Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Plane, hogy a 3/4-ed resze hulladek😃ne már, hadd nézze végig azt a 150+órát 😀Marvel Jessica Jonessrác, a netflixes marvel sorozatok semmit nem tesznek hozzá az MCU-hoz.
Vélemény skacok ?
(különben nem értem mert semmi rávezetés nem volt a A S.H.I.E.L.D. ügynökei – 2. évad, 1-7. rész után 🤔)
De most kronologiailag ez következik az 1 évad
Olyan mint ha semmi összefüggés nem lenne ??De mondjuk a Daredevil – 1. évadban se sok volt ,max 1× 2× említették a Bosszúállókat.Szóval meg nem tudom ,hogy a Fenegyereknek mi is lesz a szerepe.
filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/
Rózsa Sándor (betyár)
ha csak az Endgame miatt nézed, akkor felesleges. ugyanez a helyzet az Agents of Shielddel is.
shawnka
braxa88
Szerkesztette: Kenny
több mint 7 éve
ne már, hadd nézze végig azt a 150+órát 😀Marvel Jessica Jonessrác, a netflixes marvel sorozatok semmit nem tesznek hozzá az MCU-hoz.
Vélemény skacok ?
(különben nem értem mert semmi rávezetés nem volt a A S.H.I.E.L.D. ügynökei – 2. évad, 1-7. rész után 🤔)
Olyan mint ha semmi összefüggés nem lenne ??De mondjuk a Daredevil – 1. évadban se sok volt ,max 1× 2× említették a Bosszúállókat.Szóval meg nem tudom ,hogy a Fenegyereknek mi is lesz a szerepe.
filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/
Rózsa Sándor (betyár)
ha csak az Endgame miatt nézed, akkor felesleges. ugyanez a helyzet az Agents of Shielddel is.
shawnka
több mint 7 éve
Marvel Jessica Jonessrác, a netflixes marvel sorozatok semmit nem tesznek hozzá az MCU-hoz.
Vélemény skacok ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Marvel Jessica Jones Vélemény skacok ?
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 534
en is vegigneztem a sorozatot 😊, csak a story lett laposabb.mindig ez jut eszembe róla 😀Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.Kari Wuhrer nálam tovább vitte a lángot k erősen. 😀 😀 😀
ZoliMP
kishaszi
www.youtube.com/watch?v=djPo2TgRyBI
Negritis
Kari neni utana elment szexfilmekbe szerepelni ha jol olvastam 😀
több mint 7 éve
mindig ez jut eszembe róla 😀Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.Kari Wuhrer nálam tovább vitte a lángot k erősen. 😀 😀 😀
ZoliMP
kishaszi
www.youtube.com/watch?v=djPo2TgRyBI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.Kari Wuhrer nálam tovább vitte a lángot k erősen. 😀 😀 😀
ZoliMP
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
a Kés/Alatt első évada még mindig zseniális 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 534
haat ok nem kotottek le annyira😀Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.és akkor ott a Hercules-Xéna 😀
ZoliMP
Negritis
több mint 7 éve
Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.és akkor ott a Hercules-Xéna 😀
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 534
Kis Pocsoskent imadtam a Sliderst, a heten elkaptam par reszt.Mai szemmel mar ritka gagyi, hulye forgatokonyvekkel, foleg h jott egy nagy stabvaltas a 3.evadnal es jott egy uj vonal, de ettol fuggetlenul tetszik a koncepcio es jatek a gondolatokkal h mi lenne ha/mi lett volna ha ez es az tortenik.
több mint 7 éve
Kicsit belegondolva a trailerbe, 3.rész deresi csata, után Cersei elleni csata.pedig a legutolsó évad alapján így lesz...könyvek hiányában eléggé kifogyott a szufla
Remélem nem annyi lesz a másokból és az Éjkirályból, hogy az 1-2.rész felvezetése után a befejező évadban csak a 3.részben csatáznak velük, és le is verik őket, és a fináléban már csak Királyvár (Cersei, Euron, Arany Kompánia) ellen lesz vmi bonyodalom.
