Tenisz
15 feliratkozó
több mint 5 éve
Jughead
5 302
Medvedev mit művel az utóbbi időben. 😮
több mint 5 éve
még a végén ez a kanadai román csajszi az Aussie Open végére világelső lesz
több mint 5 éve
Nyilván volt már azóta is jó pár csinibaby, de régenmindenjobbvót rovatból ollóztam ki Gabrielát. 😊Most a régmúlt nagyjai közül csak ugye? Mert azért akad nál jobb, de elismerem, hogy ott volt a szeren. Hogy példát is mondjak, azért Ivanovics nekem jobban bejön, bár amióta összállt azzal a rusnya tokossal, a szívem megszakadt.....😊De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
csi77
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
dawyd728
3 852
Pennetta +1
több mint 5 éve
nézőpont kérdése.Most a régmúlt nagyjai közül csak ugye? Mert azért akad nál jobb, de elismerem, hogy ott volt a szeren. Hogy példát is mondjak, azért Ivanovics nekem jobban bejön, bár amióta összállt azzal a rusnya tokossal, a szívem megszakadt.....😊De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
csi77
Ivanovic nekem olyan, mintha egy nagyra nőtt kislány lenne. Sabatinit mindig is csíptem (régebben szúrtam is volna természetesen), bár azért találni róla néhány előnytelen képet is.
bár lehet, hogy nekem csak ez a zsánerem, nekem Pennetta is nagyon bejött...
több mint 5 éve
Most a régmúlt nagyjai közül csak ugye? Mert azért akad nál jobb, de elismerem, hogy ott volt a szeren. Hogy példát is mondjak, azért Ivanovics nekem jobban bejön, bár amióta összállt azzal a rusnya tokossal, a szívem megszakadt.....😊De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Azzal az orral nehezen.Graf után.De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
nekem IvanovicGraf után.De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Graf után.De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
kishaszi
több mint 5 éve
De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
több mint 5 éve
Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kimiko Date-Krumm 42 évesen jutott 32-be GS-en. Clijstershez, aki kb top5 teniszező volt pályája csúcsán, addig pl a japán inkább csak top 20-as. Nincs lehetetlen.Persze random szétesett női GSen eljuthat 8-ig esetleg 4-ig. De azért meglepő lenne.
Top10-be nem hiszem, h vissza tudna jönni, de tornákat nyerhet. GS-en elődöntőbe juthat talán.
dawyd728
több mint 5 éve
Aztán majd jön Steffi és mindenkit kipicsáz.kivéve, ha Szeles elkapja
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Aztán majd jön Steffi és mindenkit kipicsáz.
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Én örülnék neki, de nemrég szült ha jól tudom.
Negritis
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)
több mint 5 éve
dawyd728
3 852
Kimiko Date-Krumm 42 évesen jutott 32-be GS-en. Clijstershez, aki kb top5 teniszező volt pályája csúcsán, addig pl a japán inkább csak top 20-as. Nincs lehetetlen. Top10-be nem hiszem, h vissza tudna jönni, de tornákat nyerhet. GS-en elődöntőbe juthat talán.
több mint 5 éve
Clijsters megint kijött a nyugdíjból, és 2020-tól megint teniszezik a WTA-ban, kíváncsi vagyok mire lesz képes a mai női mezőnyben majdnem 37 évesen.Páros / vegyes páros ezekben jó lehet egyéniben meg semmire.
iktriad
több mint 5 éve
Nadal így szerintem beelőzi címekben Federert, de 2 éven belül djoko sem előzi őt meg. Még 2 Garros simán benne van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
rengeteg kérdőjel volt Rafanál fiatalonFájó emlék a Pete elleni USOpen döntő, ahol "lelőtte" a pályáról: Pete is ahogy akkor foglmazott - "those legs.." és nem a hosszú combjára gondolt. Nála számomra érthetetlen volt, hogy utána megküzelíteni se tudta azt a teljesítményt, míg szerintem Nadalnál senki se gondolta, hogy salakon kívül bárhol lesz esélye.Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
Hendrix
kishaszi
de jah ő már hasonló volt
Negritis
kishaszi
de azok nagy része fejleszthető volt (pl szerva)
bár lehet inkább remény volt, de többen is gondolták anno
több mint 5 éve
Fájó emlék a Pete elleni USOpen döntő, ahol "lelőtte" a pályáról: Pete is ahogy akkor foglmazott - "those legs.." és nem a hosszú combjára gondolt. Nála számomra érthetetlen volt, hogy utána megküzelíteni se tudta azt a teljesítményt, míg szerintem Nadalnál senki se gondolta, hogy salakon kívül bárhol lesz esélye.Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
Hendrix
kishaszi
Negritis
több mint 5 éve
Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Hendrix
kishaszi