TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
b) a magyar királyi televízió mindent szeretne kisajtolni az euróvízióból, egyet nem, győztest. mert, hogy egy ilyen jellegű eseményt a kir. tv semmilyen szín alatt nem tudna megrendezni, sem forrás szem szakmai oldalon, az olyan biztos minthogy itt ülök.gabtsiAkkor nem ülsz ott.
Mert ez így nagyon nem igaz.
Egyrészt meg tudná rendezni.
Másrészt kapna rá plusz keretet, és úgy pláne. (És ugye mindenki részesedne, mint Milo Mindenbindernél.)
Harmadrészt bevonhatnának bárkit, aki segíti őket ebben (nem csak magyar szakembereket), jelentkező is lenne rá, hidd el.
Negyedrészt egy ilyen dzsembörí jövő év elején igazán jól jönne a választások elött, lehetne magyarkodni, villoghatna benne megannyi állami és kormányzati vezető.
Szóval ha az MTVA dönthene hogy nyerjen a magyar produkció vagy sem, ők a NYERJEN-re szavaznának.
Az más kérdés, hogy az Eurovízió felépítéséből következően hacsak nem szakad egyszer ki valakiből egy Gangnam Style szerű orbitális gigasláger, akkor erre a sansz a nullához közeli.
több mint 12 éve
nekem sokadik meghallgatásra, az összes produkció között byealex nótája tetszett messze a legjobban, aztán kállay. abban viszont egyetértek a rakoncai viktorral, hogy ez abszte magyar produkció, és nem is nagyon hiszem h van olyan a határon túl, aki bármilyen szinten tudná ezt értékelni. ellentétben pl kállayval aki sztem top5-be bármikor befért volna, a dal és az énekes jellemzői alapján.viszont két dolgot kevesen vesznek számításba a károgók közül:
a) tavaly az orosz nagymamák második helyen futottak be, byealexénél nagyságrendekkel értékelhetetlenebb produkcióval, így messze nem a dal és az előadó számít leginkább.
b) a magyar királyi televízió mindent szeretne kisajtolni az euróvízióból, egyet nem, győztest. mert, hogy egy ilyen jellegű eseményt a kir. tv semmilyen szín alatt nem tudna megrendezni, sem forrás szem szakmai oldalon, az olyan biztos minthogy itt ülök.
ettől függetlenül remélem, hogy a hipszter srác nem fog vesződni azzal, hogy értelmezhetetlen angol szöveggel adja elő a nótát, inkább letolja az eurovizion is magyarul, rosszabb nem lesz mint horváth charlie, csézy, vagy a compact disco.
egy két kevés kivételtől eltekintve a legtöbb számra ami indult a versenyen, a meghallgatás után már nem is emlékeztem, max ha annyira borzasztó volt vmi mint a gáspárlaci féle rettenet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ez jutott eszembe erről az egész Eurovíziós celebsírásról:
több mint 12 éve
Azt hallottam ez a duett jó lett, és tényleg:próbáltam már itt reklámozni úgy 2 hete, de senki nem ugrott rá...
Sobri Jóska
ilyen szórakoztató tv2-s produkciót még nem láttam!
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarÁhhháhhhháá RepedtSarka Kata beszél ízlésről. Nem nézett ez még az emberére? 😀
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.Ennek a srácnak sem több, sem kevesebb esélye nincs,mint bármelyik másik lehetséges indulónak.laccoo74
Egyébként szerintem a vokálos csaj mikor belép Alex mellé, nagyon sokat dob a zenén. Nem is értettem a döntőben miért vették őt vissza. És ha az oroszok bírtak mamákat küldeni - akik nem utolsó sorban elég sokáig mentek - akkor mi miért ne küldhetnénk egy beszívott filozófusgyereket hülye kis rajzokkal a háttérben?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Akkor már csak azért is: HAJRÁ BYEALEX!!!!!!!!!!!!!!!www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarMert nem annak a királycsináló kermédiának valamelyik embere nyert, melynek a tenyeréből ők is esznek . atapapa
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.laccoo74
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarMert nem annak a királycsináló kermédiának valamelyik embere nyert, melynek a tenyeréből ők is esznek .
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.laccoo74
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarNem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.Ennek a srácnak sem több, sem kevesebb esélye nincs,mint bármelyik másik lehetséges indulónak.
