TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
Homárnak homár, de nem tervez ruhát, és nem pofázik bele, hogy mit vegyek magamra!Milyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀laccoo74Az Alföldi neked micsoda?Matthew99
több mint 12 éve
Valaki nézte az új Friderikusz műsort? Meglepően jó!csi77Bele néztem a műsorba, elég nézhetőnek tűnik.Úgy tudom, hogy itt nem lesz kiesés, hanem csak a végén hirdetnek győztest, és nem lesz közönségszavazás, hanem a "tanári kar", és egy 15 főből álló SZAKMAI zsűri fogja értékelni az elhangzott produkciókat.
több mint 12 éve
Milyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀laccoo74Az Alföldi neked micsoda?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A homokos Alföldi szakmailag még korrekt is lehet, csak hát ugye... A Szikora&Tóth Gabi&Geszti triumvirátussal egyenesen ki lehet üldözni az országból, Gesztit mondjuk már megszoktam. Még ha Szikora Robi helyett a gidái lennének talán megbocsátanám 😊RataxesMilyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀
több mint 12 éve
A homokos Alföldi szakmailag még korrekt is lehet, csak hát ugye... A Szikora&Tóth Gabi&Geszti triumvirátussal egyenesen ki lehet üldözni az országból, Gesztit mondjuk már megszoktam. Még ha Szikora Robi helyett a gidái lennének talán megbocsátanám 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez nagyon kemény... Ez kb nézettségfelező névsor.BazzaniÉs ki az aki miatt csak felezzük? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A megújult X-Faktor zsűri: Alföldi Róbert, Geszti Péter, Szikora Róbert, Tóth Gabi.Már tavaly se néztem, de ez a névsor garantálja, hogy a következő évadra se gondoljam meg magam.
több mint 12 éve
Valaki nézte az új Friderikusz műsort? Meglepően jó!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
RTL Ragadozó most. mekkora egy zs kategóriának tűnik így 😀
több mint 12 éve
Vasárnap leseggeltem a Sherlock elé, de valahogy éreztem, hogy korábban nem ezt a filmet láttam. Erre tessék: comment.blog.hu/2013/04/15/az_nmhh_miatt_kaszaboltak_ossze_a_sherlock_holmes-tDzsokijuingÉn meg magamat kezdtem hülyének érezni, hogy másik filmben volt a lassított verekedős rész és rosszul emlékszem. Kapják be...

több mint 12 éve
Vasárnap leseggeltem a Sherlock elé, de valahogy éreztem, hogy korábban nem ezt a filmet láttam. Erre tessék: comment.blog.hu/2013/04/15/az_nmhh_miatt_kaszaboltak_ossze_a_sherlock_holmes-t
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Félelmetesen néz ki de kíváncsi vagyok hány %-a valós mozgás benne, néhol elég hihetlen hogy nem az animáció. De nem akarok rosszmájúskodni mert gyönyörű így is úgy is. 😊
több mint 12 éve
na így már vágom, kik ezek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
kissé kutakodtam, itt a csillag születik fellépésük 2007-bőlwww.youtube.com/watch?v=QZdF2jH_CgM
itt pedig a német Das Supertalent-beli produkciójuk tavalyról
www.clipfish.de/special/supertalent/video/3860467/supertalent-2012-attraction-black-light/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Angliában már teljesen készen vannak, hogy a műsor címe elméletileg Britain's got talent és mit keresnek benne magyarok 😊 (ami amúgy még jogos kritika is, nem mellesleg maga a tánc sem eredeti, persze gyönyörű volt)www.youtube.com/watch?v=WEe4yWeu4fs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
remélem nem volt még
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ezt az angélát láttam pár hónapja már valahol, akkor épp azért mert 1500 cc-s melleket rakatott magának. Itt a műsorban még 700-al nyomul.mondjuk a pasija helyében inkább orrplasztikára és fogtechnikusra költeném a pénzem
több mint 12 éve
Honnan szedhették össze ezeket?? Még mindig sírok! 😂a legjobb a következő rész promójából:Észbontók a világ legjobb műsora 😂Végig sírtam és a végén a kegyelem döfés:
ennyi GKP embertbriareos
Utazik a szél! 😂Proxi
Szóval Benelux országokból három van, Észtország, Lettország Litvánia
😂briareos

több mint 12 éve
a legjobb a következő rész promójából:Észbontók a világ legjobb műsora 😂Végig sírtam és a végén a kegyelem döfés:
ennyi GKP embertbriareos
Utazik a szél! 😂Proxi
Szóval Benelux országokból három van, Észtország, Lettország Litvánia
😂
több mint 12 éve
Észbontók a világ legjobb műsora 😂Végig sírtam és a végén a kegyelem döfés:
ennyi GKP embertbriareos
Utazik a szél! 😂

több mint 12 éve
Észbontók a világ legjobb műsora 😂ennyi GKP embert
több mint 12 éve
ezt mondjuk ide
---
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/08/hajdu-valtotta-harsanyit-a-radioban/~~bulvarA MusicFM összességében jó de ez az Önindító valami kritikán aluli..
Van még lejjebb?laccoo74