NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayBén is így vagyok vele.
több mint 13 éve
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.JayBígy van. semmi okot se adott rá eddig bent, hogy basztassák, ami nem kis teljesítmény 😀 nem véletlen raktam első helyre a power rankingben már hetekkel ezelőtt 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci nagyon normális, egy képből ne ítéljünk már. Egy egyszerű telepi suhanchoz képest szerintem rendes arc.
több mint 13 éve
kíváncsi leszek Anikó mennyire mentegetőzik majd ha kijózanodik
több mint 13 éve
Ez a legújabb RAJkártya...
több mint 13 éve
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :oJociBécibe? szerintem jó arc, nem annak a tipikus blejkónak tűnik...Little Jarry
biztos van szamuráj kardja is 😊
több mint 13 éve
Én nem hibáztattam volna ha rámászik az Anikóra. Zsoni a vendég, én is nagyon örülnék neki 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :oJociBécibe? szerintem jó arc, nem annak a tipikus blejkónak tűnik...
több mint 13 éve
h lehet minden csaj beleesve ebbe a cigányba? :o
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Nemtom észrevettétek e de csak gyerekek nézik mi meg hogy viselkedünk"Béci normálisabb mint gondoltam.
több mint 13 éve
Melehov
119
😊 Már látom is....http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀FViktor93
"A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. "
MuhahaSobri Jóska
A műveleti központban követik streamen az eseményeket, aztán amikor már mindenki elment aludni, vagy teljesen lefőtt, akkor kb hajnali fél ötkor rárugják a Villa-ajtót Szandikára... 😀 :cool:
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Ez most komoly, hogy ezt a rinyálós picsát beszavazták? Egy beszavazót láttam (mikor Éva jutott be), akkor ez a rüfke végigrinyálta az egész adást, - még amikor nem hozzá szóltak akkor is pofázott - , hogy szavazzanak rá, mert ő kapta a legkevesebbet, és ez élete legfőbb vágya.GRAFIÉvánál nem lehet sokkal rosszabb😀 ismerem élőben,az a nő kicsinál 10 perc alatt,Balatonsoundon mi pár óra után kiszavaztuk😀
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Ez most komoly, hogy ezt a rinyálós picsát beszavazták? Egy beszavazót láttam (mikor Éva jutott be), akkor ez a rüfke végigrinyálta az egész adást, - még amikor nem hozzá szóltak akkor is pofázott - , hogy szavazzanak rá, mert ő kapta a legkevesebbet, és ez élete legfőbb vágya.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A SWAT-nak esélye se lenne egy Laci/Alekosz védelmi rendszer ellen.http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀FViktor93
"A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. "
MuhahaSobri Jóska
több mint 13 éve
Most néztem meg Ildi bemutatkozó filmjét. Nagy kedvenc lesz, az tuti. Sík hülye, szeret szerepelni, ez tökéletes kombó.Sobri JóskaAz biztos, hogy nem lesz unalmas karakter, cserébe el tudom képzelni, hogy idegesítőbe csap át.
Süt róla le, hogy élete vágya volt ide bekerülni. Azért ennél magasztosabb életcélt is ki tudnék találni.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Pedig megnéznék egy rohamkommandós behatolást élőadásban a villába Szandikáért 😀
MuhahaSobri Jóska
több mint 13 éve
Ó, dehogynem lehet. És innentől nem mondhatod, hogy én nem szóltam 😊Értem én a viccet(csak nem szeretem, haha), de az ugye megvan, hogy egy fórumhozzászólás miatt nem lehet büntetést kiszabni? 😊Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...F.SchleckDe ha egyszerűen nem találják?
Keresték a spájzban, nem volt. Keresték az előszobában, nem volt. Benéztek az ajtó mögé, a kispolcra, az ágyneműtartóba, és ott se. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez még csak a 21.század. Hogy lenne meg egy ilyen felvétel abban a nagy kalamajkában?
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉Sobri Jóska
Mert annyira elharapódzott ez a poénkodás, hogy én tudom, hogy van a fórumon, aki ezt komolyan is vette.F.Schleck
több mint 13 éve
Értem én a viccet(csak nem szeretem, haha), de az ugye megvan, hogy egy fórumhozzászólás miatt nem lehet büntetést kiszabni? 😊De ha egyszerűen nem találják?http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...F.Schleck
MuhahaSobri Jóska
Keresték a spájzban, nem volt. Keresték az előszobában, nem volt. Benéztek az ajtó mögé, a kispolcra, az ágyneműtartóba, és ott se. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez még csak a 21.század. Hogy lenne meg egy ilyen felvétel abban a nagy kalamajkában?
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉Sobri Jóska
Mert annyira elharapódzott ez a poénkodás, hogy én tudom, hogy van a fórumon, aki ezt komolyan is vette.
több mint 13 éve
De ha egyszerűen nem találják?http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...F.Schleck
MuhahaSobri Jóska
És ne vádaskodj, hogy "szándékosan", mert január 1-től egy ilyen 15-25 milliódba kerülhet, ha nem tudod bizonyítani. Márpedig nem tudod. 😉
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/Mondjuk ezért a szövegért remélem megbaszarintják az RTL-t. Oké, hogy pénz meg show stb, de ha rablások sorozatának nyomozását akadályozzák szándékosan, az azért elég undorító dolog...
MuhahaSobri Jóska
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/2010/12/23/nincs_meg_szandika_allitolagos_rablasanak_felvetele/"A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. "
Muhaha
több mint 13 éve
Nem, csak röhögött.Olivér szerint meg gigazacsija van. Ezt alátámasztotta Szandika? arról pont lemaradtam :/shawnkaAlekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀shawnkaÉs kicsi a fasza. Az új csaj meg a Barátok Köztben szokott epizódszerepelni 😀
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )tenorx
Béci 10 éves koráig ágybahugyozott 😀 Bazdmeg! 😀
több mint 13 éve
Olivér szerint meg gigazacsija van. Ezt alátámasztotta Szandika? arról pont lemaradtam :/Alekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀shawnkaÉs kicsi a fasza. Az új csaj meg a Barátok Köztben szokott epizódszerepelni 😀
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )tenorx
több mint 13 éve
Alekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀shawnkaÉs kicsi a fasza. Az új csaj meg a Barátok Köztben szokott epizódszerepelni 😀
És most épp Kiss Ramóna melléről beszélnek (Alekosz meg szerintem Kingára gondol 😀 )
több mint 13 éve
Alekosz bokáig letolt nadrággal pisil. 😀