Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem eljött Rublev ideje, ha már Djoko járókerettel jár!Ahhoz előbb Rune-n kellene továbbmennie és nálam azért ott nem Rublev lesz az esélyes. De az egy nagyon jó meccsnek néz ki.
steelwolf
több mint 3 éve
Remélem eljött Rublev ideje, ha már Djoko járókerettel jár!Sztem csak a szokasos mind games, es egyaltalan nem annyira komoly a serulese, mint ahogy azt eloadja.
steelwolf
több mint 3 éve
Remélem eljött Rublev ideje, ha már Djoko járókerettel jár!
több mint 3 éve
Baj van...
több mint 3 éve
Na hajrá Andy
több mint 3 éve
Kösz...èn meg direkt emiatt kapcsoltam be a tvt ès ott azt akartam nèzni...tudom rinya binya de akkor is bosszantó...nem akarok már a hatezredik helyre regisztrálni hatezredik jelszóval ..De miért kapcsoltak át 😒 a Djoko meccsre....😡Eusport appon megy végig.
dande2
Jughead
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
De miért kapcsoltak át 😒 a Djoko meccsre....😡Eusport appon megy végig.
dande2
több mint 3 éve
De miért kapcsoltak át 😒 a Djoko meccsre....😡
több mint 3 éve
Állítólag Murrayről mintázzák majd az Én, a robot 2 című filmet 😊
több mint 3 éve
Ha valaki csak hallgatja ezt a eurosport-os közvetítést azt hiszi, hogy Djoko járókerettel játszik és vezet Dimitrov 6-0; 3-0-ra...erre...
több mint 3 éve
Na Djoko nyom egy copycatet a tavalyi Nadal győzelemre? 😀Eközben Murray nem ember.
több mint 3 éve
Alapvetően a top 10-ből már csak 5-en vannak versenyben, igaz persze Alcaraz el se indult, de ennyi csalás belefér. 😀/Kyrgios/ Berrettini, Nadal, Ruud, Fritz, Zverez nem semmi névsor 🥴Tiafoe, Medvedev.. tiszta bolond az AO! 🥴
steelwolf
steelwolf
Az igazán kemény az a torna alsó ága, mert ott az alábbi 8 játékos van még versenyben:
- Murray, aki már régóta nagyon nem az a Murray, aki volt.
- Bautista Agut, aki egy stabil játékos régóta, de a 2019-es váratlan kiugró éve kivételével sose volt igazából éljátékos, a kellemetlen ellenfél kategória volt neki a max.
- Paul, aki bár tavaly Wimbledonban megélte már a második hetet, de amúgy még olyan kiugró eredménye sincs, mint Bautista Agutnak.
- Popyrin, Wolf, Mmoh és Brooksby, akiknek a 3. forduló már a legjobbja és bár nem idősek, de azért nem tűnnek a jövő nagy játékosainak.
- és végül Shelton, aki az AO-n nyert először meccset GS-en (korábban csak a tavalyi US Openen vett részt), aki még azért fiatal és talán a legpotensebb a két öreg kivételével a fenti nevek közül, de na nem most még (oké Alcaraz és Rune fiatalabb, de ők se másodikra meneteltek nagyot).
Na közülük valaki elődöntős lesz, hogy ott aztán simán kikapjon Djokovic-tól (legyek fair: Rune/Rublev-től).
több mint 3 éve
/Kyrgios/ Berrettini, Nadal, Ruud, Fritz, Zverez nem semmi névsor 🥴Tiafoe, Medvedev.. tiszta bolond az AO! 🥴
steelwolf
több mint 3 éve
CUE UP THE HIGHLIGHT REEL 🎥
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 20, 2023
Shot of the week from 🇭🇺 Marton Fucsovics!
@wwos • @espn • @Eurosport • @wowowtennis • #AusOpen • #AO2023 pic.twitter.com/cQpzwPJian
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Realitás.Fáradság vagy fejben zombult be?Én vagyok a hülye, hogy azt hittem, ez akár meg is lehet innen....Total szétesett a végére, különben ígéretesen indult.
Tony Adams
steelwolf
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Fáradság vagy fejben zombult be?Én vagyok a hülye, hogy azt hittem, ez akár meg is lehet innen....Total szétesett a végére, különben ígéretesen indult.
Tony Adams
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Én vagyok a hülye, hogy azt hittem, ez akár meg is lehet innen....Total szétesett a végére, különben ígéretesen indult.
Tony Adams
több mint 3 éve
Én vagyok a hülye, hogy azt hittem, ez akár meg is lehet innen....
több mint 3 éve
Viszont Marci az Euron Sinner ellen èjjel 1-től. Kíváncsi leszek sikerül e a további bravúr.
több mint 3 éve
Neki meg is volt ma a döntője kb
több mint 3 éve
Arra, amit Murray itt két nap alatt leművelt nehéz szavakat találni.Nagyon drukkolok neki, kár, hogy Djoko most itt van 😏
Ennek az embernek évek óta a jól megérdemelt visszavonult éveit kellene élvezni, erre lerak két ilyen meccset. 😮 Döbbenet.
Jughead
több mint 3 éve
Arra, amit Murray itt két nap alatt leművelt nehéz szavakat találni.Ennek az embernek évek óta a jól megérdemelt visszavonult éveit kellene élvezni, erre lerak két ilyen meccset. 😮 Döbbenet.
több mint 3 éve
Még tart 🙃Jól sikerült a műtét? 😊Az igen. 😀Kurva nagy meccs! 🙂
https://www.eurosport.hu/tenisz/australian-open/2023/murray-a-brit-vedelmi-miniszter-korbefutotta-a-bolygot-is-kokkinakis-ellen_vid1814704/video.shtml
Duff
steelwolf
dande2
több mint 3 éve
Jól sikerült a műtét? 😊Az igen. 😀Kurva nagy meccs! 🙂
https://www.eurosport.hu/tenisz/australian-open/2023/murray-a-brit-vedelmi-miniszter-korbefutotta-a-bolygot-is-kokkinakis-ellen_vid1814704/video.shtml
Duff
steelwolf
több mint 3 éve
Az igen. 😀Kurva nagy meccs! 🙂
Duff