NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 824
A "The Strain"-ból egész jó kis sorozat lett így a vége felé.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Party Down! én imádtam, de lehet, hogy másnak nem jön be ez az ultrakínos humor 😊 én minden évben újranézem kb (2x10 rész van asszam) - van egy nfl draftos rész is, az is eszméletlen jó 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
The Office US tényleg jó. Szerintem kezd egyből a második évaddal, akkor indul be igazán. (Első évad csak 7 vagy 8 részes.)

Outsourced, csak egy évad készült belőle, de szerintem eltalálták a sorozatot. Úgy emlékszem, hogy tetszett. 😀

My name is Earl. Szigorúan csak az első két évad. Nagyon jó.
Raising Hope. Ugyanattól a rendezőtől. De szerintem kezd az Earl-el.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
emlékeztető: ezen a hétvégén adja le a Viasat a Vikings második évadját szinkronnal. Aki még nem látta, pótolja!

Mindig jövőre
több mint 10 éve
A liga ?
Nfl fantasy, idióta haveri kör és Rafi. 😊
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Sons of Anarchy, Hell on Wheels, Kaliforgia. 3 tuti befektetés.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Parks and Recreation, The Office US
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó sitcomokat mondjatok nekem, amin szakadni lehet.

Big Bang, Two and a half men, Jóbarátok megvolt. Még van pár, ami pipálva, csak hirtelen most ezek jutottak eszembe. 😀
Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.Stez
Californication, Modern FamilyJayB
Entourage, bár ez nem sitcom, de cserébe rengeteget lehet rajta röhögni.Sebii
Az megvolt. 😊
Kaliforgia is.
Most szedek Anger Managementet és 2 Broke girls-t még, de várnék még 1-2 jót.

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538

Big Bang, Two and a half men, Jóbarátok megvolt. Még van pár, ami pipálva, csak hirtelen most ezek jutottak eszembe. 😀
Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.Stez
Californication, Modern FamilyJayB
Entourage, bár ez nem sitcom, de cserébe rengeteget lehet rajta röhögni.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Californication, Modern Family
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.

Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.

több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom, hogy ez mi közöset tud felmutatni a Fargoval, de nálam a Manhattan és a Leftovers után bekerült a "one and done" kalapbabaggio
Lehet bennem van a hiba (sőt biztos), de nekem egy kicsit hasonlít a Fargo színvilágához meg a titokzatosságához.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Mondjuk nem tudom, hogy ez mi közöset tud felmutatni a Fargoval, de nálam a Manhattan és a Leftovers után bekerült a "one and done" kalapba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ajánlom mindenkinek az Intruders-t.
Akinek bejött a Fargo, annak valószínűleg ez a sorozat is tetszeni fog.

Itt egy kis írás az első részről :  www.sorozatjunkie.hu/2014/08/27/pilot-mustra-intruders-1x01/
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ledaráltam a House of Cardsot egy olyan szűk 5 nap alatt, tényleg nagyon ajánlós.
A másik meg a Last Ship, alapból szeretem a háborús/katonai témákat feldolgozó filmeket/sorozatokat, ez is ott van a szeren.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).Jughead
röhej amúgy ...csebi
Én odaadtam volna Cranstonnak. McC is kurva jó volt, de Cranston karaktere jobban megérdemelte. Mondjuk akkor inkább Spaceynek 😀Toca
itt nem a karaktert kell nézni sztem, hanem főleg a színészi játékot, és McC-nél jobb nem volt. Amit leművelt a True Detective-ben az elképesztő, ahogy összerakták pl azt a 10+ perces vágás nélküli jelenetet ...csebi
Jó hát én kicsit elfogult vagyok Cranstonnal, de igazából utolsó évad volt aztán ezért nyilván még megkapták amit lehet. Igazából ő is McCnek adta volna,meg is lepődött. De szerintem akkora nagy különbség nem volt, kettőjük között mint amekkora rinya van sok helyen. Sokkal kamubb és gyökerebb Emmy/Oscar kiosztások voltak már amikor mindenki bólogatott.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Errol az Emmyrol mindig az jut az eszembe amikor a Simpsonsban Homer egy o, ez csak egy Emmy felkiáltással lehajitja az erkélyről. Ezek utan meg sem lep az eredmény.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).Jughead
röhej amúgy ...csebi
Én odaadtam volna Cranstonnak. McC is kurva jó volt, de Cranston karaktere jobban megérdemelte. Mondjuk akkor inkább Spaceynek 😀Toca
itt nem a karaktert kell nézni sztem, hanem főleg a színészi játékot, és McC-nél jobb nem volt. Amit leművelt a True Detective-ben az elképesztő, ahogy összerakták pl azt a 10+ perces vágás nélküli jelenetet ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Megnéztem a gálát,hát nem voltak túl őszinte mosolyok akkor amikor a BB nyert úgy vettem észre.
Akármit is nyújtott BC ezt a díjat McC-nek kellett volna kapnia.
Sebaj,majd a köv szezonban Riggins megkapja a TD-ért 😀

több mint 10 éve
Szerintem csak azért adták neki, mert zárt a sorozat. Ha lett volna még egy évad, akkor McC viszi szerintem.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
röhej amúgy ...csebi
Én odaadtam volna Cranstonnak. McC is kurva jó volt, de Cranston karaktere jobban megérdemelte. Mondjuk akkor inkább Spaceynek 😀
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
röhej amúgy ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 225
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ma éjjel Emmy.
Kiváncsi vagyok hogy a BB,TD,HOC hármasból ki fut be.Továbbá hogy McC viszi e a papírformát.Kenny
a breaking badre még mindig lehet szavazni? kiváncsi vagyok 10 év múlva nyer-e valamit :p