NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wikipedia szerint már így is csökkent a nézettsége jó 2 milliót, nem tudom mennyire megbízható süti
Az nem sokat számít, mivel a premierhez képest a sorozatok 90%-a csökken.
A lényeg, hogy a sávjában hogyan teljesít, 18-49-ben milyen a ratingje meg hogy a csatorna többi műsorához képest milyen.

én magát a gothamet nem nézem, eleve országos csatornán megy, szóval előre lehetett tudni, hogy túlnyújtott évadokkal kell számolni, meg családbarát írószobával.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát azért Selina és Ivy is ott volt, akik felbukkannak 1-1 jelenetre.
Tény, hogy így is Pingvin viszi el az egészet, de mondjuk elvileg Jokerre is van utalás minden részben, no hát én már az elmúlt három részben sem tudtam, hogy éppen mivel akartak rá utalni. 😀
Viszont nekem az sem tetszene, hogy ha ötlettelenül mindent ráhúznának Batmanre, meg a jövőbeli ellenségekre. A nyomozások nagyon gyengék, de azért egész jól kezdenek haladni a szálak, szerintem a 2. évad már nagyon pörögni fog. Az elsőben meg azért alap volt, hogy nem vágnak bele a közepébe rögtön.
Egyébként én azt olvastam, hogy Mr.Freezet például már az első évadban be akarják hozni. Persze lehet, hogy nem teszik, de a 2. évadban azért talán már Jokerből is többet kapunk, meg a valós Batman ellenségekből is.
Engem egyébként Pingvin is idegesít kissé, ideje lenne mást is elővenni.Stez
Pont ez a bajom, hogy egy-egy jelenetre bukkannak fel. Cat pedig még egy egész részt is kapott, de abban is elég elenyésző volt. Ebből kéne több, és nem egy töltelékként szolgáló bandaháborúból. Főleg, hogy mindkét maffia vezér jövőjével tisztában vagyok... Két hét múlva Pingvin esernyője az epizód cím, ott talán lesz előrelépés, és ha jól láttam Barbara is visszajön, aki azért igen jelentős karakter.

Wikipedia szerint már így is csökkent a nézettsége jó 2 milliót, nem tudom mennyire megbízható, de figyelembe véve azt, hogy aki nem Batmanen nőtt fel és nem veszi észre az apróbb utalásokat, annak szerintem nem igazán nyújt érdemi szórakozást. Bár itt viszonylag egyszerűbb visszahozni a nézőket, ha mondjuk felbukkanna Joker.süti
De most még mit vársz? Selina Kyle akkor lesz Catwoman, amikor Batman is idősebb lesz már, Poison Ivy, meg Riddler szerintem szintén akkor változik azzá, akik lettek végül. Mivel ez Batman fiatalkoráról, meg főleg Gothamről és Gordonról szól, így nyilvánvaló, hogy nem azokkal találja magát szembe, akikkel Batman 1X év múlva. Most még Batman főellenségeből kapunk 1-1 momentumot fiatalon, amolyan előtörténetként. A Pingvin más, mert ő szvsz alapból nem egy korosztály Batmannel, emiatt pont az ő felemelkedését tudják jobban bemutatni.
Azért erre is figyelni kell, hogy időben ne rontsák el a történéseket, mert akkor meg biztos, hogy egy hatalmas katyvasz válna az egészből.
Nem véletlen, hogy most még Gotham a fő szál, hogy bemutatják, milyen hely, mi folyik ott, hogyan válik azzá, ami majd később Batmannél is jellemzi.
Szerintem ezek nem vészes dolgok. Ami kifejezetten irritál engem, az a kis Bruce és Alfred, szerintem mindkettő szörnyű. 😀
És teszem hozzá, korainak vélem azt is, hogy Bruce kb. két rész után fosott minden családi tragédiára, és már most nyomoz minden után, meg beleüti mindenbe az orrát. Szerintem pont, hogy most még ártatlan, szende kölyöknek kéne bemutatni, nem pedig ilyen minden lépen kanál akaratos kis pöcsnek, akit legszívesebben úgy pofán vernék, hogy a fal adná neki a másikat. 😀
Sok esetben nem rá áldoznám ezeket a perceket a részekből, hanem mondjuk pont az ilyen Riddler féle karakterre, aki minden részben feltűnik. Mert ez a fontos, hogy ő például MINDIG feltűnik, nem csak egyszer-kétszer, mint Selina vagy Poison Ivy.

