Tenisz
15 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
Hendrix
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Amikor mindkét résztvevő maximálisan megtesz mindent a győzelemért.Imádom az ilyen meccseket.
több mint 5 éve
Jughead
5 302
A bíró, hogy be van szarva Nadaltól. Vicc. 😊
több mint 5 éve
pfu de alattomos volt most ez Nadaltól ahogy próbálta lassítani undorítóSikerült. Így inkább eredményesnek mondanám.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
pfu de alattomos volt most ez Nadaltól ahogy próbálta lassítani undorító
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mekkora meccs ez 😀Ja. Azt reméltem a Pats-Steelers kezdetére véget ér. Már 4 órája tolják.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
mekkora meccs ez 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Medvedev azt hiszem nagyon durván megérkezett az elitbe, legyen bármi ennek a meccsnek a vége.Nem az a "vezet a másik, jobb is, akkor feladom" típus.
Jughead
És ez asszem a 24. meccse egy hónap alatt, 3 vagy 4 tornán is döntőzött zsinórban.
És mennyire durva, hogy átfordította a közönség szimpátiáját is. Miközben még az arckifejezése se igen változott.
Érdekes játékos.
több mint 5 éve
Jughead
5 302
Medvedev azt hiszem nagyon durván megérkezett az elitbe, legyen bármi ennek a meccsnek a vége.
több mint 5 éve
Hendrix
1 565
Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?
több mint 5 éve
Serena szerintem most már olyan, mint Roger. a mezőny doyenje, képességei alapján simán nyerhetne, ha nem kellene hét meccset játszania, de a végére elfárad, és hétből egy gyengébb meccs becsúszik neki. és ha akkor olyan játékost ellen állt ki, aki meg tudja ragadni a lehetőséget, akkor coki. össze-összekapja magát, de a végén elbukik. nagyon tökéletes torna kell tőle, meg igazából a mezőnytől is.Totál homály továbbra is a női mezőny. Mondjuk azt nem bánom, ha Szerénkének leáldozik végre...mondjuk arra nem vennék mérget, leszopatta tükörsimán a döntőben Kerber, Osaka, Halep, aztán a mostani versenyen egyik sem volt tényező, ellenben Serena igen. Persze fejben fos volt, de attól függetlenül ebbe a fos mezőnyben csak nyer még egyet valahogy.
warr_b
Persze jobb lenne ha innentől minden versenyt ostapenko nyerne, csak arra még kisebb az esély. Ő is visszaesett, azután hogy volt egy jó éve.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Totál homály továbbra is a női mezőny. Mondjuk azt nem bánom, ha Szerénkének leáldozik végre...mondjuk arra nem vennék mérget, leszopatta tükörsimán a döntőben Kerber, Osaka, Halep, aztán a mostani versenyen egyik sem volt tényező, ellenben Serena igen. Persze fejben fos volt, de attól függetlenül ebbe a fos mezőnyben csak nyer még egyet valahogy.
warr_b
Persze jobb lenne ha innentől minden versenyt ostapenko nyerne, csak arra még kisebb az esély. Ő is visszaesett, azután hogy volt egy jó éve.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Totál homály továbbra is a női mezőny. Mondjuk azt nem bánom, ha Szerénkének leáldozik végre...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
na, idáig lehetett viszonylag jó pénzt kivenni Andreescu-ból
több mint 5 éve
Sajna ez így igaz.Lehetne ez sokkal több ebben a gyenge mezőnyben (megkockáztatom, hogy 15-20 kiló plusszal is nyert bajnokságot, ami azért sokat elmond), amiben Henin óta vetélytársa sincs, de fejben sose volt erős. Ma is hiába volt jó Andreescu, igazából Serena chokeolt be újra és még így kevésbé, mint a legutóbbi döntőkben.De 23 már összejött. 😛Majdnem írtam hogy érdemes átkapcsolni US Open női döntőre, mert olyan choker munka folyik amit ritkán látni, de azért végül csak sikerült megnyerni két szettben.Ugyanolyan choker job volt, mint az utóbbi 3 Serena döntő, teljesen. Egy forintot se tennék arra, hogy összejön az a 24.
