TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Anikó kedveli Olivért, ezt már 100x leírtam Konqueror, miért nem veszed figyelembe? 😊Anikó szerintem már nem kedveli annyira Olivért, plusz ideggyenge, és Zsuzsi elvesztése lehet sokkolja
Emiatt 9/10 pontot adok rá. A tippjeink nem egyeznek, de a tartalom kiváló.
+ma nem is lesz kiválasztás mert film van kiírvaHöri
19:00től 20:45ig van VV port.hu-n, a fél-egyórás összefoglaló után belefér. vagy shawnka hazudott
több mint 13 éve
Anikó kedveli Olivért, ezt már 100x leírtam Konqueror, miért nem veszed figyelembe? 😊Emiatt 9/10 pontot adok rá. A tippjeink nem egyeznek, de a tartalom kiváló.
+ma nem is lesz kiválasztás mert film van kiírva
több mint 13 éve
Jók a tippek.Annyit mondanék,hogy Laci sztem Anikóra teszi,aki a hisztijével elbaszta a jajjdemeghittezakarácsony ünnepséget. És Lacinál ugye mindennek az előre tervezett szerint kell mennie!
több mint 13 éve
rágja meg a kánya, mindig minden körülmények között tudtam, hogy csak a gyengék alszanak. mind1 azért nyomok én is fülemfarkam behúzva, késve. mikor megláttam a frissebb hörizmust gyorsan elgörgettem, hogy ne befolyásoljonVV mock a második kiválasztásra:
Alekosz: Nincs igazából sok konfliktusa a hellén hősnek, kicsit lecsitultak körülötte a kedélyek is, első szándékból csupán az amúgy is tapasztalt Ginát szúrná, szarni rá, hogy férjezett, Kristóf úgyse képes semmire. Anikó, Zsófi lehet a választása, inkább Anikó a videó miatt, bár ott is igazi úr volt mindenki kedvence, hiszen nem tette szóvá mindenki előtt, hogy "látjátok bazmeg a hazug némber, el se löktem, mindíg minden körülmények között igazam van". De ahogy őt ismerjük azért a Kristóf pick is megfordul abban a fejben.
Anikó: Másik kedvencünk, nem kell magyarázni miért. Szegényke azért szerintem jobb programot is el tudott képzelni, mint hogy szenteste a ValóVillában ordas mód bebaszik és szerelmet vall Young-G-nek. (26!). A "nem kapott semmit" frázist kezeljük fenntartásokkal, hiszen látható volt, hogy kapott egy kurva nagy plüssmacit, na de lehet félreértés volt. Anikót mindenesetre megvigasztalgattuk volna páran, Béla nem csapta le a ziccert, pedig láttuk a barátnőjét, és...khm...mindegy, ő tudja. Na de vissza a Rosszkislányhoz, én itt Kristóf, Ildi, Olivér picket várok, Ildire berágott, mert őt nevezte meg elsőre legkevésbé szimpatikusnak, és mintha Kristóffal is lett volna hasonló. Ha nem ők, akkor Olivér a kavarásai miatt, legyen ő az, akire tippelek (aztán ha nem jön be úgyis jöhet a sav). De ha tehetné, akkor Adriennt ütné ki a nyeregből (Hurka, kezeket le, nem a Lévai).
Béci: A srác, akivel mindenki dugni akar. Úgy látszik bejön, ha belassulva, mackónadrágban és a hugod manósapkájában sétálsz és néha ellősz egy poént az működik. Béci gondban van, kivágták Zsuzsit, szövetségesét, Jordanidisz urat pedig Éva porrázúzta. Házaspár, vagy az új picsa lehet, mivel szürke eminenciások, és ők kerülnek a rangsor végére. Mégse hiszem, hogy ez dönt, hiszen előzőnél se új arcot, hanem Évát vitte. Ez Olivér mellett szólhat, akinek taktikázása nem tetszhet a kutyaidomárnak, ráadásul irigy rá, mert az ő asszonykája nem jöhetett be, Olié meg igen. Béci, ha majd visszaolvasod, akkor elárulom, szavazás döntött. (Most mér? Olvashatja, Cavaliers, Buckeyes, Indians cuccai vannak, lehet Ohio olyan szintű fanja, mint TheMileHighCity Coloradoé.) Ja és Béla, mér nem rántottad be Anikót? Nem ez az igazi outlaw style. Ja, és 26!