braxa88
több mint 7 éve
ew.com/tv/2019/03/04/game-of-thrones-season-8-battle/Link, hálo?Belepörgettem.olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásrólyoutu.be/_ilhLg89TdIA trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
steelwolf
braxa88
shawnka
De akkor végigolvasom
braxa88
Hanni
több mint 7 éve
Link, hálo?Belepörgettem.olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásrólyoutu.be/_ilhLg89TdIA trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
steelwolf
braxa88
shawnka
De akkor végigolvasom
braxa88
több mint 7 éve
Kicsit belegondolva a trailerbe, 3.rész deresi csata, után Cersei elleni csata.Remélem nem annyi lesz a másokból és az Éjkirályból, hogy az 1-2.rész felvezetése után a befejező évadban csak a 3.részben csatáznak velük, és le is verik őket, és a fináléban már csak Királyvár (Cersei, Euron, Arany Kompánia) ellen lesz vmi bonyodalom.
több mint 7 éve
El kell bújnom a világ elől miközben vetítik, mert minden évadot egyben néztem meg, egy hétvége alatt, de ez lesz a legnehezebb azt hiszem. Brutááál.Dettó.
kristóf17
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Belepörgettem.olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásrólyoutu.be/_ilhLg89TdIA trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
steelwolf
braxa88
shawnka
De akkor végigolvasom
több mint 7 éve
olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásrólyoutu.be/_ilhLg89TdIA trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
steelwolf
braxa88
több mint 7 éve
El kell bújnom a világ elől miközben vetítik, mert minden évadot egyben néztem meg, egy hétvége alatt, de ez lesz a legnehezebb azt hiszem. Brutááál.
több mint 7 éve
youtu.be/_ilhLg89TdIA trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
steelwolf
több mint 7 éve
Viszont kurva jól áll neki 😀 - nem a színészi teljesítményre gondoltam, hanem a szerepre magára. Ha azt nézzük, akkor Bunchy (Dash Mihok) pl. kurva nagyot játszik.Megvolt az első 5 évad a Ray Donovanből, belekezdtem a 6.-ba.Az mondjuk így vicces, mert konkrétan Liev Schreiber vagy iszik, vagy péppé ver valakit, vagy búvalb***tt képet vág végig a sorozatban 😊
Az első két évad zseniális, a 3. viszont nézhetetlenül szar volt. Valahogy úgy érzem átmenet a váltáshoz a 4.-re. Viszont akármennyire zseniális és lubickol Voight a szerepében, nincs még egy ekkora retardált faszkalap a Földön, kurva idegesítő volt ez minden részben "mennymáratsába" aztán mégis ment minden tovább.
Remélem a 6. ütni fog valami nagyon jó új vasat, mert különben megmarad úgy, hogy Bauer és LS örömjátéka, de nem felhőtlenül.
kishaszi
flzoli
több mint 7 éve
Megvolt az első 5 évad a Ray Donovanből, belekezdtem a 6.-ba.Az mondjuk így vicces, mert konkrétan Liev Schreiber vagy iszik, vagy péppé ver valakit, vagy búvalb***tt képet vág végig a sorozatban 😊
Az első két évad zseniális, a 3. viszont nézhetetlenül szar volt. Valahogy úgy érzem átmenet a váltáshoz a 4.-re. Viszont akármennyire zseniális és lubickol Voight a szerepében, nincs még egy ekkora retardált faszkalap a Földön, kurva idegesítő volt ez minden részben "mennymáratsába" aztán mégis ment minden tovább.
Remélem a 6. ütni fog valami nagyon jó új vasat, mert különben megmarad úgy, hogy Bauer és LS örömjátéka, de nem felhőtlenül.
kishaszi
több mint 7 éve
Megvolt az első 5 évad a Ray Donovanből, belekezdtem a 6.-ba.Az első két évad zseniális, a 3. viszont nézhetetlenül szar volt. Valahogy úgy érzem átmenet a váltáshoz a 4.-re. Viszont akármennyire zseniális és lubickol Voight a szerepében, nincs még egy ekkora retardált faszkalap a Földön, kurva idegesítő volt ez minden részben "mennymáratsába" aztán mégis ment minden tovább.
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=1W7DMDWQ3QA