NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
zsuzsi wtf?
több mint 13 éve
"valaki közeledik felém nem fogom elutasítani, semmi jónak nem vagyok elrontója"FAIL
több mint 13 éve
milyeneket oltanak egymásra gecc 😀
több mint 13 éve
Leó vall az őszinte szerelemről 😂 😂
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ez a görög gyerek hatalmas gyökér,de a csajt nagyon szívesen fejbe rugnám..
több mint 13 éve
Duff
3 133
micsoda harc folyik ott az rtl studioban 😀
több mint 13 éve
Indián megmondta a frankót
több mint 13 éve
hehe, szerinted a 20 éves férfiemberek nagy százaléka szarrá van gyúrva vagy mi ?Hát nem azt mondom, de 20 évesen ne lógjanak már a mellei meg ne legyen sörhasa 😀
télleg elég fasztestű csórikám, de a te elméleted is sántít 😊Höri
több mint 13 éve
hehe, szerinted a 20 éves férfiemberek nagy százaléka szarrá van gyúrva vagy mi ?Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂DannaÚristen 20 évesen úgy néznék ki mint ez a Leokádosz elő se mernék jönni a lakásból. Egy gramm izom sincs a srácon...Hanni
télleg elég fasztestű csórikám, de a te elméleted is sántít 😊
több mint 13 éve
mondjuk tényleg elég gáz ez a Leo,egyik pillanatról a másikra lett ekkora arcde így is inkább ő menjen vissza,Éva felbasz
több mint 13 éve
Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂DannaÚristen 20 évesen úgy néznék ki mint ez a Leokádosz elő se mernék jönni a lakásból. Egy gramm izom sincs a srácon...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Milyen fura, hogy pont a párbaj előtt egy nappal nyilt ki a csipája. Elég szánalmas. Éva legalább hetek óta ilyen idióta 😛
több mint 13 éve
a nap két embere az a két nigró security 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
de csíra ez a gyerek te jóég
több mint 13 éve
Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂
több mint 13 éve
Duff
3 133
csávóra szavaz egész görögorszag
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Gina az mióta van ilyen jóban a göröggel? Csak én érzem megjátszásnak a csaj viselkedését.
több mint 13 éve
bazmeg fekák 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Arisztotelész bazeg azthiszi valamire boxmeccsre megy ki 😀JayBJa bazeg. Azt hiszi, hogy a párbajon lesz valami esélye is, hogy forditson a dolgon.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Arisztotelész bazeg azthiszi valamire boxmeccsre megy ki 😀
több mint 13 éve
Szavazz 😀gyökérnek gyökér, de ha évike visszamegy akkor olyan szinten meg lesz magával elégedve, mint még soha, erre pedig nem vagyok kíváncsi 😛Höride.Rájött, h kéne vmit csinálni, h rá szavazzanak az emberek a párbajon. Elég mű volt, megjátszotta az egészet, próbált kemény lenni, de nem ment neki. Sztem gyökér az a gyerek :rolleyes:Duff
egyébként Leonyid mai kifakadása tetszett, kár, hogy csak most jött elő belőle az állat.
hajrá őHöri
több mint 13 éve
gyökérnek gyökér, de ha évike visszamegy akkor olyan szinten meg lesz magával elégedve, mint még soha, erre pedig nem vagyok kíváncsi 😛Rájött, h kéne vmit csinálni, h rá szavazzanak az emberek a párbajon. Elég mű volt, megjátszotta az egészet, próbált kemény lenni, de nem ment neki. Sztem gyökér az a gyerek :rolleyes:DuffAmúgy ezek nem unják magukat halálra?tenorxde.
egyébként Leonyid mai kifakadása tetszett, kár, hogy csak most jött elő belőle az állat.
hajrá őHöri