Tenisz

16 feliratkozó

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 340
Igy eldőlt sajnos. Sérülten Fritz siman veri.
alatriste
Eddig az idei összes meccsén volt kb. olyan szakasz, amikor úgy nézett ki, hogy vége aztán általában telenyomták mindennel (ennek szabályosságán megy is a vita) és nyert, szóval még ne írd le.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Igy eldőlt sajnos. Sérülten Fritz siman veri.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem is olyan rossz ez a Fritz, akarom mondani Amerikai.
alatriste
A tavalyi US Open óta összeállt a játéka eléggé és ugye IW-ben nyert is egy ezres tornát.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Csak egy érdekesség:

Ha a GS-ek is 2 szettig mennének, mint a többi torna, akkor a nagy hármas ennyi GS győzelmet bukott volna el:

Djoko: 6
Nadal: 3
Federer: 2

(Federer cserébe egyet nyert volna 2009-ben Del Potro ellen)

Nyilván ez csak játék, meg hát más úgy pl. ellenfélként kiszerválni egy 2. szettet, hogy az már a győzelemért megy, de azért érdekességként elfér. 😀

Djoko meg mehet a 7. ilyen címéért (a 4. olyan lehet, ahol 0-2-re is állt).
Jughead
Ez mondjuk arra is ramutat, hogy milyen feleelmetesen eros mentalisan Djoko es nem szeppen meg, ha egy vagy akar ket szett a hatranya.

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem is olyan rossz ez a Fritz, akarom mondani Amerikai.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Csak egy érdekesség:

Ha a GS-ek is 2 szettig mennének, mint a többi torna, akkor a nagy hármas ennyi GS győzelmet bukott volna el:

Nyilván ez csak játék, meg hát más úgy pl. ellenfélként kiszerválni egy 2. szettet, hogy az már a győzelemért megy, de azért érdekességként elfér. 😀

Jughead
Szerintem erdekes es igazan a 3 nyert set orult fontos tenyezo. Itt irtam nemreg hogy elvileg az ATP pontrendszere ugye meghatarozza hogy egy GS megnyerese egyenlo 2 ATP 1000-es tornaval. A mezony a ket versenyen erossegileg szerintem nincs nagy kulonbseg, a GS nagyobb pool-bol de tobb alanyi jogon resztvevovel akik lehetnek barmilyen formaban, mig ezek a selejtezoben kibuknak az 1000 tornan. Fucsovics elmult idejenek jateka 0 jatekerot kepviselt es ettol volt alanyi fotablas es legutobb kihullott a Q1-ben az ezresen. A legjobbaknak ugye kevesebb meccs az 1000-es kettovel, de a GS-en a QF-ig eljutniuk kotelezo mert a kiemeles miatt nem nagyon talalkoznak ertelmes jatekossal. De ugye a GS megitelesi erteke nem 2 db 1000 versenynek felel meg. Ez pedig az 5 set miatt van mert egyszeruen itt meccsenkent 3 oran keresztul kell tudni jobban jatszani az ellenfelnel fejben-fizikailag-dontesileg-stb. A legjobbakat nem konnyu elverni sehol sem de ezeken igazan nagy kihivas. Termeszetesen ha a GS is ket nyerore menne akkor mindenki ugy allna hozza es ugye az 1000-es versenyeket is a legjobbak dominaljak kb ugyanolyan aranyban.
több mint 3 éve
Csak egy érdekesség:

több mint 3 éve
Sinner jol jatszott nagyon, egyszeruen meg nincs keszen ezekre a csatakra. Alcaraz-t ledominalta majd becsusztak hibak es a spanyol nyerte is azt. A spanyol es kozte viszont nincs akkora kulonbseg tapasztalatban igy a jobb jateka vegul megnyerte a meccset. Itt az olasz Djoko jatekaban verte el es mondhatjuk dominalta, de 5 szettet kell igy jatszani es nem kettot ami az evek alatt fog neki is jonni. En addig nem hittem benne hogy visszajon Djoko amig nem kezdte nyerni a hosszabb labdameneteket. Utana mar nem volt kerdes.

De itt is igaz amit irtam Nadal kapcsan es meg igy is hogy Sinner-nek van fegyvere, Djoko 1.5 set alatt egyenesen pocsekul jatszott es nem volt eselye es ugy hogy nem osszezuhant az olasz nyert 3 set alatt 7 game-t.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.
Duff
Remélem tetted a 2000 eurót!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Én mindent megpróbáltam. 😕
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.
Duff
Szerintem ezt innen nem hozza vissza, túl jól játszik az olasz.
balintbaba
Lègy szíves Eagles meccsen kerüld az ilyen megnyilvánulásokat 🤪🤪🤪🤪
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Duff
balintbaba
Híres utolsó szavak…
több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Duff

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha kiveri a gyíkot (😆), Sinner drukker leszek egy évig 😜😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kezd meleg lenni Djokonak. Eurosprtnál meg rekedtnapot tartanak a kommentátorok 😛
több mint 3 éve
Sinner brutálisan jól nyomja.
több mint 3 éve
Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).
no
Hat messze volt a legjobbjatol.
Toca Őrgróf
Hat nem csak o volt messze a legjobbjatol, Nadal sem 80%-ot hozott es igy az 5% eselye szepen 0-ra redukalodott a meccs elejen mar. Ettol a lenyege az volt hogy o lehetett volna az elso akinek ha fentiek mind osszejottek volna akkor lett volna egy pici eselye mert volt fegyvere ( ami ma besult ), a tobbieknek nem volt meg akkor sem eselye ha a fentiek osszejottek volna. Szerintem Nadalnak a donto itt elvaras, mert vagy tudasban vannak melyen alatta es/vagy fejben. Raadasul Nadal jol nyomja es ugy egy par jatekosnak van eselye akkor is ha van kiemelkedo fegyvere. NK lehet veszelyes, de 5 szettben fejben ott kellene lenni RN ellen es azt nem latom hiaba lenne a tenisze meg ( arra mindenkeppen hogy ne egyertelmuen legyen eltolodva az esely ).

Amugy akinek jo volt iden a fuves szezonja azok itt is nagyon jol teljesitettek, termeszetesen a ranglistas helyezesuket figyelembe veve, de egyik sem teljesitett alul. Egy Berrettini hianyzik nagyon, de Penniston, Draper, ez a holland bika.

Bar szerintem ertheto amit irok azert a biztonsag kedveert ideirom hogy ez nem Nadal ellen szol semmilyen formaban hanem forditva, hogy annyira jo hogy teljesen eselytelenek elleneben az ellenfeleik akiknek ellene nem volt fegyveruk.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).
no
Hat messze volt a legjobbjatol.
több mint 3 éve
no
Az a ‘19es Acapulco-i 500-as…mekkora meccs volt.
MC12
Az hatalmas, bar itt en most Botic-ra gondoltam. Neki van fegyvere es nem remenytelen mint az eddigiek akiknek a legjobbjukkal a legjobb pillanatokban is keves lett volna Nadal ellen. ( neki se adok sokat, de legalabb pici van )
no
Jah, én már eggyel előrébb jártam 😊
MC12
kettovel 😊
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 399
no
MC12
Az hatalmas, bar itt en most Botic-ra gondoltam. Neki van fegyvere es nem remenytelen mint az eddigiek akiknek a legjobbjukkal a legjobb pillanatokban is keves lett volna Nadal ellen. ( neki se adok sokat, de legalabb pici van )
no
Jah, én már eggyel előrébb jártam 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
no
MC12
több mint 3 éve
no

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Azért csak megizzadt Nakashima ellen 😊 mégha igazán szoros nem is volt.