Gigi: Szürke arcra nem fog rakni, konfliktusa Évával volt, mert megsiratta szívszerelmét. Zsuzsi sincs. Na mi legyen, Dzsidzsi? Olivér marad, mint kavarógép. Sorry, boss, hogy ezt is ide kell húznom.
Gina: Nehéz pickek sorban, ez sem könnyű. Anikó, Zsófi lehet, mert "nem kerültek elég közel, blabla", vagy marad Olivér. Kurva Zsuzsi, sokkal könnyebb lenne, ha nem cutolják, így minden sav Olivérre megy.
Gombi: Gombár úr (csak szerintem gáz ez a név?) elsőként futna a táblához és rakná Évára, de sajnos nem lehet. Nem Gombi, hiába rajzolsz szíveket a levegőbe és mutatsz telefont a kezeddel, akkor sem. Innentől megint vagy a szürke házaspár, vagy a szürke Zsófi (kislány, csinálj valamit!!!). Legyen utóbbi, akiről még nem derült ki semmi Anal Teen Fuckfest vol. 2.0 vagy hasonló.
Ildi: Ki, kérdezhetnék kocanézőink. Anikó lesz a pick, hiszen őt nevezte meg a hintapalintában, mint ellenszenves elemet. Remek lehet, erre teszem jelemet.
Jerzy: Sírni is láttuk már a Szépfiút, akit lám, az igaz szerelem is elért. Ez olyan szé..na jó nincs hely érzelmekre, ez "egy harc, háború" - Dr. Lázár László. Jersey már az előző héten is irracionális döntést hozva baszta rá a jelet a true freshman Ginára, most is megteheti, vagy Kristóf, vagy Ildi. Ildi, it is.
Kristóf: Felesleges magyarázni, úgyis azt teszi amit az asszony mond. Olivér. Ez nem egy Frenki-Szilvi páros, akik volt, hogy egymásra baszták a jelet.
László: Hit és becsület, igen Laci, leülhetsz. Szinte hallom, amit mondani fog: "Újra fel kellett állítanom egy listát, hogy kihez kerültem közel, és kihez nem, ugyan itt volt a karácsony, de azért ez egy harc, háború." Alekosz, Olivér, Zsófi, Ildi lehet, legyen Zs a pickem, de hát itt lövésem sincs, télleg. Ja, és észrevettük, hogy elmaradoztak az edzések, és a rendszer is? Hiába, mindig az egyén idomul a közösséghez, és nem a közösség az egyénhez. És ez most komoly, tanító jellegű gondolat, write that down.
(jajj de unom már, mikor ezeket a sorokat írom)
Olivér: Kisimultak a ráncok, ugye főnök? Megjött Enikő, napfény járja át a szíved újra. Hát kit mondjon, kit mondjon. Marad a Zsófi pick, azóta nem nagyon láttam, hogy összemelegedtek volna. Gombival bezzeg...Jójó, tudjuk Gombi nem meleg, hiszen barátnője van. Ahogy Tom Cruisenak is, think again.
Szandika: Valahol őt is mindenki kamázza, minden reggel vicces, ahogy a szája kilóg a paplan alól. Nos, kit is húzhat Ms. Boobies. Gombit mondom, talán vele nincsenek annyira jóban, meg bevédi a BFF Évát. ( . )( . )
Zsófi: A VV Clara hercegnője. Tündérkirálylány, jó bőr lehetnél, csak növessz melleket. Nála mindig félő, hogy elájul a sok izgalom miatt a táblánál. Ha nem, akkor Alekoszra fog tenni. Mondtam, hogyha hazugnak neveznek egy 19 éves fruskát az sosem múló tövis a kispichák szívében.
Éva: Hatalmad van Éva, bazd rá a jelet Gombira, vagy Kristófra, őket akartad vinni. Legyen Gombár úr, aztán hadd mehessek enni. Hosszúra nyúlt a mock, de I hope you like it.
