mint 9 éve
ezután Twin Peaks jön amúgy 😀elkezdtem "darálni" az X Aktákata végtelen határokat néznéd inkábbbaggio
és hát érződik, hogy ez a szellemi atyja a Supernatural-nek és a Fringe-nek is
kicsit rosszul öregedett (nálam) de az első 5-6 rész jó volt
kiváncsian várom a többitNegritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
elkezdtem "darálni" az X Aktákata végtelen határokat néznéd inkább
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
a gumiember igen, az örvényféreg még nem 😀elkezdtem "darálni" az X Aktákataz első 5-6 részben benne van a mutáns örvényféreg meg a gumiember is, nem? 😊slowmotion
több mint 9 éve
elkezdtem "darálni" az X Aktákataz első 5-6 részben benne van a mutáns örvényféreg meg a gumiember is, nem? 😊
több mint 9 éve
elkezdtem "darálni" az X Aktákatés hát érződik, hogy ez a szellemi atyja a Supernatural-nek és a Fringe-nek is
kiváncsian várom a többit
több mint 9 éve
Két újabb év a Last Week tonightnak! Mindegyik "szezonban" 35 rész, kötelező, pláne Jon Stewart visszavonulása után
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Gotham:| na madárijesztő után megkaptuk végre Jokert is, a srác kegyetlen jól alakította szvsz |
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Csak azért lehet a Banshee a most futó legjobb sorozat,mert a SOA-nak vége lett 😕Valaki ezt szólta a soa-ra is aztán elkezdtem és megtetszett. Belevágok ebbe is!GeeriIsmerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.Kenny
több mint 9 éve
Valaki ezt szólta a soa-ra is aztán elkezdtem és megtetszett. Belevágok ebbe is!Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.Kenny
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.
több mint 9 éve
Mikey
18 755
Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.
több mint 9 éve
Hood lànya ràadàsul igen csúnya csòrikàm. Nyilvàn egy pucérkodós sorozatban igyekeznek a készîtõk a minor karaktert aszexuàlissà sminkelni a borzasztò hajszinek mellett de nem kell nagyon erõlködni.Höri
Hát nem tudom, hogy csúnyácska-e, bár ízlések és pofonok. Én a színésznőről beszéltem, az más kérdés, hogy mit művelnek vele a stylist-ok a szerepe miatt. Szerintem jó kis csaj, nekem jobban tetszik mint a többi, a maradék, bár az indián rendőrcsaj se néz ki rosszul.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Hood lànya ràadàsul igen csúnya csòrikàm. Nyilvàn egy pucérkodós sorozatban igyekeznek a készîtõk a minor karaktert aszexuàlissà sminkelni a borzasztò hajszinek mellett de nem kell nagyon erõlködni.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Szemetek kinyírták | Shiobant | 😥Hood lánya | azon kívül, hogy folytatja szülei szép hivatását | sok vizet ahhoz nem zavar, hogy megöljék. Most | Chaytonon a sor | , és az bizony nagyon csúnya lesz.
A jónőket fordított sorrendben irtják a Banshee-ben. Most akkor Lili Simmons következik, felkészül Hood lánya.gyurczi
Plusz ha Jobot ki merészelik nyírni, részemről kasza (kit akarok átverni)
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Szemetek kinyírták | Shiobant | 😥 A jónőket fordított sorrendben irtják a Banshee-ben. Most akkor Lili Simmons következik, felkészül Hood lánya.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
végére értem a Boardwalk Empirenek. hát a sorozatfinálé olyan volt az az utolsó két évad, színtelen, szagtalan, unalmas, semmilyen. kár érte sokkal több volt ebben a sorozatban még az első 3vad után.
több mint 9 éve
A Better call Saul pilot nem vett meg - nem volt rossz, de főszerepben azért annyira nem erős a karakter, és nem tetszettek a kikacsintások a Breaking Bad fanek felé sem.Jakehomerha nem tudnám, hogy mi lesz
több mint 9 éve
Újranéztem a M.A.S.H filmet és a sorozat első két évadát, viszont a 3-11. pvadot az istennek nem tudom előkeríteni (amiben nyilván az én erősen korlátozott hozzáértésem is benne van...). Valakinek esetleg tippje vagy letöltött sorozata nem akad?somoskovigkalózkikötőn fenn van a teljes kollekció, 45 gb
---
több mint 9 éve
A Better call Saul pilot nem vett meg - nem volt rossz, de főszerepben azért annyira nem erős a karakter, és nem tetszettek a kikacsintások a Breaking Bad fanek felé sem.
Tepper takarodj!