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Tény, hogy így is Pingvin viszi el az egészet, de mondjuk elvileg Jokerre is van utalás minden részben, no hát én már az elmúlt három részben sem tudtam, hogy éppen mivel akartak rá utalni. 😀
Viszont nekem az sem tetszene, hogy ha ötlettelenül mindent ráhúznának Batmanre, meg a jövőbeli ellenségekre. A nyomozások nagyon gyengék, de azért egész jól kezdenek haladni a szálak, szerintem a 2. évad már nagyon pörögni fog. Az elsőben meg azért alap volt, hogy nem vágnak bele a közepébe rögtön.
Egyébként én azt olvastam, hogy Mr.Freezet például már az első évadban be akarják hozni. Persze lehet, hogy nem teszik, de a 2. évadban azért talán már Jokerből is többet kapunk, meg a valós Batman ellenségekből is.
Engem egyébként Pingvin is idegesít kissé, ideje lenne mást is elővenni.Stez
Pont ez a bajom, hogy egy-egy jelenetre bukkannak fel. Cat pedig még egy egész részt is kapott, de abban is elég elenyésző volt. Ebből kéne több, és nem egy töltelékként szolgáló bandaháborúból. Főleg, hogy mindkét maffia vezér jövőjével tisztában vagyok... Két hét múlva Pingvin esernyője az epizód cím, ott talán lesz előrelépés, és ha jól láttam Barbara is visszajön, aki azért igen jelentős karakter.

Wikipedia szerint már így is csökkent a nézettsége jó 2 milliót, nem tudom mennyire megbízható, de figyelembe véve azt, hogy aki nem Batmanen nőtt fel és nem veszi észre az apróbb utalásokat, annak szerintem nem igazán nyújt érdemi szórakozást. Bár itt viszonylag egyszerűbb visszahozni a nézőket, ha mondjuk felbukkanna Joker.
több mint 10 éve
Engem egyébként Pingvin is idegesít kissé, ideje lenne mást is elővenni.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
egyet értek, egy nyomozós sorozat gyenge batmanes utalásokkal
több mint 10 éve
Jaja, nekem is bejött, de mondjuk a kis Batman és Alfred, mint gyengepont... Na ezt szokd meg. 😀Stez
Utolértem magam, de továbbra se vagyok kibékülve vele. Gyengébb nyomozósdi, egy-egy Batmanes utalással.
Pingvint bármennyire is jól alakítja a színész, nem biztos, hogy ennyire rá kéne építkezni. Fish Mooney hasonló, de róla még életemben nem hallottam, így nem is tudom hova tenni. Gordont meg nem tudom nem Cole Phelpshez hasonlítani. Szövegekről néha Barátok Köztös színvonal jut eszembe. Az eddigi epizódok meg igen egy sémára épülnek.

Mindezeket nem tudja feledtetni, hogy fel-felbukkan Riddler, vagy mindig tesznek egy kis megjegyzést valamire, mint utóbba Venomra. Lazlo érdekes lett volna, de az se igen alakul. Valamit igen jó lenne előrántani, mert így gyakorlatilag egy Arkhamban játszódó gyengébb Gyilkos Elmék az egész.
több mint 10 éve
Belekezdtem én is a Gothembe. Nagyon rezeg a léc, de mivel Batman teljesen letudott kötni.
A következő részek mennyire hozzák a színvonalat ? Érdemes lehorgonyozni mellette ?

Ami zavart benne, hogy nagyon szembeötlően rosszul van vágva, és a rendezés is olyan, mintha egy amatőr csinálna referencia munkát, amibe minden tudását, és ötletét beletuszkolta. Így igen sokszor a nagyszerű látványt is tönkretette, pedig rég láttam már olyat, ahol ilyen szépen bánnak a színek harmóniájával és a fény-árnyék efektekkel.

A forgatókönyv kifejezetten kreatív, sikerült úgy felvonultatni a főbb szereplőket, hogy ne zökkentse ki az epizódot a sodrából. Első ránézésre imdb-n a színészek nem tűntek jó választásnak, de a sorozatban mindenki jól hozta az általa megformázott karakterek sajátosságait. Igaz itt pont a kis Batman és Alfred volt számomra a gyengepont.