19:00. RTL Klub. Jöjj, engedj a sötét oldal csábításának.
több mint 13 éve
múltkor nem volt idő mockot írni, most viszont beelőzöm konquerortKiválasztás volume2
Védett: Évike
Anikó: Alekosz (Nem látom az okát, hogy mi miatt váltana a múlt heti pickhez képest)
Zsófi: Alekosz (hasonló a helyzet)
Gina: Olivér (berágott rá amiért kikészítette Zsuzskát)
Laci: Olivér (szintén)
Béci: Olivér (szintén + féltékeny amiért nem az ő élettársa ment be)
Kristóf: Olivér (családi béke)
Éva: Gombi (fosik Olivérre tenni, pedig neki is bassza a csőrét, hogy nem az ő élettársa ment be)
Szandika: Gombi (megszokás)
Gombi: Szandika (Évikére tenné, de sajnos nem lehet)
Jerzy: Ildi (Évikére tenné, de sajnos nem lehet + előzőleg azért szavazott Ginára mert nem ismerte eléggé. Mosz ugyanez lesz Ildikével)
Gigi: Ildi (Megebszéli kis szerelmével + Évikére tenné, de sajnos nem lehet)
Ildi: Kristóf (Franchise arcra nem mer szavazni, mert sokáig akar jutni, ezért marad a langyos vízben)
Alekosz: Anikó (marad a múlt hetinél, de szívesen szavazna Jerzy-re is amiért lenyúlta az asszonykáját)
Olivér: Béci (keménykedésből)
Ezesetben Olivér 4 szavazattal kiválasztódna, majd kihívja Lacit, aki ellen a "poén vs takarítás" mottóval visszaszavaztatja magát 😊
több mint 13 éve
Sooners én vs Auburn shawnka 44-31, GT én vs 'Canes Sanyo 16-0, Oregon én vs PSU Sanyo 0-14. de életem első defenzív NCAA11 playében rögtön megöltem az aktuális Heisman győztes Newtont, sikeres az estevégül csak fergeteges ncaa 11 csaták voltak, aminek végkövetkeztetése az, hogy az nyer, aki előbb zúzza le a másik kezdő QBját 😊JSanyopodcast, team needs, sleepers, alul- és felülteljesítők,boom or bust, tweeners stb. 😊HöriIlletve az All-Konqueror team kiválasztása 😀tenorx
na de ON, ma lesz mock 19:00 előtt valamikor, csak még alszom rá egyet
több mint 13 éve
végül csak fergeteges ncaa 11 csaták voltak, aminek végkövetkeztetése az, hogy az nyer, aki előbb zúzza le a másik kezdő QBját 😊Illetve az All-Konqueror team kiválasztása 😀tenorxlehet akkor már ma lesz, shawnka (egyik) otthonából. tőle van a kiválasztós infó ispodcast, team needs, sleepers, alul- és felülteljesítők,boom or bust, tweeners stb. 😊Höri
ha már ottvagyok legyen VV podcast? 😀 😀konqueror
több mint 13 éve
"Énbelém többet faszi a farkát gumi nélkül nem dugja" - vajh ki mondta? 😊http://www.valovilag.hu/video/112001
több mint 13 éve
Illetve az All-Konqueror team kiválasztása 😀lehet akkor már ma lesz, shawnka (egyik) otthonából. tőle van a kiválasztós infó ispodcast, team needs, sleepers, alul- és felülteljesítők,boom or bust, tweeners stb. 😊Höri
több mint 13 éve
lehet akkor már ma lesz, shawnka (egyik) otthonából. tőle van a kiválasztós infó ispodcast, team needs, sleepers, alul- és felülteljesítők,boom or bust, tweeners stb. 😊
több mint 13 éve
lehet akkor már ma lesz, shawnka (egyik) otthonából. tőle van a kiválasztós infó isha már ottvagyok legyen VV podcast? 😀 😀
több mint 13 éve
állítólag holnap kiválasztás. legyen mock?konquerorHülye kérdés medve úr.
Éva védett.
több mint 13 éve
Olivérre rászavaznak a halvérűek 😕 kivinném az új tyúkot aztán 100-0 😀állítólag holnap kiválasztás. legyen mock?konquerorMáris?