több mint 12 éve
Hát nálam Odett nyert magasan, sajnos méltánytalanul kiszórták 😕
több mint 12 éve
Ez nyilván az én kritikám is, ám úgy érzem, ilyennel megéri leégni. atapapaHurrá! 😊
Bár a győztes srác nem annyira fogott meg, nem volt rossz. Én egyébként Kállayt küldtem volna. Kellemes kis dal, jó ritmussal, jó a magyar rész nekem kicsit szar benne, de szvsz az elmúlt 1-2 évnyi XF-Megaszar mezőnyből azon nagyon kevesek egyike, aki megérdemli, hogy zenész legyen. Már a múltkori dala is jó volt, jó hangszereléssel, jó ritmussal, nálam nyerő volt, de hát segond 😊 Egy bajom vele a vékony hangja, de hát nem lehet mindenki tökéletes 😀
több mint 12 éve
Inkább nézem ezt repeatben 3 órán át, mint JFK-t 2,5 mp-ig 😀

több mint 12 éve
Azt hallottam ez a duett jó lett, és tényleg:
több mint 12 éve
Tavaly Compact Disco, idén ByeAlex. Nem kell sokat gondolkodni ezen: a legnagyobb promót a mr2-n kapta az egész műsor, és ez "a fiatalok nagyonzenéje". Tavalyi mr2 által felkapott zenekar ment, idén is. Erre van szükség. Egyedül az András gyerek sajnálom, popzenében ő tud valamit alkotni. Vastag Tomi vicc, Radics Gigiből kiváló bárénekesnő lesz esetleg bér-feléneklő, de előadóművésznek kevés, és szerintem ez nem tanulható.

több mint 12 éve
Az állam nyomatta az sms-eket hogy nehogy véletlen hozzánk kerüljön a mínuszos rendezés joga, más elképzelésem nincs.😀
1:50-től, nekem ez jutott eszembe.
JayB
Tisztelem a véleményedet, én nem szoktam ilyen műsorokat nézni, de a reggeli magamhoztérésben meghallgattam mindegyiket, és csak a győztes számot volt kedvem újra meghallgatni. Még Kállay volt az, akiben felfedezni véltem valami atapapánakvalót, a többi semmiben se különbözött azoktól a sorozatgyártású daloktól, amikkel az elmúlt években sorra leégés volt a nemzetközi döntőben.
Ez nyilván az én kritikám is, ám úgy érzem, ilyennel megéri leégni.
több mint 12 éve
Az állam nyomatta az sms-eket hogy nehogy véletlen hozzánk kerüljön a mínuszos rendezés joga, más elképzelésem nincs. 1:50-től, nekem ez jutott eszembe.
több mint 12 éve
A nyertesről hangulatra egy régi kedvencem jutott eszembe, bár itt van valami hangja is az ipsének
több mint 12 éve
A vak csajt kellett volna kiküldeni és bízni a síró öregasszonyok szavazataiban. Már ha jó helyezésre akartunk volna pályázni, jobb lett volna, ha valami emblematikus figurát küldünk ki poénból, még ha színvonaltalan is. Ezen a számon tényleg lesznek elalvók, de sebaj, akármit küldünk, lett volna kis botrány, mikor nem nyerünk.
több mint 12 éve
mi a baj a szőrös emberekkel?Istenem, mintha a konzervatív nyugdíjasok klubjának fórumán lennénk. 😀Komolytalan a verseny is, de hogy egy ilyen komolytalan szőrgombócot, aki alig tud vmit kinyüszögni és a zenétől rohadtul messze áll, legalábbis nálam, azért ez tényleg vicc. 😀
Erre a komolytalan eseményre simán jó ez a komolytalan kis dal. Schleck
De h még meg is szavazták, áhh...és még ha angolul is akarja kint "elénekelni" 😀Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mintha a konzervatív nyugdíjasok klubjának fórumán lennénk. 😀Komolytalan a verseny is, de hogy egy ilyen komolytalan szőrgombócot, aki alig tud vmit kinyüszögni és a zenétől rohadtul messze áll, legalábbis nálam, azért ez tényleg vicc. 😀
Erre a komolytalan eseményre simán jó ez a komolytalan kis dal. Schleck
De h még meg is szavazták, áhh...és még ha angolul is akarja kint "elénekelni" 😀
több mint 12 éve
Istenem, mintha a konzervatív nyugdíjasok klubjának fórumán lennénk. 😀Erre a komolytalan eseményre simán jó ez a komolytalan kis dal.
több mint 12 éve
Ezt a csávót beengedik oda egyáltalán? 😊Reméljük a szomszédban lesz a Cyber-találkozó, és elzavarják oda.
csi77
több mint 12 éve
Ezt a csávót beengedik oda egyáltalán? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Sztem sokan úgy vannak vele, hogy kb ennyit is ér az egész 😛 pláne sok év csalódásai után. Csak akkor valóban kár annyi munkát meg pénzt beleölni. A többi résztvevő különösen gondolhatja valószínűleg így , némileg jogosan. Meglátjuk mi történik esélytelenek nyugalmával nézzük.
több mint 12 éve
Eurovízió--->Bérelt utolsó hely.Egyszerűen nem értem mit vett meg ezen az ország. Már a magyar szám is a legrosszabb volt a TOP4 közül, főleg, hogy szerintem ennek angol verziója sincsen, azt meg senki sem szereti. Már-már bevett szokás, hogy nem-angol szám nem nyer Eurovíziót, de a döntőig is alig jut el. Reggel előadásra menet éneklek ilyet, nem egy dalfesztiválon.
több mint 12 éve
Egy ilyet bárki összerak két sör után a tábortűznél, iszonyatosan bóvli és ehhez még ez a majomparádé hipster gyerek is jár... Poénnak se kategória.