NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Téli Sportok

6 feliratkozó

5 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 864 — Deion Sanders for president!
 24.hu/sport/2026/01/08/siugras-csalas-penisz-injekcio-fis/
Dzsokijuing
Legalább nem hangyafasznyival nyer egyik vagy másik a végén. 😀
somoskovig
Hatalmas problémák ezek is 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
Aztarohadt Elvira Oeberg mit futott a sprint harmadik körében.

Poloska vagyok.
11 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 588 — Chiefs GM
Dzsokijuing
Legalább nem hangyafasznyival nyer egyik vagy másik a végén. 😀

11 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 665 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk ha Popov után Hallberg nyerne, Sixo akkor is itt nyígna hogy szar pálya, nem a favoritok nyernek.
zacknorb
Jó, de Sixo mikor nem nyíg?
warr_b
Tegnap meglepően kussolt, pedig Jonathan Davidtől kellett volna bőszen elnézést kérnie

Poloska vagyok.
1 napja
warr_b Washington Commanders 28 096 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mekkora felüdülés az ilyen ökörhugyozta fostos Semmering meg Val’d’Isere szlalomhoz képest egy normális minőségű pálya…
somoskovig
Mondjuk ha Popov után Hallberg nyerne, Sixo akkor is itt nyígna hogy szar pálya, nem a favoritok nyernek.
zacknorb
Jó, de Sixo mikor nem nyíg?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Mekkora felüdülés az ilyen ökörhugyozta fostos Semmering meg Val’d’Isere szlalomhoz képest egy normális minőségű pálya…
somoskovig

Poloska vagyok.
1 napja

2 napja
Prevc lehet 0.5 ponttal bukja a Grand Slmet majd, az kemény.
Toca
Ma végül kikapott egy bő 4 ponttal, de így is full magabiztosan övé a Négysánc összetett.

Poloska vagyok.
4 napja
Toca Minnesota Vikings 20 168 — Vikings fan
Prevc lehet 0.5 ponttal bukja a Grand Slmet majd, az kemény.
4 napja
Na, van egy Sinner-Alcaraz páros női szlalomban is, meg a többiek valahol kurvamessze 😊

4 napja
Az olimpiai tippjátékban nem akartam kérdezni a női szlalomot, annyira egyértelműnek tűnt, de Rast szépen jön fel Shiffrinre.
somoskovig
Pedig én már írtam predikciót múlt hétvégén:
Shiffrin 9 tized hátrányból is tud nyerni, Colturi meg az Istenért sem sehogy.
Ebből lesz majd albán arány az olimpián, Shiffrin meg ezüst.
zacknorb
zacknorb
Mondjuk Colturinak újabban a célba érkezés se megy 😊

4 napja
Az olimpiai tippjátékban nem akartam kérdezni a női szlalomot, annyira egyértelműnek tűnt, de Rast szépen jön fel Shiffrinre.
somoskovig
Pedig én már írtam predikciót múlt hétvégén:
zacknorb

Poloska vagyok.
4 napja
Hoppacska, Szollos Noa 70-es rajtszámmal bejött 22. helyre az első futamban, az komoly, megérte összeveszni a siszovetsegnek a családdal…

6 napja
Liensberger is off.

7 napja
Zajc egy második helyett bukott utólag Oberstdorfban DQ miatt, ma már UGRANI SEM ENGEDIK felszerelés miatt!
És ezzel 2 egymást követő versenyen megkapott 2 sárgát, so off a maradék 2 osztrák helyszín is.

Poloska vagyok.
11 napja
zacknorb
Azért ez viszonylag csücskös volt, és nem 9 tized volt a hátránya, csak 0,45. Ettől még odarakott egy legjobb második futamot egy szétsíelt lejtőn.

Az 5. és a 6. helyezett között van 2 másodperc különbség, az vicces 😊

11 napja

Poloska vagyok.
12 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 487 — LIGHTS OUT!
5 Óriás, ebből 3 győzelem 1 ezüst és egy kiesés. Nagy verseny lesz itt Scheib és Robinson között. Ahhoz képest, hogy tavaly márciusig egyedül Hütter nyert 2 lesiklást az egész osztrák csapatban, idén a férfiaknál 5 a nőknél 4 győzelmük van. Ma mind2 versenyt behúzták.
Sixo
Olimpiai év van 😊
Toca
Igen a világversenyekre mindig összeszedik magukat. Tavaly is terített betliztek a VB-ig, ott meg 7 érem, 1-1 egyénit megnyertek, összesítésben Svájc mögött másodikok az érem táblázaton. Aztán meg a VB-n utána világkupa versenyek közül is behúztak párat.

12 napja
5 Óriás, ebből 3 győzelem 1 ezüst és egy kiesés. Nagy verseny lesz itt Scheib és Robinson között. Ahhoz képest, hogy tavaly márciusig egyedül Hütter nyert 2 lesiklást az egész osztrák csapatban, idén a férfiaknál 5 a nőknél 4 győzelmük van. Ma mind2 versenyt behúzták.
Sixo
Olimpiai év van 😊
12 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 487 — LIGHTS OUT!

Szerkesztette: Sixo

12 napja
warr_b Washington Commanders 28 096 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tragédia: meghalt Sivert Guttorm Bakken norvég biatlonos

A norvég biatlonszövetség közleménye szerint a 27 éves sportolót holtan találták olaszországi hotelszobájában. A halál oka egyelőre nem ismert, az olasz rendőrség nyomozást indított.

Bakken, aki 2022-ben a Holmenkollenen aratta egyetlen világkupa-győzelmét, magaslati edzőtáborba utazott Lavazèba - többek között a sárga trikós Johan-Olav Botnnel együtt - az annecy-i vk-forduló után.

A norvég versenyzőnek két évet teljesen ki kellett hagynia, miután 2022-ben szívizomgyulladással diagnosztizálták. A mostani szezonban Bakken négyszer szerepelt a top 10-ben.
zacknorb
Jesus RIP.
Elég gyanús, hogy a szíve eddig vitte.
Pedig bíztam benne hog valahogy befér az olimpia váltóba.
Toca
 telex.hu/sport/2025/12/26/sivert-guttorm-bakken-norveg-biatlonos-meghalt-megaslegkori-maszk-oxigenyszegeny-edzes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
15 napja

A norvég biatlonszövetség közleménye szerint a 27 éves sportolót holtan találták olaszországi hotelszobájában. A halál oka egyelőre nem ismert, az olasz rendőrség nyomozást indított.

Bakken, aki 2022-ben a Holmenkollenen aratta egyetlen világkupa-győzelmét, magaslati edzőtáborba utazott Lavazèba - többek között a sárga trikós Johan-Olav Botnnel együtt - az annecy-i vk-forduló után.

A norvég versenyzőnek két évet teljesen ki kellett hagynia, miután 2022-ben szívizomgyulladással diagnosztizálták. A mostani szezonban Bakken négyszer szerepelt a top 10-ben.
zacknorb
Jesus RIP.
Elég gyanús, hogy a szíve eddig vitte.
Pedig bíztam benne hog valahogy befér az olimpia váltóba.
16 napja

Poloska vagyok.
18 napja
Sadie Sink from Uno X elég brutál hajrát tolt le, teljesen megérdemelt győzelem.
zacknorb
ezt biztos ide? 😊
NB2
Miért, Kirkeide nem vörös norvég?

Poloska vagyok.