Hendrix
Jughead
19 év van közöttük. Andreescu 19 éves, Serena kétszer annyi. Azért betonon számít.
Én arra nem fogadnék, hogy a kanadainak is lesz 23.
Sobri Jóska
Jughead
Nem egy Steffi Graf, de én csípem azért.
több mint 5 éve
Jughead
5 302
Lehetne ez sokkal több ebben a gyenge mezőnyben (megkockáztatom, hogy 15-20 kiló plusszal is nyert bajnokságot, ami azért sokat elmond), amiben Henin óta vetélytársa sincs, de fejben sose volt erős. Ma is hiába volt jó Andreescu, igazából Serena chokeolt be újra és még így kevésbé, mint a legutóbbi döntőkben.De 23 már összejött. 😛Majdnem írtam hogy érdemes átkapcsolni US Open női döntőre, mert olyan choker munka folyik amit ritkán látni, de azért végül csak sikerült megnyerni két szettben.Ugyanolyan choker job volt, mint az utóbbi 3 Serena döntő, teljesen. Egy forintot se tennék arra, hogy összejön az a 24.
Hendrix
Jughead
19 év van közöttük. Andreescu 19 éves, Serena kétszer annyi. Azért betonon számít.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De 23 már összejött. 😛Majdnem írtam hogy érdemes átkapcsolni US Open női döntőre, mert olyan choker munka folyik amit ritkán látni, de azért végül csak sikerült megnyerni két szettben.Ugyanolyan choker job volt, mint az utóbbi 3 Serena döntő, teljesen. Egy forintot se tennék arra, hogy összejön az a 24.
Hendrix
Jughead
több mint 5 éve
Jughead
5 302
Majdnem írtam hogy érdemes átkapcsolni US Open női döntőre, mert olyan choker munka folyik amit ritkán látni, de azért végül csak sikerült megnyerni két szettben.Ugyanolyan choker job volt, mint az utóbbi 3 Serena döntő, teljesen. Egy forintot se tennék arra, hogy összejön az a 24.
Hendrix
több mint 5 éve
Hendrix
1 565
Majdnem írtam hogy érdemes átkapcsolni US Open női döntőre, mert olyan choker munka folyik amit ritkán látni, de azért végül csak sikerült megnyerni két szettben.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
nem, nem jinxelted beJó lenne ha igen.Egy giant maradt talpon. Vajon Nadal be tudja húzni a 19.-et?Jó lenne, ha nem. Általában a US Openen szokta valaki outsider megnyerni a tornát a nagyok előtt, lásd pl. Del Potro.
Toca
Sajna Baboséknak is túl erősek voltak Bartyék az este.
iktriad
Alsó ágon senki nem fogja megfogni.
Döntőben kiderül mit ér Medvedev / Dimitrov nagy formája.( Na bejinxeltem hogy Schwartzman nyer ? 😀 )
Toca
több mint 5 éve
Jó lenne ha igen.Egy giant maradt talpon. Vajon Nadal be tudja húzni a 19.-et?Jó lenne, ha nem. Általában a US Openen szokta valaki outsider megnyerni a tornát a nagyok előtt, lásd pl. Del Potro.
Toca
iktriad
Alsó ágon senki nem fogja megfogni.
Döntőben kiderül mit ér Medvedev / Dimitrov nagy formája.( Na bejinxeltem hogy Schwartzman nyer ? 😀 )
több mint 5 éve
Egy giant maradt talpon. Vajon Nadal be tudja húzni a 19.-et?Jó lenne, ha nem. Általában a US Openen szokta valaki outsider megnyerni a tornát a nagyok előtt, lásd pl. Del Potro.
Toca
több mint 5 éve
Egy giant maradt talpon. Vajon Nadal be tudja húzni a 19.-et?
több mint 5 éve
Halepnek de röfögött 3:5-nél, ha megnyeri, akkor szerintem megveheti a hálót, és kiteheti otthon a falra