Egyébként ha Évának van védettsége, akkor fogalmam sincs, hogy kimegy. Anikót, esetleg az új csajt tippelném, mert még annyira nem illeszkedett be, underdog meg Alekosz, aki sosincs biztonságban 😀
Ha nincs védettség akkor Éva.tenorx
évike védett
több mint 13 éve
állítólag holnap kiválasztás. legyen mock?konquerorMáris?
Egyébként ha Évának van védettsége, akkor fogalmam sincs, hogy kimegy. Anikót, esetleg az új csajt tippelném, mert még annyira nem illeszkedett be, underdog meg Alekosz, aki sosincs biztonságban 😀
Ha nincs védettség akkor Éva.
több mint 13 éve
állítólag holnap kiválasztás. legyen mock?
több mint 13 éve
én szívesen frissíteném a PR-t, de annyira jó lett, hogy a sorrendem változatlan jelenleg is 😊
több mint 13 éve
szoktunk, eddig is volt. Höri írt PR-t, én meg az első kiválasztás előtt mockot, illetve a párbaj előtt esélylatolgatást készítettem, olvass vissza, állítólag még szar sem lett. sőt vadibandi is írt mockot, de ő nem indokolt benneTényleg nem akarsz PRt csinálni és minden párbaj után belinkelni? Szerintem nagy olvasó közönsége lenne. 😂Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayBígy van. semmi okot se adott rá eddig bent, hogy basztassák, ami nem kis teljesítmény 😀 nem véletlen raktam első helyre a power rankingben már hetekkel ezelőtt 😀Höri
Párbaj előtt meg írhatnátok előzetest, mint amik a Bowl meccsekre készülnek. 😀tüsi91
ha van igény rá én továbbra is írok a nagyobb események előtt
több mint 13 éve
Kurva jó összefoglaló: http://hogyvolt.blog.hu/2010/12/25/vv4_4x11Hogyvolt alap, of course 😊
Mivel nem követem nagyon, sem online, sem tévéileg, tökéletes "hiánypótló" ezeknek az elolvasása. 😀GRAFI
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tényleg nem akarsz PRt csinálni és minden párbaj után belinkelni? Szerintem nagy olvasó közönsége lenne. 😂Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayBígy van. semmi okot se adott rá eddig bent, hogy basztassák, ami nem kis teljesítmény 😀 nem véletlen raktam első helyre a power rankingben már hetekkel ezelőtt 😀Höri
Párbaj előtt meg írhatnátok előzetest, mint amik a Bowl meccsekre készülnek. 😀
több mint 13 éve
Kurva jó összefoglaló: http://hogyvolt.blog.hu/2010/12/25/vv4_4x11 Mivel nem követem nagyon, sem online, sem tévéileg, tökéletes "hiánypótló" ezeknek az elolvasása. 😀
több mint 13 éve
Ne mindegy, hogy cigány vagy sem? Ő VILLALAKÓ. Ez mindent visz egy "legalja"-versenyen.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=NM_4BzHDC-o outlaw style 😀Komoly? Nem hallgattam bele... Nekem inkább úgy jött le hogy néger reppernek képzeli magát. Pedig nem tűnnek annak, talán a húga tényleg kicsit sötétebb árnyalatú, de őt se mondtam volna kissebbséginek...RataccessSzerintem nem cigány a béci, legalábbis genetikailag 😀Rataccessa dalszövegeiben annak vallja magátHöri
26! 😀
több mint 13 éve
Komoly? Nem hallgattam bele... Nekem inkább úgy jött le hogy néger reppernek képzeli magát. Pedig nem tűnnek annak, talán a húga tényleg kicsit sötétebb árnyalatú, de őt se mondtam volna kissebbséginek...Szerintem nem cigány a béci, legalábbis genetikailag 😀Rataccessa dalszövegeiben annak vallja magátHöri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szerintem nem cigány a béci, legalábbis genetikailag 😀Rataccessa dalszövegeiben annak vallja magát
több mint 13 éve
Szerintem nem cigány a béci, legalábbis genetikailag 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes