NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayB
én is így vagyok vele.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayB
így van. semmi okot se adott rá eddig bent, hogy basztassák, ami nem kis teljesítmény 😀 nem véletlen raktam első helyre a power rankingben már hetekkel ezelőtt 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.
több mint 13 éve
kíváncsi leszek Anikó mennyire mentegetőzik majd ha kijózanodik

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ez a legújabb RAJkártya...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :oJoci
Bécibe? szerintem jó arc, nem annak a tipikus blejkónak tűnik...Little Jarry

biztos van szamuráj kardja is 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Én nem hibáztattam volna ha rámászik az Anikóra.

Zsoni a vendég, én is nagyon örülnék neki 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :oJoci
Bécibe? szerintem jó arc, nem annak a tipikus blejkónak tűnik...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :o

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
"Nemtom észrevettétek e de csak gyerekek nézik mi meg hogy viselkedünk"

Béci normálisabb mint gondoltam.
több mint 13 éve
Melehov Chicago Bears 119
http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/

"A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. "

MuhahaSobri Jóska
Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀FViktor93
😊 Már látom is....

A műveleti központban követik streamen az eseményeket, aztán amikor már mindenki elment aludni, vagy teljesen lefőtt, akkor kb hajnali fél ötkor rárugják a Villa-ajtót Szandikára... 😀 :cool:

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Ez most komoly, hogy ezt a rinyálós picsát beszavazták? Egy beszavazót láttam (mikor Éva jutott be), akkor ez a rüfke végigrinyálta az egész adást, - még amikor nem hozzá szóltak akkor is pofázott - , hogy szavazzanak rá, mert ő kapta a legkevesebbet, és ez élete legfőbb vágya.GRAFI
Évánál nem lehet sokkal rosszabb😀 ismerem élőben,az a nő kicsinál 10 perc alatt,Balatonsoundon mi pár óra után kiszavaztuk😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ez most komoly, hogy ezt a rinyálós picsát beszavazták? Egy beszavazót láttam (mikor Éva jutott be), akkor ez a rüfke végigrinyálta az egész adást, - még amikor nem hozzá szóltak akkor is pofázott - , hogy szavazzanak rá, mert ő kapta a legkevesebbet, és ez élete legfőbb vágya.
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/

"A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. "

MuhahaSobri Jóska
Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀FViktor93
A SWAT-nak esélye se lenne egy Laci/Alekosz védelmi rendszer ellen.
több mint 13 éve
Most néztem meg Ildi bemutatkozó filmjét. Nagy kedvenc lesz, az tuti. Sík hülye, szeret szerepelni, ez tökéletes kombó.Sobri Jóska
Az biztos, hogy nem lesz unalmas karakter, cserébe el tudom képzelni, hogy idegesítőbe csap át.

Süt róla le, hogy élete vágya volt ide bekerülni. Azért ennél magasztosabb életcélt is ki tudnék találni.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

MuhahaSobri Jóska
Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...F.Schleck
De ha egyszerűen nem találják?
Keresték a spájzban, nem volt. Keresték az előszobában, nem volt. Benéztek az ajtó mögé, a kispolcra, az ágyneműtartóba, és ott se. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez még csak a 21.század. Hogy lenne meg egy ilyen felvétel abban a nagy kalamajkában?
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉Sobri Jóska
Értem én a viccet(csak nem szeretem, haha), de az ugye megvan, hogy egy fórumhozzászólás miatt nem lehet büntetést kiszabni? 😊
Mert annyira elharapódzott ez a poénkodás, hogy én tudom, hogy van a fórumon, aki ezt komolyan is vette.F.Schleck
Ó, dehogynem lehet. És innentől nem mondhatod, hogy én nem szóltam 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

MuhahaSobri Jóska
Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...F.Schleck
Keresték a spájzban, nem volt. Keresték az előszobában, nem volt. Benéztek az ajtó mögé, a kispolcra, az ágyneműtartóba, és ott se. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez még csak a 21.század. Hogy lenne meg egy ilyen felvétel abban a nagy kalamajkában?
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉Sobri Jóska
Értem én a viccet(csak nem szeretem, haha), de az ugye megvan, hogy egy fórumhozzászólás miatt nem lehet büntetést kiszabni? 😊
Mert annyira elharapódzott ez a poénkodás, hogy én tudom, hogy van a fórumon, aki ezt komolyan is vette.

több mint 13 éve

MuhahaSobri Jóska
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

MuhahaSobri Jóska
Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...

több mint 13 éve

Muhaha

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Alekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀shawnka
És kicsi a fasza. Az új csaj meg a Barátok Köztben szokott epizódszerepelni 😀
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )tenorx
Olivér szerint meg gigazacsija van. Ezt alátámasztotta Szandika? arról pont lemaradtam :/shawnka
Nem, csak röhögött.
Béci 10 éves koráig ágybahugyozott 😀 Bazdmeg! 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )tenorx
Olivér szerint meg gigazacsija van. Ezt alátámasztotta Szandika? arról pont lemaradtam :/
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Alekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