Összegezve szerintem semmi extra nem volt benne, de Batman volta miatt engem nagyon megragadott. Kevesebb több elvét követve szerintem nagy kedvencem lehetne a sorozat. Csak nehogy ezt is úgy elkaszálják, a legjobb részeknél, mint azt a pár sorozatot amit tényleg követtem. (Terminator és V).süti
Nekem bejött, most kapott a 16 részhez + 6 részt, nagyon messze áll a kaszától.Toca
Jaja, nekem is bejött, de mondjuk a kis Batman és Alfred, mint gyengepont... Na ezt szokd meg. 😀

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Walking Dead:
| Ez a legeslegbetegebb dolog ami eddig a sorozatban történt. Csoro Bob :-/ | Hanni
| Mondjuk nem értem, hogy miért nem vérzett el... Volt nekik erre gyógyszerük? Vagy hogy? Ütős volt a vége. | Vrijbloed
| Gondolom már van gyakorlatuk...:-8 | Hanni
| Valahogy az ugrott be nekem, hogy a Fűrészben Gordon majdnem elvérzett a bokacsonkolás után, ezek meg a lábát eszik és a tudatánál van. Először azt hittem, hogy ott fognak még csak hozzányúlni, nem azt, hogy már túl vagyunk rajta... | Vrijbloed
| Volt ott fincsi kis tábortűz, azzal simán elégethették neki(ami ugye általában veszélyesebb mintha nem csinálnának vele semmit), vagy szakszerűen bekötözhették. De áhh hagyjuk is, jövő hétfőn kiderül 😀 | Hanni
| Mindenesetre jó, hogy visszajött ez a szál. Ricknek igaza volt, porig kellett volna rombolni a Terminust. Így majd mennek Bobért, aztán mehet a fight, izgi lesz, az biztos! |
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Walking Dead:
| Ez a legeslegbetegebb dolog ami eddig a sorozatban történt. Csoro Bob :-/ | Hanni
| Mondjuk nem értem, hogy miért nem vérzett el... Volt nekik erre gyógyszerük? Vagy hogy? Ütős volt a vége. | Vrijbloed
| Valahogy az ugrott be nekem, hogy a Fűrészben Gordon majdnem elvérzett a bokacsonkolás után, ezek meg a lábát eszik és a tudatánál van. Először azt hittem, hogy ott fognak még csak hozzányúlni, nem azt, hogy már túl vagyunk rajta... | Vrijbloed
| Volt ott fincsi kis tábortűz, azzal simán elégethették neki(ami ugye általában veszélyesebb mintha nem csinálnának vele semmit), vagy szakszerűen bekötözhették. De áhh hagyjuk is, jövő hétfőn kiderül 😀 |
több mint 10 éve
Walking Dead:
| Valahogy az ugrott be nekem, hogy a Fűrészben Gordon majdnem elvérzett a bokacsonkolás után, ezek meg a lábát eszik és a tudatánál van. Először azt hittem, hogy ott fognak még csak hozzányúlni, nem azt, hogy már túl vagyunk rajta... |
több mint 10 éve
Walking Dead:
| Gondolom már van gyakorlatuk...:-8 |
több mint 10 éve
Walking Dead:
| Mondjuk nem értem, hogy miért nem vérzett el... Volt nekik erre gyógyszerük? Vagy hogy? Ütős volt a vége. |
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Belekezdtem én is a Gothembe. Nagyon rezeg a léc, de mivel Batman teljesen letudott kötni.
A következő részek mennyire hozzák a színvonalat ? Érdemes lehorgonyozni mellette ?

Ami zavart benne, hogy nagyon szembeötlően rosszul van vágva, és a rendezés is olyan, mintha egy amatőr csinálna referencia munkát, amibe minden tudását, és ötletét beletuszkolta. Így igen sokszor a nagyszerű látványt is tönkretette, pedig rég láttam már olyat, ahol ilyen szépen bánnak a színek harmóniájával és a fény-árnyék efektekkel.

A forgatókönyv kifejezetten kreatív, sikerült úgy felvonultatni a főbb szereplőket, hogy ne zökkentse ki az epizódot a sodrából. Első ránézésre imdb-n a színészek nem tűntek jó választásnak, de a sorozatban mindenki jól hozta az általa megformázott karakterek sajátosságait. Igaz itt pont a kis Batman és Alfred volt számomra a gyengepont.

Összegezve szerintem semmi extra nem volt benne, de Batman volta miatt engem nagyon megragadott. Kevesebb több elvét követve szerintem nagy kedvencem lehetne a sorozat. Csak nehogy ezt is úgy elkaszálják, a legjobb részeknél, mint azt a pár sorozatot amit tényleg követtem. (Terminator és V).süti
Nekem bejött, most kapott a 16 részhez + 6 részt, nagyon messze áll a kaszától.
több mint 10 éve

Összegezve szerintem semmi extra nem volt benne, de Batman volta miatt engem nagyon megragadott. Kevesebb több elvét követve szerintem nagy kedvencem lehetne a sorozat. Csak nehogy ezt is úgy elkaszálják, a legjobb részeknél, mint azt a pár sorozatot amit tényleg követtem. (Terminator és V).
több mint 10 éve
Walking Dead:
| Ez a legeslegbetegebb dolog ami eddig a sorozatban történt. Csoro Bob :-/ |
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
SoA:

| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. | berger90
ja mondom is magamnak az elején, hogy ennyire nem lehetek gyökér, hogy nem emlékszem rá, hogy mi lett velük az előző rész végén.

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ebből sose szabad kiindulni, hogy milyen az eredeti.
Lásd Belmondo . Sztankay, Garas, Gáti. JPB hangja jellegtelen, a magyar hangjaikat hozó színészek orgánuma viszont unikális volt.
Bud Spencer orgánumához sokkal közelebb volt Kránitz Lajos hangja, mint Bujtoré, mégis szörnyű hallgatni "Jockey"-éval. A Szökésben zsebes magyar hangja "magas és fura", ahhoz a beteges szerephez viszont tökéletes, hiába mély, reszelős hangú a színész eredetileg. Ez felfogás kérdése is egyrészt, de a lényeg, hogy nem arra mérik kinek milyen az eredeti hangja😉
Nézd meg a Harlemi éjszakákat eredeti szinkronnal 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Mármint az 5. évadban van rossz szinkron, vagy általánosan mondod?
Én eléggé jó elemzést tudnék írni, hogy miért jó😊 Vándor Éva, Rosta Sándor, Hágen Imre, Renák Zoltán.... szerintem kurva jól össze lettek válgatva a hangok.kishaszi
Osszesegeben rossz a szinkron.nem passzolnak az eredeti hangokhoz.nezz meg egy reszt felirattal es rájössz h soha nem akarod latni tobbet szinkronnal.

több mint 10 éve
Mármint az 5. évadban van rossz szinkron, vagy általánosan mondod?
Én eléggé jó elemzést tudnék írni, hogy miért jó😊 Vándor Éva, Rosta Sándor, Hágen Imre, Renák Zoltán.... szerintem kurva jól össze lettek válgatva a hangok.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
OK. köszi.
Nem tudom, hogy mi legyen, letőcsem, vagy várjak:Skishaszi
Hát nemtudom,én láttam 2 részt szinkronosan,de valami pocsék.
Az ötödik évadtól beindul egy vonal amit nem hiszem hogy letudnak normálisan szinkronizálni.
Én nem javaslom a várakozást.

több mint 10 éve
OK. köszi.
Nem tudom, hogy mi legyen, letőcsem, vagy várjak:S

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Skacok, SoA 5. évadtól már nem fellelhető szinkronosan, ugye? :/kishaszi
egyelőre nem. valamikor biztosan lesz, de a negyediket is csak nemrég kezdték el adni szinkronnal.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Skacok, SoA 5. évadtól már nem fellelhető szinkronosan, ugye? :/

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
SoA:

| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. nem gyenge svédcsavar lesz ebben, de csak azután, hogy Gemmát kibelezi a kisfia. Mert hogy Juicy most köpni fog róla, az is biztos, persze ez nem menti meg a tyúkszaros életét szerencsére 😀 😀 | berger90
| Én még a másik chartára lennék kíváncsi, mert szerintem ők köptek Linnek a fegyverekről. | Toca
| szerintem nem a chapter hanem csak a feje lékelte meg őket |

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
SoA:

| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. nem gyenge svédcsavar lesz ebben, de csak azután, hogy Gemmát kibelezi a kisfia. Mert hogy Juicy most köpni fog róla, az is biztos, persze ez nem menti meg a tyúkszaros életét szerencsére 😀 😀 | berger90
| Én még a másik chartára lennék kíváncsi, mert szerintem ők köptek Linnek a fegyverekről. |